Blizgios Raudonos Susisiekti Popierius, Lipni Vinilo Tapetai Virtuvės Stalviršio, Spinta, Spintos, Baldai Dekoratyviniai Lipdukai "PASIDARYK pats"

Blizgios Raudonos Susisiekti Popierius, Lipni Vinilo Tapetai Virtuvės Stalviršio, Spinta, Spintos, Baldai Dekoratyviniai Lipdukai "PASIDARYK pats"

Nauja prekė

€5.35

€6.70

-20%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Mes siūlome aukštos kokybės susisiekti popierius / tapetai, kurie padeda jums atnaujinti savo namų ir baldų.

Tai dekoratyvinių lipnios plėvelės transformacijas plokščių paviršių ir yra saugus taikomos sienų,virtuvės spintelių, baldai, lentynos ir daugiau sukurti išskirtinį, asmeninį išvaizdą.

Produkto Specifikacijos:

Spalva: Balta Blizgučiai susisiekti popieriaus Medžiaga: Atnaujinti Vinilo/PVC plėvelė Žanras: Blizgesio Apdaila MULTI-PURPOSE: Dangos virtuvės skaitiklis, baldai, nešiojamojo kompiuterio, odininkas stalčių, amatų, staliukas, knygų spinta, durų ir sienų.Dydis: Ilgis 1m/3m/5m/10m.Plotis 20cm/40cm/55cm/60cm.

Kodėl verta rinktis mūsų Blizgus Juodas Susisiekti Popieriaus?

1. Spausdinti saugių ir aukštos kokybės medžiagų. 2. Ne tik vandeniui, naftos įrodymas, bet taip pat nuimamas ir lipnios. 3. Pašalinti jį išvalyti ir nepalieka lipnių likučių. 4. Kad jūsų kambarys gražus ir patogus pakeisti lengviausias būdas.

Mūsų lipnus popierius yra pagamintas iš PVC, kuri yra atspari drėgmei, vandens ir aliejaus, lengva valyti ir apsaugos jūsų baldus.Klijų tapetai yra lengvai pjaustomas, nes ji turi tinklelio linija ant nugaros baldų filmas.Tiksliai supjaustyti daro lipdukus labiau tinka jūsų baldus.

Pastaba:

1.Spalvų tonai gali skirtis dėl apšvietimo patalpoje, nuotraukos svetainėje nuoroda tik. 2.Pirkti pakankamai rolls tuo metu, įsitikinkite, kad jie yra kilę iš tos pačios partijos, siekiant išvengti spalvų skirtumo. 3.Tapetai jums bus gauti, gali turėti tam tikrų raukšlių apie tai, ar į abi puses, tačiau tai neturi įtakos ieško po klijavimas ant sienos.Tikimės, kad jūs galite suprasti.

Naudojimo Instrukcija:

1. Jis gali būti dedamas ant bet kokio lygaus švaraus ir sauso paviršiaus, pavyzdžiui, lentynos, lenta, medžio spintą,stalčių,sienos,lango,stiklo ir kt.Jį geriausia taikyti kambario temperatūroje. 2. Smėlio žemyn šiurkščių paviršių prieš klijuojant.Valyti didelius paviršius su švelniu muilu ir vandeniu. 3. Priemonė paviršių padengti.Supjaustyti filmą į tinkamą dydį, paliekant apie 5cm papildomų sutampa dėl visų kraštų yra beter. 4. Nulupkite pagrindo popieriaus, tolygiai su viena ranka, o lyginant plėvelę prie paviršiaus.Su jūsų kita vertus, nuo centro į kraštus.Tai yra geriau naudoti minkštą skudurėlį. 5. Raukšles ir oro burbuliukai gali būti pašalintos taikant šviesos slėgis nuo centro į kraštus.Pierce užsispyręs burbulus su adata ir išspausti orą.

Mes teikiame didelę svarbą pirkėjo pirkinių patirties!Mes norime, kad jūs turite nuostabų gyvenimą ir mėgautis savo pirkinių.

Jei atitinkate problemas ar turėti kokių nors pasiūlymų, prašome susisiekti su mumis.Mes atsakyti į jūsų žinutes mažiau nei 12 valandų.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemas.

Žymos: rock tapetai lipdukas, 3d tapetai vonios kambarys, likti lipdukas, kontaktai popieriaus, lipduko, vinilo plėvelė, wallpap, raštuotas lipnus popierius rulonais, dot lipdukas, popierius, lipnios neon tapetai, sienos dokumentų namų dekoro šalį.

Charakteristikos

Plotis 20cm/40cm/55cm/60cm
modelis Kietas
Paviršiaus Apdorojimas Šviesos Atspindys
Įrengimo būdas Lipnios
spalva raudona
Funkcija Anti-static
Ilgis 1m/3m/5m/10m
Medžiaga Vinilo
Sertifikavimo NĖRA
Stilius Blizgus raudonas
Naudoti Vyresniųjų Kambarys
Mokestis Vienetas Usd/Roll
Kilmės KN(Kilmės)
Vinilo Tapetų Tipas Popieriaus Atgal, Vinilo Tapetai
Formos Stačiakampis
Naudojimas Namų ūkio
Tipas Vinilo Tapetai

Parašyti atsiliepimą

Blizgios Raudonos Susisiekti Popierius, Lipni Vinilo Tapetai Virtuvės Stalviršio, Spinta, Spintos, Baldai Dekoratyviniai Lipdukai

Blizgios Raudonos Susisiekti Popierius, Lipni Vinilo Tapetai Virtuvės Stalviršio, Spinta, Spintos, Baldai Dekoratyviniai Lipdukai "PASIDARYK pats"

Mes siūlome aukštos kokybės susisiekti popierius / tapetai, kurie padeda jums atnaujinti savo namų ir baldų. Tai dekoratyvinių lipnios plėvelės transformacijas plokščių paviršių ir yra saugus taikomos sienų,virtuvės spintelių, baldai, lentynos ir daugiau sukurti išskirtinį, asmeninį

Panašūs produktai: