DC100V 300V 600V Digital Voltmeter Ammeter DC999mA 3A 5A 10A 20A Skydelis Amp Voltų Srovės Matuoklis Daviklis Raudonos, Žalios LED Dvigubas Ekranas

DC100V 300V 600V Digital Voltmeter Ammeter DC999mA 3A 5A 10A 20A Skydelis Amp Voltų Srovės Matuoklis Daviklis Raudonos, Žalios LED Dvigubas Ekranas

Nauja prekė

€5.45

Apie prekę

*************************************************************************************************************************************************** DC100V 300V 600V Digital Voltmeter Ammeter DC999mA 3A 5A 10A 20A Skydelis Amp Voltų Srovės Matuoklis Daviklis Raudonos, Žalios LED Dvigubas Ekranas Dėmesio: 1. 999mA, 2A, 5A, 10A, 20A,perstūmimo yra pastatytas. 2. Nes 24V baterija pilnas kintama įtampa gali būti daugiau nei 30 V, taigi "ne" rekomenduojama tiesiogiai naudoti 24V akumuliatoriaus.

3. Esant tokioms aplinkybėms, ji yra labai rekomenduojama pasirinkti: izoliacija matuoklis (izoliuotas maitinimo skaitiklis): ( 1) Jeigu du ar daugiau metrų, yra įrengtas ant prietaiso. (2), negali būti izoliuotas maitinimo.

Jei jums reikia kitos specifikacijos, prašome atidarykite šią nuorodą daugiau informacijos:

Techniniai Parametrai:

Maitinimo įtampa : DC3.5 ~ 30 V Pastaba:maksimali įėjimo įtampa negali viršyti 30 V, arba būti sudegintas.

Darbinė srovė:

Vaizdo režimas: 0.39 "LED, raudonas įtampos,žalia dabartinis

Matmenys: 70 × 40 × 30 mm

Montavimo anga: 68 x 38 mm

Matavimo greitis: ≥ 500mS / laikas

Matavimo tikslumas: 1% (± 2 skaitmenys) Savybės: platus maitinimo diapazonas: DC3.5 ~ 30 V (išskyrus atskirai), atvirkštinio poliškumo apsauga.Ekrano įtampos ir srovės ekrane tuo pačiu metu.

Naudoti SMT technologija,tad nuoseklumas yra labai gerai.Su galinį dangtelį,saugų ,patikimą ir dulkėms.

Kablelio tikslumu automatiškai perkeliama.Matavimo pusėje ir maitinimo pusėje neigiamas prijungtas (išskyrus atskirai metrų).

M i a įtampa kalibravimo potenciometras, dabartinė kalibravimo potenciometras, galite reguliuoti patys.T jis tolarance yra visiškai egzistuoja.

Geras anti - trukdžių gebėjimas, parodantis atnaujinimo greitis.Su penkiais laidais,ryšys yra patogus,naudojamas stebėti, akumuliatoriaus įtampa,taip pat gali būti naudojamas ir kitų produktų.

Prisijungimo Būdas: Šis matuoklis yra įrengti penki laidai, prašome rasti specialistų, griežtai laikantis šių pajungimo schema, jei kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą.Skaitiklio maitinimo šaltinis: dvi-vielos terminalų Juodas laidas: neigiamas p ower tiekimo.Raudona viela: teigiamos energijos tiekimo (Pastaba: įtampa tarp raudonos ir juodos vielos negali viršyti 30 V).Izoliacijos matavimo prietaisas: izoliuotas maitinimo.T esting pusėje: trijų laidų gnybtai COM: Testas common terminalo V +: Testas teigiamas įtampos įėjimas A +: Test "teigiamas" srovės įvestis; T jis neigiamas bandymų stotį ir maitinimas yra įjungtas, jį gali gauti tik tarp neigiamų įranga ir neigiamos energijos tiekimą, kaip parodyta žemiau.

Tinka "20A arba mažiau", nereikia perstūmimo:

Darbo sąlygos:

Minimali maitinimo įtampa: + 3.5 V

Maksimali maitinimo įtampa: + 30 V

Darbinė temperatūra: -10 ~ +50 ℃

Darbinė drėgmė: 10 ~ 80% (be kondensacijos)

Darbinis slėgis: 80 ~ 106kPa

Saulės poveikis: jokio tiesioginio poveikio

Vežimas: visame Pasaulyje laivybos. (Išskyrus tuos atvejus, kai nuotolinio šalių ir APO/FPO), Mes organizuojame siunta, kai tik baigsite savo mokėjimo.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Ji gali svyruoti, ypač per atostogų sezoną.Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!Pristatymo Terminas:

Grįžti&Grąžinti: Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE PAŽADAS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.Išimčių nėra!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, Po tiek pirkėjas ir pardavėjas atšaukti operaciją iš Senamiescioarka.lt.arba galite pasirinkti, kad pakeisti.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas yra ne toks, kaip žadėta.

Atsiliepimai: Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos.Ačiū už jūsų paramą!

Žymos: dc ekranas, ammeter volt, smd voltmeter, dc salė jutiklis, mini voltmeter ammete, 10a digital voltmeter ammeter dvigubas ekranas, ammet, dabartinis ekranas, atsparus vandeniui amp ekranas, amp nuolatinės srovės matuoklis.

Charakteristikos

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Prekės Pavadinimas YB
Modelio Numeris YB4835VA
Ekrano Tipas LED,Įtampa-Raudona,Srovė-Žalia
Matmenys 70x39x40mm
Darbinė Temperatūra -10~+50 laipsnių
Pritaikyti priimti
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Įtampa DC0-100V
Tikslumo Klasė 1%+/-2 skaitmenų
Montavimo matmenys 68x38mm
Matavimo Diapazonas DC0-100V

Parašyti atsiliepimą

DC100V 300V 600V Digital Voltmeter Ammeter DC999mA 3A 5A 10A 20A Skydelis Amp Voltų Srovės Matuoklis Daviklis Raudonos, Žalios LED Dvigubas Ekranas

DC100V 300V 600V Digital Voltmeter Ammeter DC999mA 3A 5A 10A 20A Skydelis Amp Voltų Srovės Matuoklis Daviklis Raudonos, Žalios LED Dvigubas Ekranas

*************************************************************************************************************************************************** DC100V 300V 600V Digital Voltmeter Ammeter DC999mA 3A 5A 10A 20A Skydelis Amp Voltų Srovės Matuoklis Daviklis Raudonos, Žalios LED Dvigubas Ekranas Dėmesio: 1.

Panašūs produktai: