Sertifikuota ant žudikas namų patalpų ant aiški raudona geltona ant masalas netoksiškas virtuvė

Sertifikuota ant žudikas namų patalpų ant aiški raudona geltona ant masalas netoksiškas virtuvė

Nauja prekė

€8.50

€8.95

-5%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Hi, sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje, prašome pasirinkti,visi mūsų produktai gali būti stebimi,kaip kai kurie pardavėjai naudoti ne sekimas-ne.metodas, jis tikrai gali sutaupyti pinigų, tačiau ji turės rimtų problemų dėl dingusių ji ir negali būti stebimi, jums bus išleisti daug laiko ir enegy pirkti, kad stuff, kad yra labai bloga už savo pirkimo patirtį, mes visada mano, kad pirkėjo pirkimo patirtį prioritetas.

PRISTATYMAS: Mūsų prekės yra labai tinkamas, prašome būti tikri, pirkti, mes bus nedelsiant išsiųstos. 1.Dėl Politikos, prašome pateikti mums savo vardą ir pavardę, jei jums yra Rusija.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą. 2.Prekės bus išsiųstos per 5 darbo dienas nuo mokėjimo gavimo. 3. Jei sandoris yra Honkongo ir Kinijos valstybinė šventė, tvarkymo laikas bus atidėtas.Prašome suprasti.APMOKĖJIMAS: Yra daug mokėjimo būdų galima rasti Senamiescioarka.lt, tokių kaip Alipay, kredito korteles,realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų Alibaba, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.GARANTIJA: 1.Jei elementas yra defektas, kai jūs jį gauti, arba jums netenkina, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Bet daiktai turi būti grąžinti į gamyklą būklės.Prašome susisiekti su mumis iš anksto ir patikrinkite grąžinimo adresas, prieš jums grąžinti. 2.Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, galėtume atsiųsti jums naują pakeitimas nemokamai, arba siūlo visą kompensaciją po to, kai mes gauti brokuotą prekę. 3.Jei prekė yra su defektais, 12 mėnesių, taip pat galėtume pasiūlyti jums pakeitimo paslauga, bet jūs turite mokėti už papildomas transportavimo išlaidas.ATSILIEPIMAI: Tikiuosi, jūs galite suteikti mums gerus atsiliepimus!Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo vystymosi .Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti Teigiamą Atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Dėkojame už jūsų paramą!!

Žymos: tarakonai žudikas, ant nužudyti, akrilo skruzdėlynas, ant žudikas milteliai, nosis raudona, ant farm lizdą, ant, skruzdžių nuodai, ant žudikas, skruzdžių lizdą.

Charakteristikos

Taikoma srityje 150-200 ㎡
Kenkėjų Rūšis Skruzdėlės
Narė Milteliai
Modelio Numeris 05101

Parašyti atsiliepimą

Sertifikuota ant žudikas namų patalpų ant aiški raudona geltona ant masalas netoksiškas virtuvė

Sertifikuota ant žudikas namų patalpų ant aiški raudona geltona ant masalas netoksiškas virtuvė

Hi, sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje, prašome pasirinkti,visi mūsų produktai gali būti stebimi,kaip kai kurie pardavėjai naudoti ne sekimas-ne.metodas, jis tikrai gali sutaupyti pinigų, tačiau ji turės rimtų problemų dėl dingusių ji ir negali būti stebimi, jums bus išleisti daug laiko ir enegy

Panašūs produktai: