1/2 VNT XILO AXII Ilgai 5.8 GHz, 1.6 dBi Gaine Antenos U. FL DAŽNIS/RHCP SMA FPV RC Drone Quadcopter Atsarginės Dalys, Priedai "PASIDARYK pats"

1/2 VNT XILO AXII Ilgai 5.8 GHz, 1.6 dBi Gaine Antenos U. FL DAŽNIS/RHCP SMA FPV RC Drone Quadcopter Atsarginės Dalys, Priedai "PASIDARYK pats"

Nauja prekė

€10.87

€20.12

-45%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

XILO AXII Ilgai 5.8 GHz, 1.6 dBi Gaine Antenos DAŽNIS/RHCP SMA / U. FL Už FPV RC Drone XILO AXII antenos, kad jus pats žaidimas besikeičiančios veiklos, kaip originalus, Lumenier AXII antena su puikus įsiskverbimo, signalo stiprumą ir aiškumą - dabar nepaprastai prieinamą kainą!XILO AXII antenos yra davė jums to paties gamintojo originalus AXII antenos linijos, suteikiant jums rezultatų galite tikėtis.

Bendradarbiaudami su žinomais FPV antenos dizaineris Hugo iš TrueRC atneša jums vieną iš geriausių-atlikti FPV antenos pasaulyje.Į AXII antena yra originalus dizainas, funkcijos naują RF kelias technologijų (unikalų) leidžia būti nepaprastai lengvi ir mažesnės nei daugybė kitų 5.8 GHz CP antenos.

Ilgai AXII buvo padaryta galvoje.Išplėstinio ilgis yra naudinga tiek tranai ir akiniai.Dėl drones, ilgiau dizainas gauna antenos elementas toliau nuo tiek elektronikos ir anglies pluošto rėmas, kuris gali sukelti trikdžius.Dėl akinių, bendra signalo blokatorius yra iš tikrųjų jūsų galva, labiausiai pastebimas, kai esate plaukioja už save.Ši antena suteikia daug patvirtinimo gauti antenos ir virš jūsų viršerdvės, duodu 100% grynas AXII signalas!

Nors AXII yra mažas ir lengvas, jis nėra paaukoti bet kokios veiklos.Tiesą sakant, jos veiklos rezultatai geresni nei dauguma kitų antenos visose kategorijose.inžinerija turi davė ši antena beveik idealus 1.0 Centrinis santykis sąlygoja tiesa circularity.Viršuje, kad, AXII turi didelį max pelnas 1.6 dBic padedanti geriau ir skvarba.Tai plačios dažnių juostos plotį, apimantis populiarus FPV 5 ghz dažnių juostoje nuo 5,5 GHz-6.0 GHz, užtikrinant, jūs turite aiškų ir stiprų signalą, nesvarbu, kurios dažnis esi.

Į AXII yra skirta būti itin patvarus ir taikstytis su sumušimų FPV įdėti į jų antenos.Kabelis yra pusiau kietas, padengtas juoda RG402 kabelis ir 100mm ilgio, leidžianti 90 laipsnių ar daugiau laisvės.SMA jungtis yra sustiprintos su metalo apykaklės crimped į bazę papildomos paramos.Išorinis apvalkalas, korpusas pagamintas iš smūgiams atsparaus polikarbonato medžiagos, ir jis sandariai uždarytas sargybos antenos elementų viduje.

Pastaba: montuojant, saugi antenos per SMA jungtis, ne t&wist bžūp.

Aprašymas:

Gamintojas: XILO

Modelis: AXII Įgyti: 1.6 dbic Centrinis santykis: 1.0 (beveik idealus) Dažnių juostos plotis: 5.5 GHz-6.0 GHz Spinduliavimo Efektyvumas: 98% SWR: Svoris: 10.5 g / 2g / 4.8 g Dydis: 125mm x 16mm --- Ilga Antena su SMA 15mm x 16mm --- Antenos su U. FL jungtis 24mm x 16mm --- SMA Antenos Kabelio Ilgis: 60mm --- Antenos su U. FL jungties Kabelis: Pusiau standžios RG402 Jungtis: SMA / U. FL puikiai Veikia kaip abiejų duomenis siunčiančią ar priimančią anteną Suderinamas su kitų stilių 5,8 GHz DAŽNIS antena

Poliarizacijos: Kairėje Apskrito/Dešinės Rankos Circular (DAŽNIS/RHCP)

Pakuotė:

1/2 VNT XILO AXII Ilgai 5.8 GHz Antena su SMA ARBA 1/2 VNT XILO U. FL AXII 5.8 GHz Antena su U. FL jungtis

ARBA

1/2 VNT XILO Stubby SMA AXII 5.8 GHz Antena (Neprivaloma)

Grįžti:

Jei prekės DOA(Dead Atvykimo),Pirkėjai Gali grąžinti per 14 Dienų,Mes ją Pakeis Naujas punktas po to, kai gausime DOA elementą.Prašome Susisiekti su mumis Prieš jums išsiųstos prekės atgal

Garantija:

Visos prekės Ateina su Pagrindinio 3 Mėnesių Pardavėjų Garantija,jei prekė su defektais, 3 Mėnesio,Mes siūlome pakeitimo withour papildomas Įkroviklis(įskaitant laivybos mokestis)Po to, kai mes Gauti Brokuotą prekę.

Jei prekė Nekokybiška po 3 Mėnesių,Pirkėjai gali dar siųsti jį atgal,Mes susisieksime su tiekėjais arba Manufaktūra Garantija.Pirkėjai Gali Tekti mokėti Laivybos mokestis Už išsiųsti pakeisti elementą.

Žymos: tinyfpga, antenos saldainis, antena drone, antenos tracker, fatshark, fatshark hdo, axii, cheerson cx22 dalys, apex rėmelį, antena lauko tv.

Charakteristikos

Dydis as show
Modelio Numeris XILO AXII
RC Dalys ir Acc Kita
Keturi varomi Ratai Atributai Kita
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Kita
Atnaujinti Dalys/Priedai Kita
Techniniai parametrai Vertė-2
Transporto Priemonės Tipas Sraigtasparniai
Prekės Pavadinimas REALACC
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Kilmės KN(Kilmės)
Įrankis Prekes Kita
Sertifikavimo NĖRA

Parašyti atsiliepimą

1/2 VNT XILO AXII Ilgai 5.8 GHz, 1.6 dBi Gaine Antenos U. FL DAŽNIS/RHCP SMA FPV RC Drone Quadcopter Atsarginės Dalys, Priedai

1/2 VNT XILO AXII Ilgai 5.8 GHz, 1.6 dBi Gaine Antenos U. FL DAŽNIS/RHCP SMA FPV RC Drone Quadcopter Atsarginės Dalys, Priedai "PASIDARYK pats"

XILO AXII Ilgai 5.8 GHz, 1.6 dBi Gaine Antenos DAŽNIS/RHCP SMA / U. FL Už FPV RC Drone XILO AXII antenos, kad jus pats žaidimas besikeičiančios veiklos, kaip originalus, Lumenier AXII antena su puikus įsiskverbimo, signalo stiprumą ir aiškumą - dabar nepaprastai prieinamą kainą!XILO AXII antenos yra

Panašūs produktai: