EsFil PLA 850 Smėlio spalvos

EsFil PLA 850 Smėlio spalvos

Nauja prekė

€17.48

Apie prekę

esFil PLA 850 priklauso esFil šeimos 3DFils, kurioje esminius gijų, 3D spausdinimas yra sugrupuoti.

Kaitrinės esFil PLA 850 yra pagamintas Ispanijoje iš PLA Ingeo 3D850 iš NatureWorks.Tai PLA yra sukurta specialiai naudoti 3D spausdinimo ir yra laikoma geriausia PLA rinkoje .Ingeo 3D850 PLA leidžia didesnis spausdinimo greitis ir suteikia geresnės mechaninės savybės, lyginant su kitomis PLA gijų rinkoje.Be to, šilumines savybes PLA Ingeo 3D850 (greitai kristalizacijos) suteikti jai didesnės aušinimo greitis, kuris verčia į geriau apibrėžti, nes sluoksniai bus sukietėti, kol tampa iškreipta, poveikis šilumos.

Kita vertus, dėl savo kietos molekulinę struktūrą , ji yra pajėgi atlaikyti kristalizacijos procesas, kepimo be deforming .Tokiu būdu, mes galime suteikti galutinis gabalas geriau mechaninės savybės, nekeičiant jo originalūs matmenys.

Į 3DFils gamybos procesas garantuoja puikią gijų kokybės, standartinis nuokrypis 0.01 mm, o maksimalus nuokrypis yra 0.03 mm, kad užtikrinti, skystis spausdinimo be kamščių .ovality žemiau 1% leidžia taikyti sluoksnių daugiau vienodos, gerinti galutinis apdaila gabalas.

PLA yra populiariausia medžiaga, 3D spausdinimas, dėka jos paprastumas spausdinimas ir suderinamumą su visais FDM spausdintuvai rinkoje, tiek su išvyniojamų ar tiesioginio ekstruderiai.

Ingeo 3D850 PLA yra biologiškai suyrančios ir gaunamas iš natūralių žaliavų ir nėra priklausoma nuo naftos , tai nereikia karšta lovoje spausdinimas ir vargu ar skleidžia kvapą.Dėl šių savybių ir nėra tikėjimo, kad tai puiki medžiaga norint pradėti 3D spausdinimas .Tarp populiariausių programų PLA yra gaminti prototipus, funkcinės dalys ir įrankiai.

Vakuuminėje pakuotėje 90 mikronų maišelius su silikagelio maišelis gali įstrigti viduje, siekiant užtikrinti jos išsaugojimą ir nėra drėgmės.

Žymos: esun medienos pla, abs plastiko spausdintuvo, kaitinimo petg, esun kaitinamosios, 1kg gijų pla, kaitinimo pla, esun, pva 3d, 3d spausdinimo, kaitinamosios.

Charakteristikos

Parašyti atsiliepimą

EsFil PLA 850 Smėlio spalvos

EsFil PLA 850 Smėlio spalvos

esFil PLA 850 priklauso esFil šeimos 3DFils, kurioje esminius gijų, 3D spausdinimas yra sugrupuoti. Kaitrinės esFil PLA 850 yra pagamintas Ispanijoje iš PLA Ingeo 3D850 iš NatureWorks.Tai PLA yra sukurta specialiai naudoti 3D spausdinimo ir yra laikoma geriausia PLA rinkoje .Ingeo 3D850 PLA leidžia

Panašūs produktai: