EYEWINK 1PCS 110v, 220V 10000W SCR Įtampos Reguliatorius Variklio Greičio Valdiklis, Reguliatorius Thermo

EYEWINK 1PCS 110v, 220V 10000W SCR Įtampos Reguliatorius Variklio Greičio Valdiklis, Reguliatorius Thermo

Nauja prekė

€7.15

Apie prekę

Potenciometras rankenėlę kepurės turi visas juodo plastiko ir bakelite du, jums reikia nurodyti rankenėlę bžūp, prašome palikti pranešimą arba susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, kitaip, atsitiktinai siųsti.

Parametrai:

Naudojant įtampa: ac 220 v

Varžos apkrova maksimali galia: 10000 w galia, kambario temperatūroje ilgą laiką turėtų būti panaudota per 5000 m

Įtampos reguliavimas: 0-220 - v ant 20 ar taip, varžos apkrovos sąlygos

Dydis: 130 * 60, 47 mm korpuso aukštis, svoris apie 230 g

Presale turi pamatyti: ši prekė yra kintamosios srovės įvestis, ac išėjimo, tik spardytis, apkrovos įtampos reguliavimas, su šviesos multimetras nenaudingas, ne transformatorius, prašome perskaityti pirkėjų prekių puslapį visus nurodymus šaudyti!

Įtampos reguliatorius medžiagų:

Kaina naudodami karinio lygio dvigubos plokštės dizainas, jokiu būdu ne ant vieno

Priimti originalų įdiegimo importo chip specialus pritaikymas MKR

Visi jie yra aukštos įtampos kondensatorius,

Visi jie yra metalo kino rezistorius,

ST importuotų sukelti diodas,

Medžiagos yra aukštos kokybės prekes, parenkamas taip, kad daug perka.

Su šilumos kriaukle, pirkėjai gali naudoti rankos

Naudojant naujas dvipusis didelės galios tiristoriaus, apriboti srovės iki 100, labai geras išspręsti elektrinė viryklė vielos, su sąlyga, aušinimo problema srauto varžos yra per mažos, kad būtų Galima lengvai reguliuoti išėjimo maitinimo įtampą, koreguoti, tarp 0-220 - v maitinimo įrenginys yra naudojamas.Pvz.: elektra, krosnis, vandens šildytuvas šilumos, lempos ir žibintai, kuri juda šviesos, mažų variklis, litavimo geležies temperatūros reguliavimas ir kt.Taigi, kaip pasiekti tamsos, šilumos kontrolės, poveikio viršįtampių bakas.Gali maitinimas yra mažesnė kaip 10000 w galios, dėl didelio elektros prietaisai jau yra labai didelis, taigi vidutinis namų ūkio prietaisų arba mažos gamyklos su pakankamai. (indukcinis arba talpinė apkrova galia turėtų būti sumažintas, įtampos reguliatorius yra įrengta su dviem-taip, didelio galingumo tiristoriaus, nereikia pridėti bet kokį komponentą galite naudoti, labai patogu ir praktiška.

Sutankinti radiatorius.Pirkėjai gali naudoti su ranka,

Ši prekė dar ne viskas, o ne pakaitalas elektra varomos transporto priemonės bateriją, įkroviklį, taip pat negaliu vairuoti naudoti perjungti maitinimo elektriniai prietaisai (pvz 110 v TV, akustika, šaldytuvas, oro kondicionierius, ryžių viryklė su kompiuteriu.) taip pat negaliu vairuoti indukcinės viryklės, energiją taupančias lempas.

Žymos: webasto, scr įtampa, 5000w dimeris, Null, lm75a, degiklis webasto, 10000w įtampos reguliatorius, CFM, 10000w dimeris, infraraudonųjų spindulių šilumos.

Charakteristikos

Modelio Numeris 10000W MKR
Tipas Įtampos Reguliatorius
Maitinimo Įtampa 220V
Prekės Pavadinimas CFsunbird
sąlyga Naujas
Išsklaidymo Galia 80a

Parašyti atsiliepimą

EYEWINK 1PCS 110v, 220V 10000W SCR Įtampos Reguliatorius Variklio Greičio Valdiklis, Reguliatorius Thermo

EYEWINK 1PCS 110v, 220V 10000W SCR Įtampos Reguliatorius Variklio Greičio Valdiklis, Reguliatorius Thermo

Potenciometras rankenėlę kepurės turi visas juodo plastiko ir bakelite du, jums reikia nurodyti rankenėlę bžūp, prašome palikti pranešimą arba susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, kitaip, atsitiktinai siųsti. Parametrai: Naudojant įtampa: ac 220 v Varžos apkrova maksimali

Panašūs produktai: