Akrilo Rėmo A3 Valdybos Aukštą Skaidrumo Užsakymą Billboard Remti Kolegijos Lakštas 3mm Pjovimo Įvairių Dydžių Aišku

Akrilo Rėmo A3 Valdybos Aukštą Skaidrumo Užsakymą Billboard Remti Kolegijos Lakštas 3mm Pjovimo Įvairių Dydžių Aišku

Nauja prekė

€8.22

Apie prekę

[xlmodel]-[custom]-[50068]

Akrilo Rėmo A3 Valdybos Aukštą Skaidrumo Užsakymą Billboard Remti Kolegijos Akrilo Lakštas 3mm Pjovimo Įvairių Dydžių Aišku

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[50069]

DUK

1 .Ar yra kokia nors nuolaida urmu užsakymo?

Taip, mes galime pasiūlyti didmenines kainas.Jei jums reikia daugiau arba norite individualų produktų susisiekite su mumis dėl tolesnių diskusijų.Mes 18 valandų internete jums. (išskyrus atostogas).

2. Ar pritariate, kad lašas laivybos?

Taip, Mes priimame lašas laivybos.Pateikite užsakymą su teisingą adresą.Nepalikite pristatymo adresas skiriasi nuo jūsų sąskaitos, adresas.Kitą adresą, kaina yra visai kitokia, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl kainų.

3. Visos nuotraukos yra realios foto?

Nuotraukos ir visi produktai, mes parduodame, yra realios, šaudyti.

4. Kaip dėl Kokybės?

Kokybė yra pagrindinės mūsų kompetencijos.Mes savo prekės TOWNSBOX ir top 10 fabrikai iš Kinijos mūsų tiekėjai.Kiekvieną produktų, bus griežtai tikrinami prieš pristatymas užtikrinti kiekvieno klientai gali gauti nuostabų produktus su aukštos kokybės.Yra baisi pardavėjas naudoti mūsų nuotrauką parduodame blogos kokybės produktą su mažesne kaina.Mes siūlome jums įsigyti pavyzdys palyginimui, prieš jums padaryti, urmu perka .

5. Aptarnavimas Po Pardavimo?

Kai gavote mūsų produktą, nesvarbu, kokių problemų turite, prašome nedvejodami kreipkitės į mus laiko.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą bazę dėl abipusės naudos.Mes pasistengsime atsakyti į jūsų klausimą, kai mes matome savo pranešimų greičiau.

6. Kodėl Logistika yra toks lėtas, kad kai kurios šalys?

Visi mūsų produktai beveik plonas pelno, ir mes laivas juos nemokamai daugumai šalių, todėl mes negalime sau leisti brangaus Express, tokios, kaip DHL, "FEDEX", UPS, TNT, AVS.Mes renkamės gana palankios Kinija Paštu, Oro Paštu ar Hongkong Post, paprastai tai trunka apie 15-35 dienas daugelyje pasaulio regionų-tik kelios atokiose vietovėse reikia daugiau laiko, pristatymas, prašome kantriai laukti.Jei esate skubiai reikia mūsų produktų taip pat galite pasirinkti, DHL, "FEDEX", UPS, TNT, EMS, tačiau jums reikia mokėti atitinkamą Logistikos mokesčių.Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laiką.

7. Kad proccessing laiko.

Kad proceesing laiko trunka apie 1-5 dienų.Individualų užsakymą gali užtrunka ilgesnį laiką.

8. Laivybos metodai

Mes laivas visame pasaulyje EMS, DHL, FEDEX, UPS E-Paketinio, China Post, Po Singapūras, Honkongas Post " ir pan.

Mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas, nes ji yra tvarkomi Trečiųjų šalių paslaugų, bet jei sklypas yra ne atvykti per numatomą laikotarpį, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums sekti jį ir suteikti jums patenkinti atsakymą.

9.Ar bus kokie nors mokesčių ar tvarkyti mokesčius savo užsakymą?

Labiausiai užsakymų būtų deliveried klientams tiesiogiai.Kai kuriuos užsakymus gali tekti padėti jums atlikti muitinės formalumus, arba mokėti mokesčius ir t.t., kai jis pasiekia jūsų šalyje.Mokesčiu apmokestinama pagal jūsų vyriausybės .Kaip paprastai, vežėjas būtų siųsti paštu/ žinutę arba skambinkite jums pasiūlyti kai kuriuos failus, pavyzdžiui, "invoice" užbaigti muitinės procedūras.Jums tiesiog reikia daryti taip, kaip jie pageidauja.Jei jums reikia mums padėti, kad sąskaitos faktūros, tiesiog palikti pranešimą pastaba mus.Prieš pateikdami užsakymą, įsitikinkite, kad jūs žinote, kaip handble muitinės klirensas, ir jums išvalyti savo vyriausybės mokesčių politika.Pateikdami užsakymą, jūs galite palikti pranešimą pastaba mums savo prašymą dėl pakavimo, gabenimo, sąskaitos faktūros ir kt.tai leistų išvengti bet atidėtas dėl muitinės ir mokesčių.Kai kuriose šalyse kaip Brazilija, Ispanija yra griežtai muitinės.Dėl kitų klausimų, prašome leiskite man žinoti, visų pirma.

10. Yra keletas nedidelių problemų turime pastaba.

Nuotraukos ir prekės yra niuansų yra normalu

Prašome leisti dydis 1-3mm klaidą su rankinis matavimas

Žymos: paklode užsakymą, brawlhalla, titano lapas užsakymą, lapas pasirinktinis dydis, akrilo lakštas, lentos rėmas, nebaigtas medienos lenta, acetato akrilo lakštas, junginys svogūnai pirštinės, organinio stiklo lapas.

Charakteristikos

Stilius Modernus
Storis 3mm
Modelio Numeris KKM2019050109
Formos Stačiakampis
Prekės Pavadinimas Loripos
Medžiaga Akrilo

Parašyti atsiliepimą

Akrilo Rėmo A3 Valdybos Aukštą Skaidrumo Užsakymą Billboard Remti Kolegijos Lakštas 3mm Pjovimo Įvairių Dydžių Aišku

Akrilo Rėmo A3 Valdybos Aukštą Skaidrumo Užsakymą Billboard Remti Kolegijos Lakštas 3mm Pjovimo Įvairių Dydžių Aišku

[xlmodel]-[custom]-[50068] Akrilo Rėmo A3 Valdybos Aukštą Skaidrumo Užsakymą Billboard Remti Kolegijos Akrilo Lakštas 3mm Pjovimo Įvairių Dydžių Aišku [xlmodel]-[foto]-[0000] [xlmodel]-[custom]-[50069] DUK 1 .Ar yra kokia nors nuolaida urmu užsakymo? Taip,

Panašūs produktai: