Belaidžio ausų, Bluetooth 5.1 sporto laisvų rankų įranga, 40H atkūrimo laikas, TWS ausinių, hifi stereo "Bluetooth" laisvų rankų įranga su LED ekranas

Belaidžio ausų, Bluetooth 5.1 sporto laisvų rankų įranga, 40H atkūrimo laikas, TWS ausinių, hifi stereo "Bluetooth" laisvų rankų įranga su LED ekranas

Nauja prekė

€33.56

Apie prekę

Spalva: Naujas Modelis

"Bluetooth" 5.1 ausinių

"Bluetooth" laisvų rankų įranga su advanced Bluetooth 5.1 lustas gali palaikyti stabilų perdavimo, greičiau ir signalas stipresnis, ir tai nėra lengva prarasti naudojimą.Patirtis, maloni muzika, filmai, transliacijos internetu ir telefonu nauju būdu.

HiFi stereo

Belaidės ausinės naudoti lossless HD perteikimo technologijos, skirtos gaminti neįtikėtinai garso kokybę, gilus bosas ir aiškų aukštų dažnių.Net ne didelės apimties, ji suteikia labai gera garso kokybe, be iškraipymų, kaip jums būtų klausytis muzikos koncertas.

IPX7 atsparus vandeniui sporto ausų

Šios sporto belaidės ausinės yra pagamintos iš pažangių vandeniui medžiagų ir dizaino, kuris yra atsparus vandeniui ir prakaito įrodymas.Ji labai tinka važiavimas dviračiu, bėgimas, sporto, slidinėjimas, kelionės, žygiai, vandens sportas ir kt.

40 valandų super ilgas grojimo laikas

Sporto belaidė laisvų rankų įranga gali dirbti iki 10 valandų atkūrimo laikas po kiekvieno visiškai nemokamai.Talpa 950mah suteiks papildomą 30 valandų, o nešiojamųjų kompaktiškas įkrovimo langelis gali būti mokama.Labai tinka kasdien sporto, sportuoti, keliauti ir pan.

Pasidalinkite savo laimę

Skiriasi nuo tradicinių sporto ausinės, Maitinimo Q20Pro belaidės ausinės yra visiškai be laidų.Jūs galite gauti du atskiri ausines.Suteikite savo meilužio / pažįstamas / draugas ausų kištukų pasidalinti savo akimirką.

Prekių sąrašas:

2 * sporto Bluetooth " laisvų rankų įranga

1 įkrovimo langelį.

1 USB įkrovimo kabelis.

3 ausų kištukai (s, m, l).

1* Rankinis, nebūtinai palaikoma Kinijos

1 nuvalykite skudurėliu.

Žymos: karinio jūrų laivyno blush spausdinti, spausdinti scarfes 50, pieštuko atveju, įsikūrusį lisi, feminizmo biologija, apatiniai sijonai jauni, naleika raukšles, paketinių 30 x 40cm, spausdinti relė 12 v, varžtas vw kabės.

Charakteristikos

Jungtys USB
Paketų Sąrašas Krepšys
Varžos Diapazonas nuo 33 iki 100 Ω
Su Mikrofonu Taip
Garso Valdymas Taip
Funkcija Vaikiška Ausines
Kilmės KN(Kilmės)
Dažnių Diapazonas Diapazonas -Hz
Komunikacijos Belaidžio
Prekės Pavadinimas ONGY
Yra bevielis Taip
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Paramos PROGRAMĄ Taip
Valdymo Mygtukas Taip
Vocalism Principas Kaulais
Parama Atminties Kortelės No
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Savybės Peržiūros Kontrolės
Atsparus vandeniui Taip
"Bluetooth" Versija 5.0
Stilius Ausis
Kištuko Tipas L Lenkimo

Parašyti atsiliepimą

Belaidžio ausų, Bluetooth 5.1 sporto laisvų rankų įranga, 40H atkūrimo laikas, TWS ausinių, hifi stereo

Belaidžio ausų, Bluetooth 5.1 sporto laisvų rankų įranga, 40H atkūrimo laikas, TWS ausinių, hifi stereo "Bluetooth" laisvų rankų įranga su LED ekranas

Spalva: Naujas Modelis Bluetooth 5.1 ausinių Bluetooth laisvų rankų įranga su advanced Bluetooth 5.1 lustas gali palaikyti stabilų perdavimo, greičiau ir signalas stipresnis, ir tai nėra lengva prarasti naudojimą.Patirtis, maloni muzika, filmai, transliacijos internetu ir telefonu nauju

Panašūs produktai: