"Epson" HP Brolis A3 A4 UV spausdintuvo galvutės valymo skystis tirpale skyla rašalo molekulių drėkinamasis skystis išvengti džiovinimo

"Epson" HP Brolis A3 A4 UV spausdintuvo galvutės valymo skystis tirpale skyla rašalo molekulių drėkinamasis skystis išvengti džiovinimo

Nauja prekė

€18.21

€29.37

-37%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Produkto aprašymas: UV valymo skystis tinka: Spausdinimo galvutė naudojant UV rašalas, drėkina skystis tinka: Visos spausdinimo galvutės, įskaitant: Epson, Seiko, Ricoh, HP, "Canon", Brolis ir pan.spausdinimo galvutės.

Pakavimo Sąrašas:

80ml ir 20ml: 80ml valymo tirpalas ir 20ml drėkinamasis tirpalas (trial pack, atskiras buteliukas pakuotė)

500ml valymo, arba 1L valymo, arba 1L Drėkina.

Kiekviena prekė: nemokamai švirkštų ir žarna.

produkto aprašymas: Jei jums reikia eiti atostogų, ar eiti į verslo kelionę, arba keliauja, negalite naudotis UV spausdintuvas dėl įvairių priežasčių, tada jums reikia tai specialus valymo skystis ir drėkinamasis skystis, siekiant apsaugoti jūsų spausdinimo galvutė ir apsaugoti nuo užsikimšimo.Privalumai yra šie:

UV rašalas specialus valymo skystis: stiprus valymas, yrančių UV rašalas, nes jis yra per stipri, ji yra geriausia, kad neviršytų 30 minučių, kitu atveju jis bus sugadinti spausdinimo galvutė.

Spausdinimo galvutė drėkinamasis skystis: Po valymo spausdinimo galvutė, švirkšti drėkinamasis skystis apsaugoti spausdinimo galvutė nuo džiovinimo ir veiksmingai išlaikyti ne-džiovinimo 3-6 mėnesius. (Atsižvelgiant į oro temperatūrą ir drėgmę, drėkina ne mažiau kaip 3 mėnesius)

Naudojimo instrukcijos: 1. Švirkštas yra prijungta žarna, čiulpia tinkamas kiekis UV-specialios valymo skystis valyti kiekvieną purkštukų spausdinimo galva, kol ji yra gera, kad ne spalva, o tada išleiskite likusį skystį kiekvieno purkštuko. 2. Švirkštas yra prijungta žarna, ir drėkinamasis tirpalas yra suleidžiamas į kiekvieno purkštuko, ir tik 0,5 ml kiekvieno purkštuko reikia.Drėkina skystis nebūtinai turi būti švirkščiamas per daug, tiek, kiek jis gali pasiekti drėkinamasis poveikis.

Pastaba: spausdinimo galvutė yra rodyti tik, ne pakavimo sąrašas.

Trial pack: 80ML valymo skystis ir 20ML drėkinamasis skystis:

Didelis butelis produktai:

Žymos: uv bortinis spausdintuvo a2, švarus rašalo, mp c8002, ricoh spausdintuvo popierius, fujifilm instax, 700 xerox, bortinis uv spausdintuvas, 7500 ricoh, hp t120, nuskaitymo roller kit epson.

Charakteristikos

Pakuotė Bulk Taip
Tipas rašalo kasetė
Funkcija Suderinamas
Kasetės Statusas Pilnas
Prekės Pavadinimas SHBK
Suderinamos Prekės epson
Modelio Numeris 1000ml
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

"Epson" HP Brolis A3 A4 UV spausdintuvo galvutės valymo skystis tirpale skyla rašalo molekulių drėkinamasis skystis išvengti džiovinimo

Produkto aprašymas: UV valymo skystis tinka: Spausdinimo galvutė naudojant UV rašalas, drėkina skystis tinka: Visos spausdinimo galvutės, įskaitant: Epson, Seiko, Ricoh, HP, Canon , Brolis ir pan.spausdinimo galvutės. Pakavimo Sąrašas: 80ml ir 20ml: 80ml valymo tirpalas ir 20ml drėkinamasis

Panašūs produktai: