10 vnt Belaidžio DMX 512 Controller 2 in 1 Siųstuvas & Imtuvas PCB Modulis DMX Scenos Apšvietimas ,DMX512-PCB

10 vnt Belaidžio DMX 512 Controller 2 in 1 Siųstuvas & Imtuvas PCB Modulis DMX Scenos Apšvietimas ,DMX512-PCB

Nauja prekė

€67.13

Apie prekę

10vnt Belaidžio DMX 512 Controller 2 in 1 Siųstuvas & Imtuvas PCB Modulis DMX Scenos Apšvietimas ,DMX512-PCB

DMX512 belaidžio ryšio imtuvas/siųstuvas perduoda standartinę DMX512 protokolu duomenys (generuoja konsolės) bevielio ryšio būdas.Ne kartą atidėti, kai signalo duomenų perdavimo, signalo, duomenys realiu laiku ir patikimai.Šis produktas priima 2.4 G dažnio ISM skyriuje.Aukštos efektyvus GFSK moduliuoti,komunikacijos dizainas; 126 kanalų šokinėja dažnis automatiškai, aukštas anti-trukdymo galimybes.Privalumai produktus

Tai gali veikti arba kaip siųstuvo arba imtuvo ir jie yra patogus valdyti.Jis gali būti maišomas naudoti su kitais mūsų belaidžio dmx produktus.Naudojant global free licencijos 2.4 GHz dažnių juostoje, iš 2400MHz, kad 2525MHz, 126 automatiškai šokinėja dažnius ir užtikrinti sklandų ryšių tarp siųstuvai ir imtuvai.Standartinis patikimas ir saugus ryšio atstumas tarp mūsų siųstuvas ir imtuvas yra 700 metrų.Galintis sukurti įvairios sudėties patenkinti skirtingus poreikius, pavyzdžiui, taškas į tašką, taškas į kelias arba kelias į kelis.Išvardytų prekės palaiko iki 7 visatas, iš DMX (512x7=3584 imtuvai).

Prašymas

Scenos apšvietimas, Šokių salė, Didelis literatūros rezultatus, Gimnazijos apšvietimas, Laikinas etapas, veiklos, Miesto apšvietimo sistema, TV stotį, Konferencijų centras, Profesinio showplace, parkai, Baras, apšvietimas ir t.t.

Specifikacijos Dažnis-Judrus: 2.4 Ghz, Belaidis DMX sistema su 512 kanalų ir 7 grupių Įėjimo Įtampa: AC100/240V, 50/60Hz Darbo Įtampa: 5V/500mA Clor LED patogumas programavimo Vienas siųstuvas gali bendrauti su keliais imtuvai Dažniai: 126 dažnių juosta - Parenka stipriausia kanalo automatiškai # vienetų: iki 7 vienetai gali būti nustatyta ID adresą Efektyvus Diapazonas: 600Meters Maks.Skleidžia Galia: 20dBm Gauna Jautrumą: -94dBm

Eksploatavimo instrukcija

1).ID kodas ir LED spalvomis santykiai:

1:RAUDONA

2:ŽALIA

3:RAUDONA+ŽALIA

4:MĖLYNA

5:RAUDONA+MĖLYNA

6:ŽALIA+MĖLYNA

7:RAUDONA+ŽALIA+MĖLYNA

2).Paspauskite klavišą 1 kartą rodo, ID parametrą,Paspauskite dar kartą, norėdami nustatyti, IC,tada ID vertę, pridedant 1 kiekvieną kartą, kai jūs

paspauskite jungiklį.

3).Darbo sąlygos:

LED nuolat dega:Jokių DMX ar belaidžio tinklo signalo.

Raudonas LED blykstė:Perdavimo.

Žalia LED blykstė:priėmimas

4) RF dažnis 2.400 - 2.525 G,iš viso 126 kanalus,tai paieška automatiškai

5).ID Kodas "1-7" grupės kodą,paspauskite "RAKTĄ" parametrą,jis tik gali dirbti pagal paties ID kodas siųstuvas ir imtuvas. (Pati LED Spalva) Ryšio nustatymo Galia DMX512 belaidžio gavo valdybos ir perduodami valdyba.Paspauskite "Raktas" mygtuką, norėdami nustatyti paties ID vertė, perduodamų valdybos ir gavo valdyba.Prašome naudoti skirtingų ID vertę, jei jums reikia naudoti daugiau nei 1 grupė belaidžio universals tuo pačiu metu ir toje pačioje vietoje.Raudonas LED mirksi, kai siųstuvas siunčia DMX duomenų nėra kliudoma dažnių ruože, tada imtuvas pakeitimus pranešama dažnio skyriuje.Žalia LED blykste, kol gavo ištaisyti pačiu ID vertė, LED blykstė daugiau greitai, kai DMX duomenis, greitai.Bendravimas buvo nustatyta teisingai.

Įspėjimas: naudoti tik Patalpose. 1 metų garantija, remontas, nemokamai, pakeitimas, išskyrus atvejus, sugadintas dirbtinai.Gamintojas nesiūlo nemokamų paslaugų garantinio laikotarpio, jei bet suremontuoti ar neapribotos nutiko, Tai geriau grįžti prie gamintojo, jei remontas yra būtina, nereikia daryti jokių remontas darbo, nebent kvalifikuotas elektrikas.Darbo sąlygos turėtų būti pagal temperatūra -20~+45 laipsniu, 10%~90%RH, nr. congelation, siekiant užtikrinti jos veikimo laiką.Ji negali būti taikoma bet superstratum, ji turėtų būti periodiškai valomas, siekiant išvengti dulkių.

PCB Dydis

Pakuotė :

1 PCB modlue *10vnt

2 4PIN Linija * 10vnt

3 2.4 G antena *10VNT

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1.VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 8.DeliveryTime:

Žymos: belaidžio dmx512, mini dmx šviesos controler, dmx belaidis siųstuvas, dmx pcb, 12 dmx dimeris, dmx pcb belaidžio, kontrolės dmx, dmx 512 programa, kontrolės dmx belaidžio, belaidžio dmx.

Charakteristikos

Elemento Tipas RGB Controler
Darbo Įtampa 5V/500MA
PCB Dydis 70mm*18mm
Kilmės KN(Kilmės)
Maks. Skleidžia Galia 20dBm
Veiksminga diapazonas 600M
Modelio Numeris DMX512-PCB
Dažnis-Judrus 2,4 Ghz Belaidžio ryšio DMX sistema su 512 kanalų ir 7 grupės
Gauti jautrumas -94dBm
Prekės Pavadinimas JML
Įėjimo įtampa AC100/240V, 50/60Hz

Parašyti atsiliepimą

10 vnt Belaidžio DMX 512 Controller 2 in 1 Siųstuvas & Imtuvas PCB Modulis DMX Scenos Apšvietimas ,DMX512-PCB

10 vnt Belaidžio DMX 512 Controller 2 in 1 Siųstuvas & Imtuvas PCB Modulis DMX Scenos Apšvietimas ,DMX512-PCB

10vnt Belaidžio DMX 512 Controller 2 in 1 Siųstuvas & Imtuvas PCB Modulis DMX Scenos Apšvietimas ,DMX512-PCB DMX512 belaidžio ryšio imtuvas/siųstuvas perduoda standartinę DMX512 protokolu duomenys (generuoja konsolės) bevielio ryšio būdas.Ne kartą atidėti, kai signalo duomenų perdavimo, signalo,

Panašūs produktai: