Wofea belaidžio ryšio sąsaja maitinimo jungiklis su auto on " ir " auto off 1 channal 95-260V 10A

Wofea belaidžio ryšio sąsaja maitinimo jungiklis su auto on " ir " auto off 1 channal 95-260V 10A

Nauja prekė

€7.07

€8.31

-14%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Galios reguliatorius yra tiesiogiai susijusi su kontrolės galios lemputė arba prietaisų.Detektoriai atidarymo ir uždarymo gali būti tiesiogiai pritvirtintas prie durų ir staktos.Kai durys yra atidarytos, šviesa yra automatiškai įjungiamas.Kai durys uždarytos, šviesos yra automatiškai išjungtas.Gali būti naudojamas su mūsų " WiFi smart host V10 pasiekti mobiliųjų telefonų kontrolės, laiku perjungti ir kt.Produkto parametrai: Galia valdytojas: Įtampa: 95-260V, maksimali srovė: 10A Jungiklis jutiklis: įtampa 3V CR2032 baterija, Jūs galite laisvai mokytis atitinkamą statusą detektorius ir galios valdiklis. 1. Atidaryti duris automatiškai įjungti apšvietimą, išjungti duris be išjungus šviesą, darbo režimas: tik atidaryti duris statusą kodas 2. Atverti duris be įjungus lemputę, išjunkite duris ir išjungti šviesą automatiškai.Veikimo būdas: tik uždarymo statusą, kodas 3. Atidaryti duris automatiškai įjungti apšvietimą, išjungti duris ir išjungti šviesą automatiškai.Darbo režimas: kodus atidarymo ir uždarymo abu yra koduojami.

Pastaba: jei maitinimo atstatoma numatytoji galia yra įjungtas.

Pakuotė:

belaidžio galios valdiklis jungiklis x1

belaidis dviejų krypčių durų jutiklis x 1

instrukcija x 1

Atkreipkite Dėmesį: tai RF433WHz Nuotolinio valdymo lizdą, gali nepalaiko WIFI,Jei jums reikia, WIFI funkcija, galite įtraukti jį į darbą su

Yra daugiau Belaidis ryšys ir Laidinio Jutikliai/Detektoriai dirbti su mūsų signalo priimančios pasirinkti, jei turite kokių reikia, arba konkretaus reikalavimo,Prašome spauskite pirkti ji:

Žymos: band pass, am2302, wofea 433, flip flop jungiklis, auto viršų, akvariumas auto viršų, Tuya Signalizacijos, jsn sr04t, usb out, namų secur.

Charakteristikos

Modelio Numeris AT001
Galios valdiklis Įtampa
Prekės Pavadinimas wofea
Galios valdiklis maksimali srovė 10A
Belaidžio valdymo atstumas

Parašyti atsiliepimą

Wofea belaidžio ryšio sąsaja maitinimo jungiklis su auto on

Wofea belaidžio ryšio sąsaja maitinimo jungiklis su auto on " ir " auto off 1 channal 95-260V 10A

Galios reguliatorius yra tiesiogiai susijusi su kontrolės galios lemputė arba prietaisų.Detektoriai atidarymo ir uždarymo gali būti tiesiogiai pritvirtintas prie durų ir staktos.Kai durys yra atidarytos, šviesa yra automatiškai įjungiamas.Kai durys uždarytos, šviesos yra automatiškai išjungtas.Gali

Panašūs produktai: