Už " Ford Mondeo Mk3 Mk4 Mk2 Mk1 CMax 2 3, Grand Coche Antena mor kos, Stogo danga, Antenos, Automobilių Dalys, Reikmenys,Ryklių Pelekų антенна

Už " Ford Mondeo Mk3 Mk4 Mk2 Mk1 CMax 2 3, Grand Coche Antena mor kos, Stogo danga, Antenos, Automobilių Dalys, Reikmenys,Ryklių Pelekų антенна

Nauja prekė

€11.81

€19.05

-38%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Universal Daugeliui Automobilių

· Šis punktas tinka Ford Mondeo Mk3 Mk4 Mk2 Mk1 CMax 2 3, ir tt dauguma automobilių. · Čia tik imtis Ford automobilių kaip pavyzdys.Jei jūsų automobilis yra kitų automobilių markių ir modelių, pažiūrėkite į paveikslėlį žemiau, Jei dydis tinka, tai bus GERAI.

Aprašymas

· Dažnius naudojančias Diapazonas:FM/AM.Prekės pati neturi GPS funkcija.Jei jūsų automobilis priduria, GPS, prieš, nesijaudinkite, Kliedėti antenos neturės įtakos, naudojant GPS.

· Aukštos Kokybės: Išorės aukštos kokybės fortepijono dažų ryškių spalvų.Vidaus PET / FPC medžiagos lustas yra rezultatas mokslinių eksperimentų, atliktų pagal mūsų įmonės.

· Patentų Apsauga: dizaino elementai buvo gavo patentuota apsauga.Turi anti-padirbtos etiketės apačioje.

Standartas Stilius

Standartas Stilius: Gaunančioji įstaiga sudaro 2 minkštos lentos Pagal santykį elektrinis laukas magnetinio lauko, mokestis tankis ir srovės tankis,Naudoti PET / FPC kaip pagrindinis rinkti RF signalo,Gauna signalo geriau, efektyviau ir daugiau stabilus.

Išplėstinė Stilius

Iš anksto Stiliaus: dipoles ant priekinės soft valdybos organas metalo spausdintinių būdu; pirmasis dipolio, antrą dipolio ir trečiasis dipolio yra išdėstyti.simetrinis platinimo 6pcs minkštos lentos kartu.Pagal santykį elektrinis laukas magnetinio lauko, mokestis tankis ir srovės tankis,Naudoti PET / FPC kaip pagrindinis rinkti RF signalo,Gauna signalo geriau, efektyviau ir daugiau stabilus.

Spalvų Klasifikacija

Black, Pearl White, Kieta Balta, Sidabrinė, Juoda, Raudona.

DUK

Q: Kaip pasirinkti baltos spalvos, teisingai?

A: Yra 2 spalvos, apie balta spalva, "Pearl White" ir "Solid Baltas","Pearl White", tiesiog pasirinkite "Pearl White", yra gerai.Kiti pavadinimai baltos spalvos visos pasirinkti "Kietas Baltas".

Q: Kai jis gali būti išsiųsti kai aš pilnas pirkti?

A: Kliedėti bus išsiųsti produktą iš 1-24 valandos po to, pirkėjas moka nurodymą, išskyrus atvejus, kai švenčių dienomis ir sekmadieniais.

Q: Kaip būti įvairių spalvų ar skirtingų stilių vieną užsakymą?

A: Prašome pridėti įvairių spalvų į krepšelį pirma, tada mokėti tvarka kartu.

Apie Kliedėti

Kliedėti bendrovė specializuojasi gaminti automobilio antenos.Mes turime savo laboratoriją, dizaineris, ir perdirbimo įmonę.Tikimės, kad mūsų aukštos kokybės produktų iš viso pasaulio.Mes tikime, kad klientai pajusite nuostabų po gauti produktai.

KLIEDĖTI I "Prabangus" Serija

· Šis punktas yra universalus MPV VISUREIGIS Hečbekas ir Sedanas ir tt dauguma automobilių. · Čia tik imtis Ford automobilių pavyzdys.Jei jūsų automobilis yra kitų automobilių markių ir modelių, pažiūrėkite į paveikslėlį žemiau, Jei dydis tinka, tai bus GERAI.

Žymos: ford raktų žiedas, filtras antena, fm, antenos, automobilis ryklys, auto radijo " ford focus 2008, ford mondeo mk4 radijo kodas, ford cmax, ford focus mk1 paieška, fortepijono, styginių, ford mondeo, micro ford focus c max.

Charakteristikos

Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Prašymas Garso Ir Vaizdo Įrangos Priedai
Dažnius Naudojančias Diapazonas FM/AM
Specialios Funkcijos Apdailos, Pašalinti statinį elektros energijos, Sumažinti vėjo pasipriešinimą
Prekės Pavadinimas Kliedėti
Prekės Svoris 0.15kg
Medžiagos Tipas ABS+Išorinės fortepijono dažų
Elemento Plotis 6.2cm
Elemento Tipas Antenos
Automobilių Gamintojo FORD
spalva Black, Pearl White, Kieta Balta, Juoda, Pilka, Raudona
Modelio Pavadinimas Mondeo Mk3 Mk4 Mk2 Mk1 C Max 2 3
Modelis, Metai VISI
Vieta Auto Išorės Apdailos Dalys
Elemento Ilgio 15.3cm
Klasifikacija Automobilių Ir Transporto Priemonių Elektronikos Antenos
Elemento Aukštis 7cm

Parašyti atsiliepimą

Už

Už " Ford Mondeo Mk3 Mk4 Mk2 Mk1 CMax 2 3, Grand Coche Antena mor kos, Stogo danga, Antenos, Automobilių Dalys, Reikmenys,Ryklių Pelekų антенна

Universal Daugeliui Automobilių · Šis punktas tinka Ford Mondeo Mk3 Mk4 Mk2 Mk1 CMax 2 3, ir tt dauguma automobilių. · Čia tik imtis Ford automobilių kaip pavyzdys.Jei jūsų automobilis yra kitų automobilių markių ir modelių, pažiūrėkite į paveikslėlį žemiau, Jei dydis tinka, tai bus

Panašūs produktai: