20Pcs/Daug Mini USB "Bluetooth" 4.0 Adapteris ĮSA 4.0 Dual Mode "Wireless USB" Bluetooth "Adapteris, skirtas "Windows" 7/ 8/ 10

20Pcs/Daug Mini USB "Bluetooth" 4.0 Adapteris ĮSA 4.0 Dual Mode "Wireless USB" Bluetooth "Adapteris, skirtas "Windows" 7/ 8/ 10

Nauja prekė

€41.04

Apie prekę

Pastaba: Prašome atsisiųsti tvarkyklę ir ją įdiegti į savo prietaiso, kol jūs jį naudoti .

Atsisiųsti Adresu (nukopijuokite Nuoroda/URL į naršyklę, tada ATIDARYKITE jį):

www.minihere.com/csr4-0-usb-2-0-bluetooth-4-0-adapter-driver-download.html

Ypatumai: Šis mini USB "Bluetooth" 4.0 adapteris su dideliu greičiu, paprastas porą, gera anti-trukdymo požymius tai paprastas sprendimas leidžia kompiuterį prijungti savo išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio ar kito Bluetooth įrenginio.Skirtas maksimalus suderinamumas, mažo dydžio ir nedaug energijos, šis adapteris atnaujinimus "Windows" Kompiuteriams su naujausia "Bluetooth 4.0" palaikymas.Adapteris yra kompaktiškas USB 2 Klasės Mažai Energijos Bluetooth Adapteris su LED.Jis dirba kartu su kitais "Bluetooth" prietaisų per maždaug 20m (30 pėdų) spindulio, priklausomai nuo aplinkos veiksnių, perdavimo greitis iki 3 Mb / s.

Specifikacijos

Lustų rinkinys: CSR8510

Dual-mode "Bluetooth" perdavimo

Bluetooth funkcija balso duomenis

"Bluetooth low energy Radijas USB Dongle

Remti įvairių kalbų

Perdavimo greitis: iki 3 mb/s

Perdavimo atstumas: iki 20m (tuščioje erdvėje, be trukdžių)

Fizinė Sąsaja: USB 2.0

Konvertuoti ne "Bluetooth" PC į įjungta "Bluetooth" funkcija

Belaidžio prisijungti prie "Bluetooth" prietaisų

Įjungti belaidžio ryšio su mobiliaisiais telefonais, PDA, PC, ausines

Operacinės sistemos: Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 atgaliniu būdu suderinami su "Bluetooth" 2.0, Bluetooth 2.1, Bluetooth 3.0 specifikacija

Matmenys: 20*13*5 mm

Įtampa: 5V (USB autobusai varomi)

Radijo Dažnis: 2.4 GHz-2.4835 GHz

Mini USB Bluetooth Adapteris ĮSA 4.0 * 20

NĖ vienas Tvarkyklės CD NR. Mažmeninės Langelyje.Supakuota Saugiai Burbulas Maišelį.siekiant patogus susisiekimas ir per muitinės kontrolės, Mes negalime siųsti Mažmeninės Pakuotės .

Mes priimame visus pagrindinius mokėjimo būdą, įskaitant sąlyginio Deponavimo, Alipay, T/T, Kredito kortelės

Jei turite klausimų ar problemų dėl mokėjimų, nedvejodami susisiekite su mumis

Dauguma sklypų bus išsiųsti per China Post".Express pristatymas yra pigiau už didelius užsakymus, įveskite užsakymo numerį ir Senamiescioarka.lt bus pasirinkti pigiausias pristatymas metodas jums.

Mes nesame atsakingi už laivybos laikas, paprastai imtis 15-60 dienų Oro paštu, 5-15 dienų iki express pristatymas.

Visos prekės yra išsiųstos per 3 dienas po mokėjimo procesas yra baigtas

Mes nesame atsakingi už bet PVM arba vartotojo mokestis

, Jei jums nereikia gauti savo sklypo po 30 dienų, prašome informuoti mus, ir mes jums patikrinti su savo agentu.Jei jūs ne gauti po 60 dienų, mes išduoti grąžinamosios išmokos arba siųsti dar kartą jums

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 35 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Senamiescioarka.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

PRAŠOME neatidaryti GINČO AR PALIKTI NEIGIAMĄ GRĮŽTAMĄJĮ ryšį su kalbasi su mumis,Mes pasistengsime atsakyti į visus mūsų klientų ir išspręsti problemą turite.Ginčas arba grąžinti nepasitarę nepadės išspręsti jokių problemų, ačiū.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: audifonos bluetooth nemokamai, i7 mini pc, "bluetooth" pc usb, "bluetooth" auksas, i7 7500u mini pc, bloototh usb, iogear "bluetooth" windows 10, bluetooth dongle windows 10, dviratis "bluetooth", "bluetooth" programą " windows 10.

Charakteristikos

Pakuotė No
Modelio Numeris ĮSA 4.0
Prekės Pavadinimas wtxup
"Bluetooth" Standartas Bluetooth v4.0

Parašyti atsiliepimą

20Pcs/Daug Mini USB

20Pcs/Daug Mini USB "Bluetooth" 4.0 Adapteris ĮSA 4.0 Dual Mode "Wireless USB" Bluetooth "Adapteris, skirtas "Windows" 7/ 8/ 10

Pastaba: Prašome atsisiųsti tvarkyklę ir ją įdiegti į savo prietaiso, kol jūs jį naudoti . Atsisiųsti Adresu (nukopijuokite Nuoroda/URL į naršyklę, tada ATIDARYKITE jį): www.minihere.com/csr4-0-usb-2-0-bluetooth-4-0-adapter-driver-download.html Ypatumai: Šis mini USB Bluetooth

Panašūs produktai: