2000 - 2500W ES 220V Kintama Elektrinis Vandens Šildytuvas, Boileris Vandens Šildymo Nešiojamų Pakrovimas, Pakabos Vonios Baseinas

2000 - 2500W ES 220V Kintama Elektrinis Vandens Šildytuvas, Boileris Vandens Šildymo Nešiojamų Pakrovimas, Pakabos Vonios Baseinas

Nauja prekė

€11.29

€16.60

-31%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Paketas Apima :

1 x Pakrovimas, Vandens Šildytuvas

Specifikacija :

Pavadinimas: Elektrinis Vandens Šildytuvas

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Spalva: Geltona

Totol Ilgis: 1,5 m

Šildytuvo Ilgis: 25cm / 9.8"

Galia: 2000W/2500W

Įtampa: 220V~50Hz

Srovė: 10A

Savybės :

-Tubuso tolygiai kaitinamas ir šildomos greitai.

-Didelės galios ir mažo šildymo laiką.

-Pažangi temperatūros kontrolės, kai vandens temperatūra pasiekiama, ji bus automatiškai power off, ir jis yra saugus ir saugus.

-Vidinio branduolio nerūdijančio plieno šildymo vamzdžių yra sujungtas su magnio oksido, kaip izoliacinė ir šilumą laidžios medžiagos, kuri yra daugiau vienodų ventiliatorius, šilumos ir tvirtumu.

-Išorinės šildymo vamzdžiai yra pagaminti iš nerūdijančio plieno apsauginį kiautą, ir šildymo vamzdžiai nėra veikiami išvengtumėte nudegimų sukelia šilumos produktas.

-Atgal lemputė yra skirta, raudonos šviesos yra per darbas, ir tas darbas yra automatiškai išnyksta.

-Energijos taupymo ir aplinkos apsaugos, stabilus šildymo galia ir mažas energijos suvartojimas.

Įspėjimas :

Vietoje konteinerio-saugi, stabili, vieta ir vieta, produkto.Švirkšti vandenį, vandens paviršius turi būti panardintas į elektros šildymo vamzdžių termostatas.

-Patikrinkite, ar ranka ir plug dalis yra sausa ir įjunkite maitinimą.

-Naudojimo metu, maitinimo laidas, turėtų būti vengiama iš susiejimas ir knotting.Ji turi būti pasirūpinta.Jei jis patenkintas, prašome nupjaukite maitinimo iš karto.

-Po vanduo yra sudeginti, kad elektra gali būti išjungta, o produktų siūloma po 30 sekundžių.Naujai siūlomos elektros šildymo vamzdžiai turi didelį paviršiaus likutinės temperatūros ir turėtų būti apsaugoti nuo sąlyčio su žmogaus kūnu, elektros linijų ir karščiui atsparaus objektus.

-Nenaudokite nesant vandens, ir vandens, kaip tai gali patrumpinti tarnavimo laiką ar žalą.

-Jei sienos elektrinio šildymo vamzdis yra sugadintas, jis turėtų būti nedelsiant pakeista.Nereikia naudoti jį.

-Draudžiama įdėti kištuką ir viršutinis dangtis ir maitinimo laidą į vandens valymo, kad būtų išvengta pavojaus dėl elektros nutekėjimo.

Skelbimas :

1.Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas,prašome suprasti.

3.Mes atsiųsime jums atitinkančio kištuko adapterio, atsižvelgiant į jūsų šalį.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: ih indukcijos šildytuvas, galia vandens šildytuvas, ten saulės vandens šildytuvas, vandens, elektros šildytuvas, sodo vandens, šildytuvas, ariston boileris, jaukus kojų, vonios kambarys rožinė, krepšys karšto vandens.

Charakteristikos

Įrengimas Stovinčioje
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo ce
Kištukas ES Plug
Korpuso Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Galia (W) 2100-5000W
Talpa NĖRA
Stilius Vertikalus
Sandėliavimo / Tankless Momentiniai / Tankless
Valdymo režimas Mechaninė
Prekės Pavadinimas AUGIENB
Įtampa (V) 220V
Modelio Numeris elektrinis vandens šildytuvas
Energijos Vartojimo Efektyvumo Klasė Klasė Dvi

Parašyti atsiliepimą

2000 - 2500W ES 220V Kintama Elektrinis Vandens Šildytuvas, Boileris Vandens Šildymo Nešiojamų Pakrovimas, Pakabos Vonios Baseinas

2000 - 2500W ES 220V Kintama Elektrinis Vandens Šildytuvas, Boileris Vandens Šildymo Nešiojamų Pakrovimas, Pakabos Vonios Baseinas

Paketas Apima : 1 x Pakrovimas, Vandens Šildytuvas Specifikacija : Pavadinimas: Elektrinis Vandens Šildytuvas Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Spalva: Geltona Totol Ilgis: 1,5 m Šildytuvo Ilgis: 25cm / 9.8 Galia: 2000W/2500W Įtampa: 220V~50Hz Srovė:

Panašūs produktai: