1pcs obitsu OB11 kūno BJD 11CM Lėlės, žaislai, 19 bendras "PASIDARYK pats" Keičiant Kūno Makiažas

1pcs obitsu OB11 kūno BJD 11CM Lėlės, žaislai, 19 bendras "PASIDARYK pats" Keičiant Kūno Makiažas

Nauja prekė

€10.39

€13.85

-24%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

- Gamyba: Nuogas lėlės, nr. būti makiažas - Kiti: Nėra kostiumai, nr. perukai - akis:be akių - Medžiaga: derva *Derva oksidacijos daugiau nei kartą arba po UV švitinimo linkę pageltimas reiškinys, yra normalus senėjimo asortimentą, atkreipti dėmesį į tamsiai gydymas, UV matiškumą gali būti purškiamas pasiekti tam tikro laipsnio apsaugą * Produktų natūra, dėl kompiuterio rezoliucija yra ne tas pats, fotografuojant šviesa yra ne tas pats, dėl kurio spalvų skirtumai, makiažo yra dirbtinis, make-up, negaliu garantuoti, kad kiekvienas yra pats, Atleisk, * lėlės yra grynas rankų darbo, instrukcija, pėdsakų yra neišvengiama, tačiau jei yra įtrūkimų, paviršiaus priemaišų ir kitų kokybės problemų, prašome imtis iniciatyvos ir kreiptis į klientų aptarnavimo centrą spręsti problemą, Mieli draugai!Naudoti jūsų begalinis vaizduotę, kad sukurti lėlės, kad yra unikalus jums!Tai graži dovana pakeitus jį!Pakuotė : 1 korpusas Pastaba : NR.

Žymos: medžiaga ob11, obitsu, bjd doll, lėlių makiažas, bjd vadovas, lėlės obitsu, lėlės ob11, amigurumi bendras, 11 obitsu, saugos bendras.

Charakteristikos

Modelio Numeris KJA075
Prekės Pavadinimas FJ&LUK NAMAS
Forma 1/12
Matmenys OB11 įstaiga
Lytis Unisex
Įspėjimas NO
Elemento Tipas Lėlės Priedai
Medžiaga Derva
Tipas Priedai
BJD/SD Požymis Kambariniai Priežiūra
Mfg Serijos Numeris GYVENIMO būdas

Parašyti atsiliepimą

1pcs obitsu OB11 kūno BJD 11CM Lėlės, žaislai, 19 bendras

1pcs obitsu OB11 kūno BJD 11CM Lėlės, žaislai, 19 bendras "PASIDARYK pats" Keičiant Kūno Makiažas

- Gamyba: Nuogas lėlės, nr. būti makiažas - Kiti: Nėra kostiumai, nr. perukai - akis:be akių - Medžiaga: derva *Derva oksidacijos daugiau nei kartą arba po UV švitinimo linkę pageltimas reiškinys, yra normalus senėjimo asortimentą, atkreipti dėmesį į tamsiai gydymas, UV matiškumą gali būti purškiamas

Panašūs produktai: