100*200 mm Akrilo Ženklas Laikiklis Stalo Numeris Stovėti Meniu Counter Plakato Laikiklis Pasirašyti Stendas

100*200 mm Akrilo Ženklas Laikiklis Stalo Numeris Stovėti Meniu Counter Plakato Laikiklis Pasirašyti Stendas

Nauja prekė

€3.78

Apie prekę

Produkto Informacija : Gaminio Pavadinimas: Akrilo Plakatas Meniu Turėtojas Gamintojas:Swedy Modelio Nr.:8904 Medžiaga:Akrilas+magnetinio Feture: Recyled, Eco-Friendly Neto Svoris: 380g/vnt Vidinis Dydis: 100*200 MM Taikymas: Restoranas, prekybos centras, Viešbutis, Restoranas, Konferencijų, Biuro, Paroda, indikacija, Reklamos Rodymo, Aptarnavimo, pardavimo Skatinimo Ekranas, Kaina Ekranas , Bet kurioje vietoje norite, kad būtų rodomas ženklas.

Pastaba :

Nuotraukos ir prekės yra niuansų yra normalu

Prašome pasirinkti spalvą, prieš patvirtina, kad

Prašome leisti dydis 1-3mm klaidą su rankinis matavimas

Mūsų Paslaugos :

A. 48 Valandas Greitas Pristatymas

a.Mes garantuojame, kad laivas iš jūsų sklype per 48 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo(išskyrus atostogas).

b.Jei yra kokių nors netikėtų aplinkybių(pavyzdžiui, jei pavedimas negali laivą iš per 48 valandas), mes susisieksime su jumis ne vieną kartą, ir stebės, kad ship užsakymą greičiau.

B. Laiku

Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas

C.Grįžta & Grąžinti

Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas

D Ilgiau Apsauga

15 dienų daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

E. Garantuota Kokybė

Garantuotos Kokybės ar Visiškai Grąžinti pinigus

F. Laivybos metodai

Mes laivas visame pasaulyje EMS, DHL, FEDEX, TNT, E-Paketinio, China Post, Po Singapūras, Honkongas Post " ir pan.

Mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas, nes ji yra tvarkomi Trečiųjų šalių paslaugų, bet jei sklypas yra ne atvykti per numatomą laikotarpį, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums sekti jį ir suteikti jums patenkinti atsakymą.

DUK

1 .Ar yra kokia nors nuolaida urmu užsakymo?

Taip, mes galime pasiūlyti didmenines kainas.Jei jums reikia daugiau arba norite individualų produktų, galite rašyti mums arba susisiekite su mumis Trademanager, mes pasistengsime atsakyti per 24 val. (išskyrus atostogas).

2. Ar pritariate, kad lašas laivybos?

Taip, mes paramos lašas laivybos.Prašome palikite mums gavėjo adresą ir telefono numerį Senamiescioarka.lt, kai jūsų užsakymą, ir tada mes atsiųsime iš pakuotės pagal adresą, jums liko.

3. Visos nuotraukos yra realios foto?

Nuotraukos ir visi produktai, mes parduodame, yra 100% realių šaudyti.

4. Kaip dėl Kokybės?

Dear friend, prašome don ' t worry about Kokybę.Kokybė yra pagrindinės mūsų kompetencijos.Mes esame greitai sukurti naują įmonę ir mes labai vertė klientų pirkinių patirties ir produktų kokybę, siekiant rasti ilgalaikį vystymąsi , Kiekvieną produktų, bus griežtai tikrinami prieš pristatymas užtikrinti kiekvieno klientai gali gauti puikiai produktus su aukštos kokybės.

5. Ką daryti, jei esu nepatenkintas produktu?

Kai gavote mūsų produktą, nesvarbu, kokių problemų turite, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes bandysime viską, kad išspręsti jūsų problemą, kol jums jaustis patenkintas.

6. Kodėl Logistika yra toks lėtas, kad kai kurios šalys?

Visi mūsų produktai beveik plonas pelno, ir mes laivas juos nemokamai daugumai šalių, todėl mes negalime sau leisti brangaus Express, tokios, kaip DHL, "FEDEX", UPS, TNT, AVS.Mes renkamės gana palankios Kinija Paštu, Oro Paštu ar Hongkong Post, paprastai tai trunka apie 15-35 dienas daugelyje pasaulio regionų-tik kelios atokiose vietovėse reikia daugiau laiko, pristatymas, prašome kantriai laukti.Jei esate skubiai reikia mūsų produktų taip pat galite pasirinkti, DHL, "FEDEX", UPS, TNT, EMS, tačiau jums reikia mokėti atitinkamą Logistikos mokesčių.Tikimės, kad jūs galite suprasti.Ačiū !

Prašome Atkreipti Dėmesį,

Patvirtinti Adresą, su Visiškai Pavadinimas

Visi produktai bus tikrinami griežtai prieš išsiuntimą , Mes laivas Senamiescioarka.lt spręsti tik.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Senamiescioarka.lt yra suderinta su jūsų gavėjo adreso prieš jums mokėti.Ir prašome įsitikinkite, kad jūsų vardas yra vardas, pavardė, kuris yra labai svarbus, ačiū už jūsų bendradarbiavimą!

Žymos: meniu stendas, uno meniu restorane, akrilo žurnalas turėtojas, meniu restorane, verslo kortelės turėtojas stendas, laikiklis popieriaus lentelė, 2sd688, numeris counter didelis, meniu laikiklius, restoranai, padengti meniu.

Charakteristikos

Medžiaga Akrilo
Modelio Numeris 8904
Akrilo storis 5mm
Magnetinis Taip
Dangos Medžiaga Minkštas plastikas
Skaidrumas 98%
Tipas Kortelės Turėtojai & Turėtojams
Kilmės KN(Kilmės)
Dizainas t formos
Svoris 380g
Stilius Europos ir Amerikos Stiliaus
vidinis popieriaus dydis 100*200 mm

Parašyti atsiliepimą

100*200 mm Akrilo Ženklas Laikiklis Stalo Numeris Stovėti Meniu Counter Plakato Laikiklis Pasirašyti Stendas

100*200 mm Akrilo Ženklas Laikiklis Stalo Numeris Stovėti Meniu Counter Plakato Laikiklis Pasirašyti Stendas

Produkto Informacija : Gaminio Pavadinimas: Akrilo Plakatas Meniu Turėtojas Gamintojas:Swedy Modelio Nr.:8904 Medžiaga:Akrilas+magnetinio Feture: Recyled, Eco-Friendly Neto Svoris: 380g/vnt Vidinis Dydis: 100*200 MM Taikymas: Restoranas, prekybos centras, Viešbutis, Restoranas, Konferencijų, Biuro, Paroda,

Panašūs produktai: