Rinkinys girnų ant stovo zhz-04 d-185 MM ritė d-63mm) (10 vnt.), Tonar

Rinkinys girnų ant stovo zhz-04 d-185 MM ritė d-63mm) (10 vnt.), Tonar

Nauja prekė

€11.97

€13.29

-9%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Vyksta žvejybos visada nori daugiau galimybių gaudyti žuvis.Tai jums padės "rinkinys gervices ant stovo zhz-04".Tai spręsti gaudyti gyvenimo.Medžioklės plėšrūnas žiemą yra įdomi veikla, bet ir žvejai.Jūs galite sugauti ant blizgesį arba balancer, bet žuvys yra labiau linkę reaguoti į gyvą masalą.Visų pirma, dizainas mūsų girnų prisideda prie patamsėjimą skylę su platforma-bazė, žuvis yra ramesnis nei tinkamų be baimės, šviesa.Ryškios spalvos ritė ir vėliavos padeda greitai sužinoti, darbui ir žiemos sąlygomis.Į kompaktiškas krepšys yra ne kartą 10 vienetų.Žiemos liaukos ledo žvejybos sudaro bazę, stelažas su ritės ir vėliavos signalas.Didelis ir tvirtas pagrindas ledų iš šalčiui atsparaus polipropileno garantijos tamsėjimas ir apsaugos skylę nuo užšalimo.Pagrindas yra pagamintas aštuonkampis formos, kuri neleidžia eržilas nuo posūkio į sniegą.Ant pagrindo yra: a lizdas žvejybos linijos gamykloje, grioveliu dėl montavimo stovas su ritė, groove tvirtinimo vėliavos signalas.Sustiprinta ritė stovo.Varžtas leidžia jums reguliuoti sukimosi ritė.Patikimas pavasario vėliava-pavojaus signalas yra lenktas ties pagrindu ir yra visiškai paruoštas naudoti.Kai klijavo, ištempus žvejybos linijos paverčia ritė, žymės langelis yra ištiesinta, todėl signalizacijos klijai.Tačiau nereikia skubėti, kad sumažino šiuo metu.Tokios bendros plėšrūnas, kaip Lydeka, pirma pakankamai gyvai, visoje, eina į šalį ir atveria savo burną paversti gyventi klijuoti.Šiuo metu, ritės yra sustabdytas.Bet tada, kaip greitai, kaip jūs pradėti verpimo dar kartą, jūs turite padaryti priverstinai.Jūs visada būti su sugautų Lydekų, sudaq, Soma, nalima.Viskas, ką reikia padaryti yra žinoti, kaip žuvų yra ir kur ji yra.Savybės: • Pagrindo skersmuo: 185mm. • Ritės skersmuo: 63mm. • Vėliavos aukštis: 375mm. • Krepšys matmenys: 20x5x5 cm • Pagrindo spalva: juoda. • Ritė spalva: geltona. • Rinkinio svoris: 870 +-20 gr • Skaičius girnų: 10 vnt.Klaida leidžiama ne daugiau kaip 3 proc., lyginant techninius parametrus įsigytų produktų ir pareiškė, parametrai, apie produktą. * Spalvos maišelis gali skirtis nuo spalvos medžiagos, nuotraukų.

Žymos: tonearm, "phono" tonearm, headshel, tonearm vinilo, vta, zherlitsa, azimutas valdovas, kabeliu, patefonu, "phono" turntable, lp vinilo.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas Tonar

Parašyti atsiliepimą

Rinkinys girnų ant stovo zhz-04 d-185 MM ritė d-63mm) (10 vnt.), Tonar

Rinkinys girnų ant stovo zhz-04 d-185 MM ritė d-63mm) (10 vnt.), Tonar

Vyksta žvejybos visada nori daugiau galimybių gaudyti žuvis.Tai jums padės rinkinys gervices ant stovo zhz-04 .Tai spręsti gaudyti gyvenimo.Medžioklės plėšrūnas žiemą yra įdomi veikla, bet ir žvejai.Jūs galite sugauti ant blizgesį arba balancer, bet žuvys yra labiau linkę reaguoti į gyvą masalą.Visų

Panašūs produktai: