25 VNT Aukso Šarvai OG Lenktas Visą Klijai Grūdintas Stiklas Screen Protector Filmas "iPhone" 12 Mini 5.4 Colių

25 VNT Aukso Šarvai OG Lenktas Visą Klijai Grūdintas Stiklas Screen Protector Filmas "iPhone" 12 Mini 5.4 Colių

Nauja prekė

€17.32

€20.14

-14%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Aprašymas:

1.Jis gali apsaugoti savo mobilųjį telefoną, kai jūsų telefonas iškristų iš savo rankų ar kišenės.

2.Sprogimų, sudužti atsparus stiklas pertraukos į mažus gabaliukus ,daugiau saugus nei kiti stiklo gaminiai,stiklas screen protector nebus suskirstytas į mažas gabalas su aštriais kraštais.Ji vis dar išlaiko visas gabalas screen protector, siekiant apsaugoti jūsų telefono ekraną nuo subraižyti.

3.Paviršiaus kietumas: 9H,3 kartus sunkiau nei PET screen protector.ekrane bus ne gauti subraižyti net naudojant kietųjų objektų, tokių kaip peiliai ir klavišus.

4.Ultra-plonas stiklas(T≈0,3 mm), gali būti gydomi pagal grūdinimo esant aukštai temperatūrai 420.

5.Visiškai skaidri: chemiškai apdorota premium grūdintas stiklas.

6.Visą klijavimas, automatinė adsorbcijos gali būti kartojamas surištos.

7.Švelni liesti: nugaros pusėje iš stiklo, padengto stiprus silikono sluoksnio, kad įrenginio ir lengvai pritvirtinti ekrane stipriai, kad nebūtų paveikti, jautrumą touch " ekraną.

8.Paviršius yra anti-naftos perdirbimo (Oleophobic danga), todėl pirštų atspaudų ir naftos nėra lengva likti paviršiaus ir ji yra lengvai valomas.

Dear friend,apie tai prieš jus, kad : 1.Rusijos Pirkėjai , Prašome pasiūlyti gavėjo Pavadinimas : Vardas; Tėvo Vardas; Pavardė. 2.Kai gaunate prekes, jei produktai, skaldyti ar ne, patenkinkite su juo, prašome neatidaryti ginčą,prašome Susisiekti su mumis , mes išspręsti klausimą jums kuo greičiau. 3.Turite kokių nors klausimų, prašome kreiptis į klientų aptarnavimo centrą metu.Mes operatyviai atsakyti į jums.

Žymos: 3d iphone 12 mini stiklo, stiklo iphon 11, šilko grūdintas stiklas iphone, haweel iphone, nemokama iphone xr, nutraukti, šarvai stiklo, iphone 12 mini atveju stiklo fotoaparatas, grūdintas stiklas iphone es, stiklo nuotaika.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas SuoJaRu
Naudoti mobilusis telefonas
Kilmės KN(Kilmės)
Telefonas Suderinamas Prekės "Apple ""iPhone"
Suderinamo "iPhone" Modelis iPhone12 Pro Max
Tipas Priekinė Plėvelė
Edge-to-edge Aprėptis Taip

Parašyti atsiliepimą

25 VNT Aukso Šarvai OG Lenktas Visą Klijai Grūdintas Stiklas Screen Protector Filmas

25 VNT Aukso Šarvai OG Lenktas Visą Klijai Grūdintas Stiklas Screen Protector Filmas "iPhone" 12 Mini 5.4 Colių

Aprašymas: 1.Jis gali apsaugoti savo mobilųjį telefoną, kai jūsų telefonas iškristų iš savo rankų ar kišenės. 2.Sprogimų, sudužti atsparus stiklas pertraukos į mažus gabaliukus ,daugiau saugus nei kiti stiklo gaminiai,stiklas screen protector nebus suskirstytas į mažas gabalas

Panašūs produktai: