ZENOBBQ Automatizuota mechaninė pavarų Rotisserie Nemokamai Ilgis Lauko virtuvės Įrankį, Šašlykinė, Priedai USB Motor DC 5V Vištienos Fork

ZENOBBQ Automatizuota mechaninė pavarų Rotisserie Nemokamai Ilgis Lauko virtuvės Įrankį, Šašlykinė, Priedai USB Motor DC 5V Vištienos Fork

Nauja prekė

€33.48

Apie prekę

APRAŠYMAS

Automatizuota mechaninė pavarų Rotisserie yra sudarytas iš šių dalių: 1 Pagrindinis laikiklis(plieno, chromuotas) 2 Išplėtimo stogams(nerūdijančio plieno) 3 Sukasi stogams(nerūdijančio plieno), 4 Sub laikiklis(plieno, chromuotas) 5 USB nuolatinės SROVĖS variklis 6 Šakutės(nerūdijančio plieno) su nykščio varžtai(dažyta) 7 Nailono Rankena 8 Rankenos(nerūdijančio plieno) 9 Stogams(nerūdijančio plieno), Jis gali būti įdiegtas ant orkaitės(GRILIS viryklės) automatiškai pasukti kepsnys visa vištiena, kepta žuvis, kepta daržovių ir pan.Greitai įdiegti be jokių įrankių ir lengvai atlikti.Ilgis gali būti koreguojamas laisvai veiksmingos diapazone.

MATMENYS

Palaiko orkaitės(GRILIS krosnys), kurių vidinis skersmuo žemiau 78cm.Jie visi tvirtinimo orkaitės(GRILIS viryklės) sienelės storis yra ne didesnis kaip 40mm.Jei nesate tikri, ar jūsų orkaitė(GRILIS viryklė) yra tinkama, galite pateikti vaizdą apie jūsų orkaitė(GRILIS viryklė) vidinis skersmuo ir sienelės storis klientų aptarnavimo internetu.

LAIKIKLIS

Šis produktas turi A) pagrindinis laikiklis ir (B) tarpinė apkaba, ir įrenginio, neatsižvelgiant priekiniai ir galiniai, kaip ilgai, kaip jis sumontuotas priešais.Paviršiaus visi laikikliai yra chromuotas, naudojant 2mm storio šalto valcavimo plieno lakštai, su dviejų aukščių, ir naudojant sriegiu fiksavimo įtaisai.

DVIEJŲ AUKŠČIŲ

Žemos Ir Aukštos

Spauskite ant nuotraukos žemiau rasite variklio montavimas

ATNAUJINTI VARIKLIS

Norėdami atnaujinti, USB, DC variklis Multi-funkcija nuolatinės SROVĖS variklis, spauskite nuorodą žemiau, norėdami, kad skirtumas USD7.00

ĮDIEGTI Į ORKAITĖ(GRILIS VIRYKLĖS)

PASTABA: ORKAITĖ(GRILIS VIRYKLĖ) ŽEMIAU NEĮTRAUKTI

Rankinis Rotisserie (Prašome spustelėkite paveikslėlį žemiau esančią nuorodą rasite montavimas)

Automatizuotas Rotisserie Diegimo Veiksmus

1 žingsnis Pasukite fiksavimo varžtai pagrindinėje grupėje ir sub laikiklis prieš laikrodžio rodyklę, atsukite į tinkamą poziciją.

Step2 Apkaba pagrindinis laikiklis ir sub laikiklis į atitinkamą poziciją orkaitė(GRILIS viryklė) (parduodami atskirai, tą patį žemiau), Pasukite fiksavimo varžtą pagal laikrodžio rodyklę, o ne griežtinti, ir pasirinkti, ar naudoti pagalbinius varžtai pagal formą orkaitė(GRILIS viryklė).

3 veiksmas Savo ruožtu, viena ar dvi Extension juostos(2) pagal laikrodžio rodyklę Sukasi strypo(3), nėra sugriežtinti, Sraigtiniai Nailono Rankena(7) išplėsti lazdele (2) tokiu pačiu būdu, ir užveržkite.

Pput pagrindiniame laikiklis (Sukasi lazdele yra ant mažų griovelių) ir sub laikiklis (prailginimo strypas yra dedamas didelis groove) bandymų, kad ji gali suktis sklandžiai, ir tada priveržkite fiksavimo varžtus (tas pats kaip pagalbinė varžtų).

Step5 Kai šakės per lazdele, sraigtiniai nykščio varžtais prie šakių.Po pakrovimo maisto, nustatykite jį į tinkamą padėtį ir priveržkite nykščio varžtai.

NORMALUS POSLINKIS

PASTABA: Sriegiu tvarkymo turi būti tam tikras atstumas, kad sunku turėti pačiu lėktuvu po strypas yra priveržti, ir ten bus normalus poslinkis.Šiuo metu, jums reikia tik atlaisvinti lazdele, šiek tiek, tada padėkite ant šakutės su lazdele po plokštuma sutampa.Sugriežtinti lazdele po visų maisto produktų yra pakrautas.

Step6 Rasite žingsnis 4 įdėkite jį į tinkamą aukštį dėl skliaustuose pasukti.

Step7 Skaitykite motorinių instaliavimo instrukcijos.

Step8 Diegimas baigtas.

Pirkimo priedai atskirai

Spauskite ant nuotraukos žemiau pirkti PASUKTI KEPTA ŽUVIS

Spauskite ant nuotraukos žemiau pirkti ŠAKĖS

Spauskite ant nuotraukos žemiau pirkti SUKASI VĖRINUKAI

Spauskite ant nuotraukos žemiau pirkti Auto Apversti Iešmo

Žymos: variklio priekinis stiklas, 10kw elektros varikliu, turbina usb, usb šildomos viryklė, virtuvės usb, lauko viryklė, pasukti iešmo, mini orkaitė, iphone usb padalinti, alaus vištiena.

Charakteristikos

Medžiaga Metalo
Gabalas Skaičius Pertvara Nuo Vėjo Nėra vėjo skydas
Degalai Kuro Nr.
Modelis AM4078
Taikymo Metodas Automatinė
Naudojimo Sąlygos Normalios Lauko
Vartotojų skaičius >5
Vienkartiniai No
Tipas Kiti Viryklė
Struktūra PADALINTI
Prekės Pavadinimas ZENOBBQ
Su Uždegimo Prietaiso ar Ne NĖRA Įtrauktos

Parašyti atsiliepimą

ZENOBBQ Automatizuota mechaninė pavarų Rotisserie Nemokamai Ilgis Lauko virtuvės Įrankį, Šašlykinė, Priedai USB Motor DC 5V Vištienos Fork

ZENOBBQ Automatizuota mechaninė pavarų Rotisserie Nemokamai Ilgis Lauko virtuvės Įrankį, Šašlykinė, Priedai USB Motor DC 5V Vištienos Fork

APRAŠYMAS Automatizuota mechaninė pavarų Rotisserie yra sudarytas iš šių dalių: 1 Pagrindinis laikiklis(plieno, chromuotas) 2 Išplėtimo stogams(nerūdijančio plieno) 3 Sukasi stogams(nerūdijančio plieno), 4 Sub laikiklis(plieno, chromuotas) 5 USB nuolatinės SROVĖS variklis 6 Šakutės(nerūdijančio

Panašūs produktai: