Iunik propolis ir vitaminas sąveika serumas serumas su vitaminu propolis 70%

Iunik propolis ir vitaminas sąveika serumas serumas su vitaminu propolis 70%

Nauja prekė

€8.75

Apie prekę

Iunik propolis ir vitaminas sąveika serumas -Tai yra vitamino serumas veidui su propolio ekstrakto.Jis slopina veiklos mikrobus, gydo odą, lėtina apraiška amžiaus pokyčių ir sužadina imunitetą.

Veikliosios medžiagos:

Propolio ekstraktas.Propolis pašalina uždegimą ir sudirginimą, sumažina veiklos bakterijų, minkština paviršiaus epidermį ir stimuliuoja veiklos vietos imunitetą.

Seabuckthorn ekstraktas.Šaltalankių yra galingas antioksidantas sugebėjimus, dėl kurių jis neutralizuoja oksidacijos procesus ląstelėse, saugo jas nuo sunaikinimo ir lėtina senėjimo procesą.

Ištrauka gėlės Damasko rožių.Šis komponentas turi stiprų poveikį, mažinant gylis veido raukšles ir užkertant kelią formavimas naujus.

Beta-gliukanas.Tai natūralus komponentas, stimuliuoja gamyba, hialurono rūgštis, atspindi spaudimą laisvuosius radikalus ir apsaugo nuo oksidacijos procesus ląstelėse.

Išrašas iš hamamels verginsky. Гамамелис reguliuoja spaudai poodinio sebium, pažadina miega ląsteles, skatina gijimą žalą, mažina uždegimą ir ramina sudirginimą.

Lapų ekstraktas roybush.Lapų arbata yra gaivus, tonizuojantis ir gydyti odą, kovoja su sudirginimas, paraudimas ir kitų skausmingų apraiškas.

Privalumai:

Atkūrimo.Serumas atkuria pažeistą odą, pagreitina gijimą žalą, normalizuoja mainų procesus ląstelėse ir gerina savo apsaugines funkcijas epidermio.

Atkūrimo.Serumas stabdo veiklą virusų, grybelių ir ligų bakterijų, padeda įveikti uždegimą ir sudirginimą, neleidžia plėtoti spuogai, spuogų ir couperose.

Naudojimo būdas

Švarios odos ir laikyti jį su spausdinimo miltelių.Pagalba pipetės surinkti keletą lašų serumo, taikyti produkto ir tolygiai paskirsto visame plote veido, kaklo ir iškirptės.Gerai rub odos su masažo judesiai.Palaukite, kol visiškai įsisavinti ir taikyti savo įprastą kremą.

Žymos: rūgštis, korėjos serumas, elizavecca serumas, rūgšties serumas, mezo serumas, c serumas, Kolageno Veido Serumas, serumas su sraigė, Serumas, hyaluron serumas.

Charakteristikos

Elemento Tipas veido serumas
Kilmės KR(Kilmės)
Šalis/Regionas Gamyba Korėja
Funkcija Anti-Aging
Lytis Moteris

Parašyti atsiliepimą

Iunik propolis ir vitaminas sąveika serumas serumas su vitaminu propolis 70%

Iunik propolis ir vitaminas sąveika serumas serumas su vitaminu propolis 70%

Iunik propolis ir vitaminas sąveika serumas -Tai yra vitamino serumas veidui su propolio ekstrakto.Jis slopina veiklos mikrobus, gydo odą, lėtina apraiška amžiaus pokyčių ir sužadina imunitetą. Veikliosios medžiagos: Propolio ekstraktas.Propolis pašalina uždegimą ir sudirginimą, sumažina

Panašūs produktai: