Dual Motor Driver Modulis Valdybos H-Tiltas PWM DC Motor Driver MOSFET IRF3205 3-36V 10A 30A

Dual Motor Driver Modulis Valdybos H-Tiltas PWM DC Motor Driver MOSFET IRF3205 3-36V 10A 30A

Nauja prekė

€10.51

€17.51

-39%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Dual Motor Driver Modulis Valdybos H-Tiltas PWM DC Motor Driver MOSFET IRF3205 3-36V 10A 30A

Savybės: vairuotojo dabartines ir efektyvumą, efektyviai variklio galia ir baterija.Gali atlaikyti didelės srovės perkrovos, maksimali srovė iki 30A.Šis įrenginys taip pat turi stabdymo funkciją galima greitai nustojo, variklio, stabdžių greitai, stabdžių akivaizdu, lengva įgyvendinti šią funkciją .Diskas naudoja visas dvi pusės tiltas vairuotojo chip + mažo pasipriešinimo N-channel MOSFET komponentai.Completer dvi pusės tiltas vairuotojo chip patikimas ratai režimas, MOSFET perjungimo nuostolius iki minimumo.Gerinti energijos panaudojimas.MOSFET driver chip ateina su aparatūros stabdžio funkciją ir galią atsiliepimų.N-channel MOSFET IRF3205 MOSFET, naudoti du skirta pusės tiltas vairuotojo chip ant vamzdžio, naudojant boostrap kondensatorius, taip, kad vamzdis turi pakankamai ratai įtampa MOSFET kanalo gali būti atidarytas greitai, pagerinti variklio įsibėgėjimas kreivumą, bet taip pat greitai variklio stabdys.Tai leidžia vežimėlio greitai gali pradėti greitai gali nužudyti automobilį.Vairuotojas gali veikti tuo 0-99% muito ciklą PWM moduliacija, variklio, vairavimo, įtampa gali būti gaunama pakankamai.

Techniniai duomenys:

Būklė:100% Visiškai Naujas

Variklis pirmyn: DIR = 1 PWM = PWM

Variklio atstatymas: DIR = 0 PWM = PWM

Stovėjimo stabdys: DIR = X PWM = 0 (X yra savavališkai valstybė)

Variklio ir elektros jungtis

GALIA, susijusi su teigiamos energijos tiekimo, GND maitinimo šaltinis yra neigiamas.Du varikliai buvo prijungtas MOTOR1, MOTOR2

Vardinė įtampa: 3v-36v (gali būti pritaikytas pagal vartotojo)

Nominali Srovė: 10A

srovė: 30A

Dydis: Apytiksl. 108*58mm/4.3*2.3(L*W)

Paketų Sąrašo:

1* Dual Motor driver modulis valdybos H-Tiltas DC MOSFET IRF3205 3-36V 10A

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Senamiescioarka.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Apie atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: rd15hvf1, mosfet tranzistorius, l298, irf640n, irf540 mosfet, mosfet tiltas, nuolatinės srovės maitinimo šaltiniai, 30 v, 10a, galia švelnus paleidimas, irf3205 tranzistorius, arduino pwm.

Charakteristikos

Modelio Numeris Variklis Tvarkyklės modulis
3 tipas pwm
Tipas 2 H-Bridge
Tipas 1 Maitinimo Kolonėlė
Tipas 4 Nuolatinės SROVĖS Variklis Vairuotojas
Srovės Tipas DC
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Dual Motor Driver Modulis Valdybos H-Tiltas PWM DC Motor Driver MOSFET IRF3205 3-36V 10A 30A

Dual Motor Driver Modulis Valdybos H-Tiltas PWM DC Motor Driver MOSFET IRF3205 3-36V 10A 30A

Dual Motor Driver Modulis Valdybos H-Tiltas PWM DC Motor Driver MOSFET IRF3205 3-36V 10A 30A Savybės: vairuotojo dabartines ir efektyvumą, efektyviai variklio galia ir baterija.Gali atlaikyti didelės srovės perkrovos, maksimali srovė iki 30A.Šis įrenginys taip pat turi stabdymo funkciją galima

Panašūs produktai: