Xiaomi Live Stream Telefono Stovas LED Užpildyti Šviesos keičiamo dydžio Laikiklis Su Žiedu Lempos Studija Selfie Už Twich "YouTube" Live Baidymo Priemonės

Xiaomi Live Stream Telefono Stovas LED Užpildyti Šviesos keičiamo dydžio Laikiklis Su Žiedu Lempos Studija Selfie Už Twich "YouTube" Live Baidymo Priemonės

Nauja prekė

€41.39

€55.93

-25%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Pastabos:

- Šis produktas priklauso Xiaomi ekologinės grandinės ir parduodamas Youpin mall pagal Xiaomi. - Nėra "Mi" logotipas ant gaminio ir išorinės pakuotės. - Pateikdami užsakymą, jūs pripažįstate, kad jūs sutikote, kad aukščiau pateikta informacija.

Integruotas užpildyti šviesos Live Stream laikiklis

• Sukurti apšvietimo efektas mados šou lygio, gimęs grožio.Žiedinis šviesos žiedas, 3 spalvų temperatūros perjungimo, 10 pavarų tamsos, Integruotas projektavimo.

Apskrito šviesos žiedas

• Sukurti subtilus grožis lengvai. 29 cm (11.4 cm) didelio skersmens apskrito diafragmos, ryškios ir švelnios šviesos, tinkamą ryškumą, užtikrinti, kad kiekvienas colių odos tolygiai apšvitinti.Daugiau nei 1000 kartų šviesos derinimą, taip, kad šviesos šaltinio forma trimatę veido efektą.

Apšvietimo imituoti rodyti

• Sukurti idealus gyventi srautas vaizdo.Trijų spalvų temperatūra gali būti laisvai perėjo pagal aplinką.Šilta šviesa yra šilta, šalta ir šilta šviesa yra švelni, ir šalto šviesos yra aiški.Skirtingų šviesos rodo jūsų įvairių grožio. - Šiltas šviesos: Tai tinkamas makiažas grožio, mados live transliacijos, talentas ir šokio, ir pan. - Šaltas ir šiltas šviesos: Jis tinka dainuoti, pokalbiai ir kitos pramogos live transliacijos. - Šalto šviesos: Jis tinka šaudyti trumpą vaizdo įrašą, savęs fotografavimas, laisvalaikio live transliacijos ir kt.

10 pavarų tamsos

• Įsižiebti jūsų grožis Grožis nebūtinai turi būti tas pats.Su skirtingų scenarijų, jūs galite lengvai pakeisti spalvų temperatūros ir reguliuoti ryškumą per valdiklis, kad jūs galite atrodyti prieš kamerą, puikiai kiekvieną kartą.

Poveikis save, jeigu apskrito mokinys

• Puikus ir žavinga išradingai žiedinis šviesos šaltinis gali atspindėti gražus mokinys poveikį žmonių akimis, kurie gali padaryti akis daugiau aiškios ir skaidrios.

Sluoksnis po sluoksnio difuzinis atspindys

• Minkšta ir ne apakinti.Atsižvelgiant į darbo laikas streamer, kuris paprastai trunka nuo trijų iki penkių valandų, 144 karoliukai riboto mėlyna šviesa atrenkami šviesos šaltinis, kartu su aukštos kokybės minkštos šviesos atspalvį ir LED išsibarsčiusios šviesos skleidimo valdyba, vizualinis poveikis yra patogus ir natūralus.

Šviesa yra švelni ir ne apakinti

• Nesimato strobe.Įjunkite fotoaparatą valstybės mobilusis telefonas, be užrakto, siekti šviesos šaltinio ir stebėti ekrane iš mobiliojo telefono be stroboskopinio pulsacijos.

360 ° pasukti mobiliojo telefono laikiklis

• Neleidžiančioms slysti ir atsparus įbrėžimams, saugiau.Atidaryti paslėptus gripper su anti-slydimo silikono padas iš abiejų pusių nuo mobiliojo telefono dėklas, ir ilgis gali būti pratęstas.Net jeigu jis yra didelio ekrano mobilusis telefonas, juosmens, gali būti tvirtai prispaustas, remti vertikalus ir horizontalus ekranas live " transliacijų.

Dvejopo naudojimo dizaino Stalinis / Stendas

Struktūra statramstis yra tas pats, kaip, kad magistralinių teleskopinio strypo, ir aukštos kokybės plieno medžiagos yra pasirinktas.Tai yra sklandžiai ir stabiliai, kai tempimas.Aukštis 52cm ~ 170cm gali būti nustatomas taip, kaip reikia.

Lankstymo ir nešiojamų

• Įdėti jį į maišelį lengvai.Lempa yra sukurta su integruoto ir sulankstomas struktūra, kuri gali būti vykdoma su maišas.Tai patogu ir nėra sudėtinga.Kai jūs einate fotografuoti ar rodyti live stream, jūs visada galite turėti su savimi.

Galimos dvi spalvos

• Lengva rungtynės ir gerai atrodo.Švieži ir paprastos baltos ir rožinės spalvos parenkamas taip, kad atitiktų aplinkos live stream.

Apdailos detales

• Paslėptas saugojimo Tai galima laikyti maitinimo laido.Kai jis yra naudojamas lauke, ji gali būti sustiprintas, pridedant sunkių daiktų. • Dizainas bazės silikono padas Stiprinti bazę ir bendradarbiauti su šešių silikono streso taškų, apačioje produktas, kuris yra labiau stabili, ir nėra lengva nuversti. • Paprastas dizainas Duomenų valdytojo ir elektros linija yra integruotos į vieną Dar labiau supaprastinti projektavimo ir sumažina galimybę prarasti atsarginės dalys.

Pagrindiniai parametrai

Produkto Pavadinimas: Bcase integruota užpildyti šviesos live support Produkto modelis: Y2 Įėjimo įtampa: DC5V Galia: 5-22w Pratęsimo aukštis: 52-170cm Šviesos spalva: šiltai + šiltai balta + balta Produkto svoris: 1.1 kg Gaminio dydis: 290x290x58mm Vykdomosios standartas: Q/DS HJ-008-2020 m.

Apie Pirkimą

Ar jūs turite kokių nors abejonių apie šiuos klausimus?Gal jūs galite susisiekti su manimi tiesiogiai per Senamiescioarka.lt.

Originali Produkto

Visos prekės yra pagamintos reguliariai gamyklas ir prekių kokybę, gali būti ramūs.

Greitas Pristatymas

Pasirinkite aukštos kokybės transporto kompanija sutrumpinti transportavimo laiką.

Kokybės Paslaugos

Mes stengiamės išspręsti visų problemų, su kuriomis galite susidurti prieš pateikiant užsakymą ir, gavus prekes.

Žymos: lempos tabl, oficialus xiaomi, 1SE, užduotis žibintai, lempa led, savininkas telefono, att telefonai, pėdų lempos, headphon stendas, telefono stovas.

Charakteristikos

Prašymas gyventi srautas
Atspalvis Tipas Matinio Stiklo
Požymis 1
Šviesos šaltinių skaičius > 20
Savybės Live Stream Paramos Lempos
Jungiklio Tipas Mygtukas Jungiklis
Technics Bagažo
Medžiaga PP/Plastiko
Modelio Numeris Live Stream Apšvietimas
Garantija Twich "YouTube Live" Įrankiai
Paramos Tipas
Sertifikavimo BMK
Apdaila NĖRA
Atspalvis Kryptimi up
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Kilmės KN(Kilmės)
Atributas 4
Apšvietimo Srityje 1-3square metrų
Požymis 3
Prekės Pavadinimas Xiaomi
Elemento Tipas Grindų Lempos
Stilius Šiuolaikinio
Galia 16-20W
šviesos tipas
Korpuso Medžiaga ABS
Įtampa 5V
Pagrindo Tipas E14
Yra Lemputės Įtraukti Taip
2 požymis
Maitinimo Šaltinis DC
Yra Pritemdomi Taip

Parašyti atsiliepimą

Xiaomi Live Stream Telefono Stovas LED Užpildyti Šviesos keičiamo dydžio Laikiklis Su Žiedu Lempos Studija Selfie Už Twich

Xiaomi Live Stream Telefono Stovas LED Užpildyti Šviesos keičiamo dydžio Laikiklis Su Žiedu Lempos Studija Selfie Už Twich "YouTube" Live Baidymo Priemonės

Pastabos: - Šis produktas priklauso Xiaomi ekologinės grandinės ir parduodamas Youpin mall pagal Xiaomi. - Nėra Mi logotipas ant gaminio ir išorinės pakuotės. - Pateikdami užsakymą, jūs pripažįstate, kad jūs sutikote, kad aukščiau pateikta informacija. Integruotas užpildyti šviesos

Panašūs produktai: