M-3 nešiojamą keturi zondo testeris varža aikštėje atsparumas laidumas ITO filmo silicio lustą, varža testeris

M-3 nešiojamą keturi zondo testeris varža aikštėje atsparumas laidumas ITO filmo silicio lustą, varža testeris

Nauja prekė

€155.17

€168.66

-7%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

1 modelis: M-3 priimančiosios + zondas + korekcija plokštės Modelis 2: st2253-yra f01 volframo adata linijinis zondas Modelis 3: st2558b-yra f01 kino aikštėje atsparumas linijinis zondas 4 Pavyzdys: szt-c greitai, pastovaus slėgio bandymo stendo

Dvi.Apžvalga

2.1 pagrindinės funkcijos ir standartai:

M3 rankiniai keturi zondo testeriai yra universalus ir ekonomiškas matavimo priemonė, kuri naudoja principą keturi zondo matavimo išbandyti varža / blokuoti atsparumas medžiagų.Priemonė yra sukurti pagal GB / T 1551-2009 nustatymo metodas varža silicio monokristalo, GB / T 1552-1995 DC keturi zondo nustatymo metodas varža silicio ir germanio monokristalo ir kitus nacionalinius standartus, taip pat Amerikiečių a.s.t.m standartus.

2.2 atitikimo sudėtis: standartinė konfigūracija susideda iš dviejų dalių, aš.e.M-3 priimančiosios ir neprivaloma keturių zondas zondas zondas.Ji taip pat gali būti įrengta bandymų stendo, kaip stalinis kompiuteris.

2.3 privalumai:

1. Gražus ir tinka: spalva supaprastintas rankoje skydas, su anti-slydimo padas, pagal ergonomiškas dizainas.Jis yra tinkamas eksploatuoti rankiniai keitimas kartus, ir taip pat gali būti pritaikyti mažo lagamino pakavimą, kuri yra patogi, lauke ar keliauti naudoti.

2 aukšto tikslumo: su tobula storio ir formos korekcijos funkcija, tiksliausias tyrimas.Dauguma rankinių programų, tos pačios pramonės šakos yra paprastas procedūras, be visiškai korekcijos funkcija, todėl klaidos negali būti ištaisytos.

3 platus: penki itin platus svyruoja, lygus, įvairių vidutinės klasės staliniuose kompiuteriuose.Dauguma kišeninių tos pačios pramonės šakos yra du tris intervalus, riboto bandymų diapazonas platus ir gebėjimą prisitaikyti.

4. Paprasta operacija, ir stabilių rezultatų: touch skaitmenine klaviatūra norėdami suprasti parametro ir konvertavimo funkcija, kuri yra paprasta ir lengva išvengti nestabilumo analoginis positioner.

5 rankinė / automatinė integracija:

6. Gražus ir ryškus ekranas režimu: jis yra rodomi paryškinti žalia skaitmeninės ir LED skaitmeninis matuoklis, nebijo tamsios aplinkos fono, arba stiprios srityje šviesos;

7 ilgo laukimo ir darbo laiką (ne mažiau nei dvi dienas), su didelės talpos įkraunamas ličio baterijos energijos tiekimo, ekologiškos ir ilgaamžės.

2.4 atrankos zondų: pagal reikalavimus skirtingų medžiagų savybes, zondas, galima pasirinkti iš kelių tipų.Dėl išsamesnės informacijos, prašome kreiptis į modelį, specifikacija ir funkcijų pasirinkimo lentelėje iš keturių zondas zondas

1. Įrengta aukštos dėvėti, atsparus volframo karbido zondas zondas, pvz 2253-yra f01, išbandyti varža / kvadratas atsparumas silicio ir kitų puslaidininkių, metalų, laidžios plastmasės ir kitų kietųjų medžiagų;

2. Dulkių pavidalo arba plokščia galva auksu vario lydinio zondas zondas su ne kino žala, pvz., 2558b-yra f01 tipo, gali matuoti laidžios plėvelės, pvz., metalo folija, anglies popieriaus ir kt., o taip pat gali matuoti laidžiosios dangos plėvelę ant keramikos, stiklo ar PE plėvelės, pvz., metalo padengimas, purškimo filmas, TAI filmas, talpą, sąsūkos plėvele, ir t. t.

3. Ji yra įrengta su specialiu folijos danga zondas, pvz 2558b-f02, kurie taip pat gali išbandyti dangos varža / kvadratas atsparumas ličio baterijos elektrodų.

4. Pakeisti keturis terminalo bandymo įtaisą, ir matuoti kūno varža varžos.

2.5 atrankos bandymų stendo: pagal poreikius skirtingų medžiagų savybes, stendo gali turėti keletą variantų.Dėl išsamesnės informacijos, prašome kreiptis į modelį, specifikacija ir funkcijų pasirinkimo lentelėje iš keturių zondas testeris

Keturi zondo metodas yra naudojamas bandymo kieta ar plonasluoksnių medžiagų.Tipas A arba B tipo (elektrinė) arba C tipo (greitai, pastovaus slėgio) bandymo stende yra pasirinktas.

Du zondo metodas yra naudojamas bandymo lieknas baras medžiagos

Lygiagrečiai keturių peilio testas gumos ir plastiko medžiagos yra įrengtos, su G-tipo bandymų stendo.

2.6 taikymo sritis: rankinį naudoti šią priemonę, yra taikoma matavimo laidumas laidininko, puslaidininkio ir puslaidininkio, pavyzdžiui, medžiagų keturi zondo metodas šiame puslaidininkių medžiagų gamyklos, mokslo tyrimų instituto ir kolegijos, ir universitetai.

III.pagrindiniai techniniai parametrai

1. Matavimo diapazonas ir raiška

Atsparumas: 0.010 Ω ~ 50.00 k Ω, skyra: 0.001 Ω ~ 10 Ω

Varža: 0.010 Ω - cm ~ 20.00 k Ω cm, rezoliucija: 0.001 Ω ~ 10 Ω - CM

Bloko varža: 0.050 Ω / □ ~ 100.00 k Ω / □ rezoliucija: 0.001 Ω ~ 10 Ω / □

2. Išmatuojami medžiagos dydis

Dydis medžiagų yra ne tik rankinį režimą, tačiau papildomų bandymų stendo nustatomas pagal neprivaloma bandymo stende taip:

Skersmuo: tiesioginis bandymo režimą, ratas bandymo stende yra Φ 15-130mm.

Tiesioginių bandymo režimą, c-kvadrato testą stendo 180mm x 180mm.

Ilgis (aukštis): tiesioginis bandymo režimas bandymo stendo h ≤ 100mm. .

Žymos: arielis telefono filmas, ic testeris grafinis, ic testeris universalios, generatorius, automatinis įtampos reguliatorius bandymai, lto, įtampos reguliatorius testeris automobilių, ličio lto, ito plėvelės storis, įtampos reguliatorius testeris schema, ito filmo blackout.

Charakteristikos

Darbinė Temperatūra -
Maitinimo Įtampa V
sąlyga Naujas
Modelio Numeris -
Tipas Įtampos Reguliatorius
Išsklaidymo Galia -
Prašymas Elektros Žaislas
Pakuotė SOP

Parašyti atsiliepimą

M-3 nešiojamą keturi zondo testeris varža aikštėje atsparumas laidumas ITO filmo silicio lustą, varža testeris

M-3 nešiojamą keturi zondo testeris varža aikštėje atsparumas laidumas ITO filmo silicio lustą, varža testeris

1 modelis: M-3 priimančiosios + zondas + korekcija plokštės Modelis 2: st2253-yra f01 volframo adata linijinis zondas Modelis 3: st2558b-yra f01 kino aikštėje atsparumas linijinis zondas 4 Pavyzdys: szt-c greitai, pastovaus slėgio bandymo stendo Dvi.Apžvalga 2.1 pagrindinės funkcijos ir

Panašūs produktai: