13pcs/set 3D Laiptų Stove Grindų Lipdukai Vandeniui Nuimamas Lipni, "PASIDARYK pats" Laiptų Lipdukai, Freskomis Dekoruoti #2

13pcs/set 3D Laiptų Stove Grindų Lipdukai Vandeniui Nuimamas Lipni, "PASIDARYK pats" Laiptų Lipdukai, Freskomis Dekoruoti #2

Nauja prekė

€14.17

€19.14

-25%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Savybės:

❤ [Labai tinka naudoti virtuvės backsplashes ir laiptų]-Ryškus ir tikroviškas, gražus atspausdintas PVC plytelių, lipdukai, decal, atrodo kaip tikra, plytelės, gražus dizainas, laiptai, lipdukai, ryškių spalvų, pakeisti išvaizdą, laiptai, virtuvės ir pan.Geras būdas padaryti savo namų ieškoti naujų.

❤ [Nuostabios savybės, kad yra lengva įdiegti ir darbas]-įrengimo yra paprasta ir patogu, tiesiog nulupkite ir klijuoti laiptais lipdukas yra labai lipni, bet kai jūs jį pašalinti, tai nesukels jokios žalos jūsų sienos, jūs tiesiog reikia pakeisti jį Ištraukti lengvai pakeisti naujas lipdukas plytelių lipdukai.

❤ 【Šiltas Patarimai ir Nurodymai】 -dydis, kiekvienas lipdukas yra 18 * 100cm / 7.09 * 39.37, kurie gali būti iškirpti ir įklijuoti pagal dydį savo laiptai.

❤ Yra 13 lipdukai kiekvieno rinkinys, mes taip pat turime įvairių modelis pasirinkimų, jūs galite pasirinkti modelio norite, pagal savo pasirinkimą.

❤Šis produktas tinka sklandžiai ir lygių paviršių, tokių kaip stiklas, keraminės plytelės, lygių sienų, medinių paviršių, ir kt.

Produkto Aprašymas:

Pavadinimas: Laiptai lipdukai

Tipas: Lipdukas

Medžiaga: Aplinkos apsaugos PVC

Vienas gabalas dydis: 18 * 100cm / 7.09 * 39.37

Stilius: kaip parodyta paveikslėlyje

Pastaba: galite nustatyti gautą yra 13 lipdukai, turite įklijuoti formos norite.

Paketas Apima:

1set/13pieces

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų.

2. Dėl ekrano skirtumas, spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

3. 1.00 cm=0.39

Žymos: lipdukas laiptų, nors negali man pabandyti, Laiptų, 3d laiptų lipdukas, moteris rankoje krepšys su nemokamas pristatymas, namo laiptų, stove laiptų lipdukas, xiaomi redmi pastaba 9t pro, laiptų dalis, 3d laiptų.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Europa
Temos abstraktus
Specifikacija Multi-piece Package
Medžiaga PVC

Parašyti atsiliepimą

13pcs/set 3D Laiptų Stove Grindų Lipdukai Vandeniui Nuimamas Lipni,

13pcs/set 3D Laiptų Stove Grindų Lipdukai Vandeniui Nuimamas Lipni, "PASIDARYK pats" Laiptų Lipdukai, Freskomis Dekoruoti #2

Savybės: ❤ [Labai tinka naudoti virtuvės backsplashes ir laiptų]-Ryškus ir tikroviškas, gražus atspausdintas PVC plytelių, lipdukai, decal, atrodo kaip tikra, plytelės, gražus dizainas, laiptai, lipdukai, ryškių spalvų, pakeisti išvaizdą, laiptai, virtuvės ir pan.Geras būdas padaryti

Panašūs produktai: