Žibintuvėlis su electrochoker X-MEN hy-910a

Žibintuvėlis su electrochoker X-MEN hy-910a

Nauja prekė

€10.08

Apie prekę

Vienas iš labiausiai įdomus ir labai veiksmingas naujovių pasaulio savigynos įranga buvo elektros shocker X-Men hy-910a, kuris buvo išleistas praėjusiais metais.

Jo pagrindinės charakteristikos, šis prietaisas iš esmės primena garsaus Kobra 1106, ir jo galia, tai net viršija tokių modelių kaip Skorpionas 1102 ir policijos 1101.

Hy-910a yra būdingas didesnis efektyvumas.Dėl padidinto srityje susisiekti su šiuo prietaisu kūno priešas, tikimybė atsitiktinio nesėkmių yra beveik sumažinti iki nulio.

Su pagalba, šis modelis, bet kuris asmuo turi galimybę užtikrinti visiško saugumo, tuo pačiu metu, be, atkreipdama dėmesį, kad tai reiškia, savigynos nuo kitų.Faktas yra tai, kad šis electroschocker panašus į dauguma paprastų žibintų.Išleidimo įtampos X-Men yra 15 000 kv., kuri yra didžiausia leistinoji naudoti be specialaus leidimo.

Šie pajėgumai yra pakankamai atimti įsibrovėlis gebėjimo veikti kaip įmanoma greičiau, nepriklausomai nuo jo matmenys ir fizinę jėgą.

Hy-910a modelis turi papildomų ypatybių ir privalumų.Be savo pagrindinių funkcijų, šis prietaisas gali būti naudojamas ir kaip neįtikėtinai galinga ir efektyvi policijos lempos 100 W, 230 liumenų (galite pakeisti švyti spindulys apie šviesos spindulį).

Ne tik tamsoje, bet taip pat dienos metu, dėl siauros krypties ir labai stiprų šviesos srautą, yra galimybė aklas priešo, tam tikrą laiką-maždaug dvi ar tris minutes-ir tada taikyti galingų elektros išlydžių į jį.

Vienas iš privalumų žibintuvėlį, pastatytas į šį prietaisą yra tas, kad jis leidžia jums lengvai prześwitywać net krūmai ir medžiai.

Žymos: audra xmen, lego xmen, stebuklas, veiksmų figur, deadpool, revoltech, cosplay xmen, xavier, dark phoenix, figur stebuklas.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas NĖRA

Parašyti atsiliepimą

Žibintuvėlis su electrochoker X-MEN hy-910a

Žibintuvėlis su electrochoker X-MEN hy-910a

Vienas iš labiausiai įdomus ir labai veiksmingas naujovių pasaulio savigynos įranga buvo elektros shocker X-Men hy-910a, kuris buvo išleistas praėjusiais metais. Jo pagrindinės charakteristikos, šis prietaisas iš esmės primena garsaus Kobra 1106, ir jo galia, tai net viršija tokių modelių

Panašūs produktai: