VSYSTO 170 laipsnių motorocycle DVR Dual 1080P "Bluetooth" dash vaizdo kameros vandeniui moto vaizdo įrašymo su hanrdlebar laikiklis

VSYSTO 170 laipsnių motorocycle DVR Dual 1080P "Bluetooth" dash vaizdo kameros vandeniui moto vaizdo įrašymo su hanrdlebar laikiklis

Nauja prekė

€167.00

€256.92

-34%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

VSYSTO 170 laipsnių motorocycle DVR Dual 1080P brūkšnys vaizdo kameros vandeniui moto vaizdo įrašymo su hanrdlebar laikiklis

Apžvalga

VSYSTO 2CH skaitmeniniai vaizdo įrašymo įrenginiai yra suprojektuoti, ypač motociklai.Siekiama supaprastinti kameros, saugumo ir malonumo.Į B2x yra 2-kanalų full HD motociklo brūkšnys kamera su 3" didelio ekrano.Jūs galite lengvai montuoti monitorių ant rankenos patikrinti išoriniai savo dviratį realiu laiku, būdu veidrodyje(atstatomas nuotraukos) ekranas.Ir tai prideda "bluetooth" funkciją, kuri gali pašalinti triukšmo ir įrašyti aišku, gražus variklio garsai.

Specifikacijos

Puikus Vaizdo Kokybė ir STARVIS Super Night Vision

Abiejų kamerų įrašus, 1920 x 1080 rezoliucija. 1.Fotoaparatas aprūpintas "SONY" IMX307 vaizdo jutiklis,7-sluoksnis visus stiklo ir 170° plataus kampo "žuvies akis" dizaino objektyvas.Į IMX307 COMS automatinės funkcijos STARVIS super night vision, kurie gali padidinti informacijos tamsioje aplinkoje, fiksuoti neįtikėtinai vaizdus prasto apšvietimo aplinkoje.

Veidrodinis Vaizdas/ Atgal Vaizdo Nustatymas

Veidrodinis Vaizdas/ Atgal Vaizdo Nustatymas atsarginė kamera su "veidrodinis atspindys" Parametrą, jūs galite pakeisti įvaizdį galinio vaizdo kamera, todėl, kad vaizdas ekrane atitinkantį jūsų užpakalinio vaizdo veidrodį.Orientacija sutaps taip, kad vairuotojas neturi gauti painioti su abiejų konflikto vaizdais. ● Tiek vaizdą monitoriuje ir vaizdo įrašus į "micro SD" kortelė bus rodomas flip vaizdo(kairėje/dešinėje), jei esate "veidrodinis atspindys" Parametrą.

Built-in WiFi su mobiliojo APP

Leidžia vaizdą (realiu laiku), fotografiją, peržiūra ir atsisiuntimas internetu be laidų į savo mobiliojo prietaiso.APP palaiko tiek " iOS " ir "Android" sistemoms.

Atsparus Vandeniui Laidinio Valdytojas

1) Trumpas paspauskite bet kurį mygtuką laidinį nuotolinio įjungti Rankiniu Avariniu Režimu fotografiją ir užrakinti vaizdo failus. 2) Ilgas paspauskite bet kurį mygtuką išjungti/ant WiFi. 3) Patikrinti, ar DVR statuso LED indikatoriai laidinį nuotolinio valdymo pulteliu.

Sekite Savo Keliones (Pasirinktinai)

GPS duomenys(Greičio ir vietą) bus įrašomi į kiekvieno vaizdo įrašo failą.Jūs galite lengvai sekti savo kelionės per app tiesiogiai.Ir app leidžia jums redaguoti vaizdo ir pasidalinti geriausias akimirkas savo važiavimo su savo draugais.

Automatinis Vaizdo Įrašymo(įrengti ACC maitinimo laido)

Pradėti automatiškai uždegimo(ACC galios modulis), Juodą laidą prijunkite su motociklo akumuliatoriaus _, Raudoną laidą prijunkite su baterija + ir geltona laidus sujungti su 12v ACC uosto (raktą uždegimo)

Super Kondensatorius Dizainas

Be rizikos baterijos sprogimo ir su daug ilgesnį gyvenimą, palyginti su ličio baterija (su buit-mažomis RTC baterija laiko taupymas tik).

Avarinis Įrašymo Režimas

1) G-Sensorius Įrašymas: Jis bus automatiškai įjungti avarinę įrašymo režimas, kai aptinka susidūrimo. 2) Rankinis Įrašymas: Paspauskite pagalbos mygtuką belaidžio nuotolinio rankiniu būdu įjungti avarinę įrašymo režimu.PASTABA: Vaizdo failus, įrašytus į avarinį rėžimą yra apsaugotas nuo buvo perrašyti.

Linijos Įrašymas

1. Off: DVR bus išlaikyti įrašymo be perrašymui (įrašyti kaip 30 minučių per įrašą) ir sustoti, kai saugykla pilna. 2.1/2/3/5 minutės: DVR bus išlaikyti nuolat įrašą kaip 1/2/3/5 minučių įrašus perrašant pagal ankstesnius failus.

Garantija

mes originalus gamintojas su vienerių metų nemokamas garantinis pagrindinio įrenginio ir tris mėnesius accessoreis ,todėl prašome nedvejodami susisiekite su pardavėju pirma, jei turite kokių nors quwation , Mūsų profesionalių techninių specialistų komanda padės jums išspręsti bet kurias problemas

Žymos: gps motociklo yhamaja, dvr su g jutiklis, slm, atveju, jei motorola moto g 5g plius, automobilių dvr be ekrano, 128 gb micro sd, kondensatorius rinkinys, šalmo kamera, vsys motociklo dvr kamera, 3000f.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas VSYSTO
Vaizdo Jutiklis "Sony Ccd
Krova Motociklo Vadovas
Atminties Kortelės Tipas MicroSD/TF
Specialios Funkcijos Super Kondensatoriai
Ekrano santykis 16
Kameros Rezoliucija 1920*1080
Jutiklio Dydis (coliais) 1/2.9 cm
Modelis B2X
Ekranas 3.0"
Ekrano Dydis 3.0"
GPS logger Išorinis
Wifi Parama
Galinio Vaizdo Kamera 1080P ("SONY" IMX307 STARVIS)
Max Išorinė Atmintis 128G
Video Kodas H. 264
Vaizdo Stabilizavimas Nėra Vaizdo Stabilizavimas
Laidinio Valdytojas Parama
Pikselių 200Mega
Originalioje Pakuotėje Taip
Baterija Built-in
Atminties Kortelė Reikia Reding Greitis 10 klasė
Priekinė Kamera 1080P ("SONY" IMX307 STARVIS)
OSD Kalba Ispanų
Chipset Gamintojas MSTAR
Korpuso Medžiaga Metalo
Baterijos Veikimo Trukmė priklauso nuo motociklo baterija
Vaizdo Formatas TS
Peržiūrėti Kampas 170°
Vandeniui Atsparus Dizainas Taip
Optinis Priartinimas Pritarė No
Kadrų Per Sekundę 25
Jutiklio Tipas CMOS
Jutiklinis Ekranas No
Sąsaja Micro SD/TF
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

VSYSTO 170 laipsnių motorocycle DVR Dual 1080P

VSYSTO 170 laipsnių motorocycle DVR Dual 1080P "Bluetooth" dash vaizdo kameros vandeniui moto vaizdo įrašymo su hanrdlebar laikiklis

VSYSTO 170 laipsnių motorocycle DVR Dual 1080P brūkšnys vaizdo kameros vandeniui moto vaizdo įrašymo su hanrdlebar laikiklis Apžvalga VSYSTO 2CH skaitmeniniai vaizdo įrašymo įrenginiai yra suprojektuoti, ypač motociklai.Siekiama supaprastinti kameros, saugumo ir malonumo.Į B2x yra 2-kanalų

Panašūs produktai: