20" Vandens Valymo PP Filtro Kasetė Kiaurasamtis Core Nuosėdų Pakeitimo

20" Vandens Valymo PP Filtro Kasetė Kiaurasamtis Core Nuosėdų Pakeitimo

Nauja prekė

€5.51

€6.63

-16%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

Įmontuojama standartinė universalioji 20" būsto pod(korpusams taip pat yra).

Naudojamas visų rūšių nuosėdų filtravimo, labai populiariai naudojamas kaip 1 etapas filtravimas(arba 2, jeigu naudojant 5micron prieš tai).

Naudojamas filtras sunku ir vandens (daug kartų prieš vandens minkštinimo ar vandens valymo sistema), arba filtravimo apsaugos prieš akvariumo ar vandens funkcija buvo nuosėdų filtravimas yra būtinas.(Taip pat naudojamas kai atvirkštinio osmoso sistemos)

Šių PP Filtro Kasetės yra pagamintos iš Polipropileno ir prefektas naudoti filtravimo sunkiųjų nuosėdų, rūdžių, purvo daleles ir nešvarumus nuo vandens.

Naudojant netoksiškas ir beskonis polipropileno dalelių, per šildymo lydymosi, verpimo, traukos, priėmimo pagamintas iš vamzdinių filtro, jei žaliavų polipropileno pagrindu.

Purškalas, tirpalas gali būti vadinamas PP filtro ne tik išvalyti didelius kiekius vandens naudojimu taip pat yra puikus cheminis suderinamumas, tinka rūgščių, šarmų ir organinių tirpiklių filtravimas.

Vandens Valymo PP Filtro Kasetę tik tada, priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!

Specifikacija:

Medžiaga: Polipropilenas

Tipai: 1 Mikrono, 5 Mikronų

Matmenys: Ilgis: 50.8 cm/20inch, Išorinis skersmuo: 6cm/2.36 colių, Vidinis skersmuo: 2.8 cm/1.1 colių

Spalva: Balta

Kiekis: 1 Vnt

Pastaba: 1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 x Vandens Valymo PP Filtro Kasetė (be mažmeninės pakuotės)

Žymos: prieskonių kiaurasamtis, laboratoriniai sietą, oro filtras variklinės, oro filtras, stabdžių gripo skrybėlę, derva demineralization filtras, vandens filtras, 80 plazmos, dušo turbaną, loj hepa oro valytuvas.

Charakteristikos

Modelio Numeris 1AA500334-1
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

20

20" Vandens Valymo PP Filtro Kasetė Kiaurasamtis Core Nuosėdų Pakeitimo

100% brand new ir aukštos kokybės Savybės: Įmontuojama standartinė universalioji 20 būsto pod(korpusams taip pat yra). Naudojamas visų rūšių nuosėdų filtravimo, labai populiariai naudojamas kaip 1 etapas filtravimas(arba 2, jeigu naudojant 5micron prieš tai). Naudojamas

Panašūs produktai: