Walkman Kasečių Grotuvas, USB Kasetės į MP3 Converter Fiksuoti Garso Muzikos Grotuvas Juosta Cassette Recorder

Walkman Kasečių Grotuvas, USB Kasetės į MP3 Converter Fiksuoti Garso Muzikos Grotuvas Juosta Cassette Recorder

Nauja prekė

€13.22

€16.73

-20%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Funkcija: iš naujo Atrasti savo seną kasetės juostos kelyje.Konvertuoti savo seną sumaišykite juostos ir kasetės į MP3 Perklausa iPod/MP3 grotuvas arba įrašyti į CD.Nešiojamų dizainas tinka beveik bet krepšys ir leidžia jums žaisti ir persiųsti bet kur.Plug and Play USB prietaiso, nėra tvarkyklių, reikalingų.Lanksčios baterijos arba USB-powered operacija.Ateina su Juosta Konverteris programinė įranga padės jums perdavimo.Garso išvestis leidžia jums klausytis stereo, Ausines, arba kitų garsiakalbių sistema.

Aprašymas:

Produkto Kategorija:USB Kasečių Grotuvas

USB Kasečių Grotuvas yra nešiojami, delniniai USB kasetinį grotuvą, kuris veikia su visų rūšių juostų.Ji yra paprasta naudoti, USB jungtis, skirta konvertuoti muziką į jūsų kasečių į MP3 failus.Jūs galite klausytis MP3 į savo kompiuterį, įkelti juos į nešiojamą muzikos grotuvą, ar įrašyti juos į kompaktinį Diską ir įsiklausyti į savo automobilį, Savo nešiojamų dydis leidžia jį pritaikyti beveik bet krepšys ir leidžia jums žaisti ir perduoti muziką, bet kur.

Jis veikia baterijos arba USB galia, kai prisijungimas prie jūsų kompiuterio lanksčiai veikti.Ši galinga ir paprasta naudoti programa, padės jums per persiųsti muziką ir galima integruoti su jūsų "iTunes" Muzikos įrašų Biblioteka.

Be to, jei norite perkelti savo juostos, USB Kasečių Grotuvas turi garso išėjimo, kuri leidžia jums klausytis stereo, ausines, arba kitų garsiakalbių sistemų valandų malonumą!

Sistemos Reikalavimai

Vienas galimų USB2.0 uosto, Pentium4 CPU arba aukščiau.

512MB RAM ar daugiau, 1 GB laisvos HDD vietos

CD-ROM įrenginio

Windows 2000, XP, Vista, Seven,8,10

Maitinimo Šaltinis

Jūs galite paleisti per USB Kasečių Grotuvas naudojant baterijas arba KOMPIUTERIO USB power.

Pristatymas atgal jungiklis norėdami atidaryti USB Kasetės Grotuvas.Atidarykite baterijų dėžutės ir įdėkite 2*AA baterijos, ir įsitikinkite, kad baterija buvo tinkamai prijungtas, ir vėl įdėkite bateriją langelį.Arba prijungti USB išvesties jungties prietaisą prie KOMPIUTERIO USB Autobusu.

Pakavimo sąrašas:

1x USB Kasečių Grotuvas

1x USB Laidas

1x Programinės įrangos CD

1 x Vartotojo Vadovas

1x Ausinės

Pastaba:Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: cassett juosta, magnetofonas studija, juostos kasetė denio, garso atveju kasetės, ritinio juosta denio, cassett player, walman kasečių grotuvas, garso kasečių grotuvai, mp3 walkman, garso cassett.

Charakteristikos

Modelio Numeris usb kasečių grotuvas
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas VIESULAS.CK
Pakuotė Taip

Parašyti atsiliepimą

Walkman Kasečių Grotuvas, USB Kasetės į MP3 Converter Fiksuoti Garso Muzikos Grotuvas Juosta Cassette Recorder

Walkman Kasečių Grotuvas, USB Kasetės į MP3 Converter Fiksuoti Garso Muzikos Grotuvas Juosta Cassette Recorder

Funkcija: iš naujo Atrasti savo seną kasetės juostos kelyje.Konvertuoti savo seną sumaišykite juostos ir kasetės į MP3 Perklausa iPod/MP3 grotuvas arba įrašyti į CD.Nešiojamų dizainas tinka beveik bet krepšys ir leidžia jums žaisti ir persiųsti bet kur.Plug and Play USB prietaiso, nėra tvarkyklių,

Panašūs produktai: