3X3 LED Kalėdų USB Užuolaidos String Žibintai Su Kabliu Girliandą Pasakų Žibintai Sodo Puošmena Patalpų Apšvietimas Namuose Miegamasis

3X3 LED Kalėdų USB Užuolaidos String Žibintai Su Kabliu Girliandą Pasakų Žibintai Sodo Puošmena Patalpų Apšvietimas Namuose Miegamasis

Nauja prekė

€5.34

€8.08

-33%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

GREITAS PRISTATYMAS

hello my dear friend mes turime Rusija sandėlio , Ispanija sandėlyje ir Kinijos sandėlyje. 1.Laivas iš Kinijos sandėlyje , ji bus imtis 10-45 dienas atvykti į jus.(Tai priklauso nuo šalies, kurioje jūs chocie) 2.Laivų, iš Rusijos sandėlyje , ji bus užtrukti 3-7 dienų atvykti į jus.(Tik galite išsiųsti Rusija) 3.Laivas iš Ispanijos sandėlyje , ji bus užtrukti 3-7 dienų atvykti į Ispanija ar Portugalija;tai užtruks 5-10 dienų atvykti į kitas Europos šalis(Kaip Germeny,Prancūzija ir kt.) PASTABA:, nes 11.11 DIDELIS ir PARDAVIMAS, Virusų , tai gal kartais bus šiek tiek vėliau, apie 1-2 dienas iš Rusijos sandėlyje ir Ispanija sandėlyje, pristatymo.

Pastaba

8 Modelis Užuolaidos String -- USB Jungtis + Nuotolinio Valdymo pultas

Savybės

★ Aukštą ryškumą, mažas energijos suvartojimas. ★ Vario viela, vario string žibintai. ★ Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus, skirtas kasdieniam naudojimui. ★ Nuolatinio darbo per prijungti USB kabelį. ★ Taupyti energiją ir tausojančios aplinką. ★ Ilgas tarnavimo laikas: daugiau nei 50000 valandų. ★ Taikymo papuošti jūsų Namus, Užuolaidos, Langų, Kalėdų, Šalis, ir t. t. ★ Šios Eilutės šviesos ir 2 stilius, Su Kabliu ir Be Kablio.

Specifikacija

☀ Prekės Pavadinimas: SAMNET ☀ LED Kiekis: 100LED / 200LED / 300LED ☀ Bendras Ilgis: 3M X 1M / 3M X 2M / 3M X 3M ☀ Kryptis Kiekis: 10 Sruogų ☀ Medžiaga: Sidabro Vario Viela ☀ Vandeniui: IP44 ☀ LED Spalva: Balta / Šiltai / Daugiaspalvis ☀ Įtampa: 5V

Dvi Stiliaus String Light

1.Yra dviejų tipų lengvųjų grandinių, vienas be kabliukų, tinka kurių namuose; kiti su savo kabliais (didesnė rekomenduojama), lengva įdiegti naudojant. 2.USB kabelio ilgis-apie 2,5 metrų. 3.Stiliaus su kabliu yra 10 vnt. kabliukų.

Trijų Dydžių

1.(Plotis) 3m x (Aukštis) 1m Siūlau:Tinka dekoravimo langai, langų kraštai, pagal karnizo ir kitose vietose, su gana trumpą dekoratyvinis aukštumų 2.(Plotis) 3m x (Aukštis) 2m Siūlau:Tinka dekoravimo grindų iki lubų langai, kambario stalai, maži sodai, užuolaidos, medžiai, gimtadienio, vestuvių papuošalai, ir kt. 2.(Plotis) 3m x (Aukštis) 3m Labai Rekomenduojama:Jis tinka dekoravimo užuolaidų, lovų, gyvenamieji kambariai, stogai, sodai, lauko kempingas.Jis gali būti naudojamas scenos, pavyzdžiui, scenos, vestuvių, pobūvių, santuokos pasiūlymą, gimtadienis ir pan.Jis turi stiprią praktiškumas ir geriausią poveikį!

Privalumas

Nuotolinio Valdymo pultas: atsisveikinti su tradiciniu režimu.Jums nereikia paleisti, paspauskite mygtuką kiekvieną kartą, kai norite pakeisti režimą.Galite naudoti nuotolinio valdymo pultą, reguliuoti 8 šviesos režimai, reguliuoti ryškumą, šviesos eilutę, arba nustatyti sinchronizavimo funkcija.Kablys Dizainas: Kiekviena eilutė turi 10 kabliukai, kurie yra patogiau, montavimas.USB jungtį: Jis gali būti varomas kompiuterius, maitinimo bankai, automobiliai ir pan.

Saugus Touch

5V Žemos Įtampos , Naudokite saugi temperatūra: nuo -30℃ ~ 40℃ ,Saugu liesti , Ne karšto , Nekenksmingas vaikams.

Šilta, Romantiška Šviesa

Šiltos spalvos, labiau jaukus ir gali suteikti šiltą ir romantišką atmosferą.Dažniausiai jos naudojamos patalpų apdaila, gyvenamasis kambarys apdailos ir santuokos pasiūlymus. (Visos nuotraukos iš realios nuotraukos, kurias klientai)

Balta Kilnus Šviesos

Balta simbolizuoja grynumą ir bajorų, tinka gimtadienio dekoravimas, vestuvių, Kalėdų apdailos ir kt.(Visos nuotraukos iš realios nuotraukos, kurias klientai)

Spalvotų&Vaivorykštė Gyvybingumą Šviesos

Spalvos ir vaivorykštės spalvos simbolizuoja gyvybingumą, tinka vaikams apdaila, roko stilius, psychedelic miško stiliaus ir kiti vertingi apdovanojimai.(Visos nuotraukos iš realios nuotraukos, kurias klientai)

Patalpų Dec&Lauko Gruodis

Šios šviesos eilutę gali ne tik papuoš interjerą, bet ir papuošti šildomi; ateiti pirkti, naudoti savo vaizduotę, ir papuošti savo stilių!

Žymos: namų, aklas laido, užduotis žibintai, lempa led, miršta užuolaidos, led, usb stick, alavo lubų šviesos, patalpų augalų lentynos, girlianda led.

Charakteristikos

Apšvietimo Atstumas 1-5m
Yra Lemputės Įtraukti No
Maitinimo Šaltinis DC
Proga miegamasis
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Savybės Užuolaidų Juostelės Apšvietimas, Kalėdinis Apšvietimas
Kilmės KN(Kilmės)
Ilgis 300cm
Yra Pritemdomi No
Šventės Pavadinimas Kalėdų
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
spalva Šilta Balta
Prekės Pavadinimas GOTOBE
Muzika NĖRA
Modelio Numeris DC02
Naudojimas Atostogų
Įtampa 3V
Sertifikavimo ce
Kištuko Uodegos No

Parašyti atsiliepimą

3X3 LED Kalėdų USB Užuolaidos String Žibintai Su Kabliu Girliandą Pasakų Žibintai Sodo Puošmena Patalpų Apšvietimas Namuose Miegamasis

3X3 LED Kalėdų USB Užuolaidos String Žibintai Su Kabliu Girliandą Pasakų Žibintai Sodo Puošmena Patalpų Apšvietimas Namuose Miegamasis

GREITAS PRISTATYMAS hello my dear friend mes turime Rusija sandėlio , Ispanija sandėlyje ir Kinijos sandėlyje. 1.Laivas iš Kinijos sandėlyje , ji bus imtis 10-45 dienas atvykti į jus.(Tai priklauso nuo šalies, kurioje jūs chocie) 2.Laivų, iš Rusijos sandėlyje , ji bus užtrukti 3-7 dienų atvykti

Panašūs produktai: