Kūdikių kamera padengia pristatymo iš Rusijos

Kūdikių kamera padengia pristatymo iš Rusijos

Nauja prekė

€13.18

Apie prekę

Greitas surinkimas ir siuntimas užsakymų iš Rusijos

Dabar jums reikia ne laukti mėnesius prekių iš Kinijos!

Vaikų kamera Lokys

Vaikų kamera su galimybe fotografuoti nuotraukas ir vaizdo įrašus.Patogioje atveju su minkštu silikono atveju puikiai slypi vaikų rankenos.Built-in žaidimai bus pritraukti jūsų vaikas ilgą laiką.Daugelis poveikį fotografavimo.

Funkcijos: 1. mielas skaitmeninis fotoaparatas vaikams: šviesus dizainas, turi vaikų dėmesį. 2. fotografavimo nuotraukų ir vaizdo įrašų: 2-colių ekranas leis jums sekti fotografavimo procesą. 3. paprastas ir patogus valdymas: Tik 5 mygtukai, lengva kūdikių supratimą; palaiko specialieji efektai, nuotraukų rėmeliai, paprastas filtrai ir turi built-in žaidimai. 4. silikono atveju bus apsaugoti fotoaparatą nuo smūgių, kai krenta, ir dirželis leis išvengti atsitiktinio praradimo.Kiekvieno sklypo, mūsų kukli dovana jums.

Žymos: changan fotoaparatas, žemėlapių vaizdo kamera, ds fotoaparatas, fotoaparato krepšys fotograrica, vandens kamera, polo fotoaparatas, kamera žodžiu, apnašas fotoaparatas, kamera nas, xgody fotoaparatas.

Charakteristikos

Elemento Tipas Žaislas Kameros
Kilmės KN(Kilmės)
Klasifikacija Skaitmeninis Fotoaparatas
Savybės Interaktyvaus
Plastiko Tipas ABS
Medžiaga Plastikiniai
Lytis Unisex
Prekės Pavadinimas FOSKA

Parašyti atsiliepimą

Kūdikių kamera padengia pristatymo iš Rusijos

Kūdikių kamera padengia pristatymo iš Rusijos

Greitas surinkimas ir siuntimas užsakymų iš Rusijos Dabar jums reikia ne laukti mėnesius prekių iš Kinijos! Vaikų kamera Lokys Vaikų kamera su galimybe fotografuoti nuotraukas ir vaizdo įrašus.Patogioje atveju su minkštu silikono atveju puikiai slypi vaikų rankenos.Built-in

Panašūs produktai: