Originalus TBS Crossfire Įvairovę Nano Imtuvas RX CRSF 915/868Mhz Ilgo Nuotolio Radijo ryšio sistema RC

Originalus TBS Crossfire Įvairovę Nano Imtuvas RX CRSF 915/868Mhz Ilgo Nuotolio Radijo ryšio sistema RC

Nauja prekė

€46.32

€57.90

-20%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

DĖMESIO!

ATNAUJINKITE SAVO CROSSFIRE SIŲSTUVAS V2.88 ARBA ANKSČIAU, PRIEŠ PRIVALOMAS!

Dar kartą TBS yra apibrėžti ilgo nuotolio plaukioja!Su TBS Crossfire Įvairovę Nano RX mes buvo galingiausias Crossfire imtuvas.Pristatydamas mažiausias visateise įvairovę imtuvas iš bet kurio dažnio, net giriasi galia-atleidimo iš darbo grandinės (baterija nėra įtrauktos!)

TIESA ĮVAIROVĘ, PLATŲ

TBS CROSSFIRE Įvairovę Nano Imtuvas yra kompaktiškas R/C imtuvą su 8ch rezultatai (PPM, SBUS, ir CRSF gali), o geriausiai-in-pramonės triukšmo atmetimo ir rekordinis diapazono galimybes.Tai yra tik imtuvas, kad tiesa dual-įėjimo etape, mikroschemų pagrindu įvairovę, su įprasta filtravimo bei triukšmo atmetimo nuo borto vaizdo sistemos.

ŠVYTURYS REŽIMAS

Kada nors prarado lėktuvą ir praleido valandas ieškote jį?Įveskite TBS CROSSFIRE švyturys režimu.Įvairovės nano imtuvas ateina su LiPo baterija uosto, kur jūs galite prisijungti neprivaloma atsarginė uosto.Jis bus, kad imtuvas veikia visą dieną po visų borto elektronika dingo.Tai bus rėkia padėti suteikdama jums savo GPS koordinates, o taip pat sprogdinimo iš RUSIJOS švyturys signalus, kurie leis jums tiksliai nustatyti savo buvimo vietą net jei nėra GPS buvo kada nors į savo lėktuvą.Atsarginės baterijos taip pat bus apmokestinamas kaip greitai, kaip jūs taikyti galios įrenginys.

FLARM YRA ČIA!

FLARM yra eismą ir susidūrimo išvengimo technologija Bendrosios Aviacijos, lengvųjų orlaivių, ir nepilotuojami orlaiviai (Uav).TBS Crossfire Įvairovę Nano RX bendrovės galės transliuoti ant FLARM tinklo nemokamai, gauti tranų ir bendrosios aviacijos eismo informaciją apie jūsų OSD, reikia papildomų licencijų.Suporuotas su CORE PRO arba FPVision ir TBS GPS, galite gauti virtuali radaras, kuriame kitų FLARM prietaisų aplink jus (~3km intervalas).

Tai leidžia saugios laivybos perkrautas oro erdvės ar nailbiting artumo formavimas skrydžiams su savo draugais!Fullscale aviacijos bus pranešta, jei jūsų drone ant susidūrimo kurso su jais, ir atvirkščiai.

SPECIFIKACIJOS

Svoris: 1.8 g (tik gavėjas)

Dydis: 24mm x 18mm

Reikia: Firmware V2.87

APIMA

1x TBS Crossfire Įvairovę Nano Imtuvas

2x TBS Crossfire Mikro Imtuvas, Antena

1x Atsarginių trauktis vamzdis

14x 30awg silicio prijungimo laidai

Žymos: vėžys lipdukas, Mamba viršų, tbs, rc kontrolės remot, tbs crossfire tx micro, crossfire nano, akvariumas, koralinių, fr, radiomaster tx16s salė, valdymo radijo rc.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Imtuvai
Modelio Numeris TBS Crossfire Įvairovę Nano Imtuvas
Prekės Pavadinimas KOMANDA BLACKSHEEP
Keturi varomi Ratai Atributai Surinkimas
RC Dalys ir Acc Radijo Ryšio Sistemos
Atnaujinti Dalys/Priedai Adapteris
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Transporto Priemonės Tipas Lėktuvai
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Įrankis Prekes Baterija

Parašyti atsiliepimą

Originalus TBS Crossfire Įvairovę Nano Imtuvas RX CRSF 915/868Mhz Ilgo Nuotolio Radijo ryšio sistema RC

Originalus TBS Crossfire Įvairovę Nano Imtuvas RX CRSF 915/868Mhz Ilgo Nuotolio Radijo ryšio sistema RC

DĖMESIO! ATNAUJINKITE SAVO CROSSFIRE SIŲSTUVAS V2.88 ARBA ANKSČIAU, PRIEŠ PRIVALOMAS! Dar kartą TBS yra apibrėžti ilgo nuotolio plaukioja!Su TBS Crossfire Įvairovę Nano RX mes buvo galingiausias Crossfire imtuvas.Pristatydamas mažiausias visateise įvairovę imtuvas iš bet kurio dažnio,

Panašūs produktai: