Chuang QIan 1266 Reguliuojamas Liaukos Veržlių Raktas Hidraulinių Cilindrų Dauguma Ūkio ir Statybos Įrangą su nuts 2"-6"

Chuang QIan 1266 Reguliuojamas Liaukos Veržlių Raktas Hidraulinių Cilindrų Dauguma Ūkio ir Statybos Įrangą su nuts 2"-6"

Nauja prekė

€52.02

Apie prekę

Savybės:

1. ĮMONTUOTI: Tinka hidrauliniai cilindrai dauguma ūkio ir statybos įrangą; siūlo pritaikyti tinkami liaukos riešutai, nuo 2 cm iki 6 cm skersmens; Grįžtamasis, kad tilptų 1/4 colio ir 5/16 colio skersmens angelių, (Panašus į BIRŽOS 1266)

2. AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS: Pagaminta iš aukštos kokybės Plieno, ši priemonė užtikrina didelio stiprumo, didele tolerancija ir atsparumo nuo korozijos ir rūdžių.Jame savo tvirtos konstrukcijos ir universalumas

3. LENGVA NAUDOTI: pakoregavo į Liaukos Veržlių Raktas tinka angelių, ir tada tiesiog naudokite su 3/4 colių kvadratinių ratai/išjungiklis baras prarasti ir pašalinti liaukos riešutų, nebereikia svaras dėl atkaklus liaukos riešutų rizikos kenkia jūsų rankose

4. BŪTINA TURĖTI: Jei esate namų remonto entuziastas ar profesinės tarnybos specialisto, tai bus geras pasirinkimas už jus, kad viena Liauka Veržlių Raktas rinkinio

Aprašymai:

Puiki vertė:

Jūs rasite tai raktas būti patikima priemonė, galinti dirbti su cilindrai dėl sunkiųjų įranga, kuri yra dažnai rasti žemdirbystės ir statybos aplinkoje.Tai galėtų pakeisti keletą kitų nesureguliuotų įrankiai su šiuo reguliuojamas Liaukos Veržlių Raktas!

Eilutę:

Jei kolonėlė liaukos riešutų veržliarakčiai, riešutų yra dažnai labai stipriai priveržti pakavimo fiksatorius - tai reikalauja, kad vartotojas tikrai dirbti ne atsipalaidavimas jį taikant tepalų ir kitų gudrybių.Ir kai kurie vartotojai gali susieti savo liaukos veržlių raktas į jo sunkvežimio towline kišti nosį atidaryti užsispyręs hidraulinis cilindras riešutų.

Modelis nuoroda: Case 580 ck Ekskavatorius, Byla 580D Ekskavatorius, Case 580 SE ekskavatorius, Byla 480E Ekskavatorius, Byla 780 Ekskavatorius, Byla 1150h buldozerio, Bobcat cilindrai, Hyd Cyl ir daugelis kitų

ĮMONTUOTI: Specialiai suprojektuoti, kad tilptų hidrauliniai cilindrai dauguma ūkio ir statybos įrangą.Remonto įrankis ekskavatorius ir kitų sunkiųjų įranga / ūkio mašinos / hidraulinių mašinų.

Pakuotė:

1pc Reguliuojamas Liaukos Veržlių Raktas

Žymos: liaukos riešutų, aliuminio t lizdas, qianli elektriniai įrankiai, pneumatinių cilindrų 2, er11 riešutų, keltuvas hidraulinis cilindras, vamzdžių raktas, reguliuoti raktas, qianli įrankis, hydraul lizdas.

Charakteristikos

Modelio Numeris Kita

Parašyti atsiliepimą

Chuang QIan 1266 Reguliuojamas Liaukos Veržlių Raktas Hidraulinių Cilindrų Dauguma Ūkio ir Statybos Įrangą su nuts 2

Chuang QIan 1266 Reguliuojamas Liaukos Veržlių Raktas Hidraulinių Cilindrų Dauguma Ūkio ir Statybos Įrangą su nuts 2"-6"

Savybės: 1. ĮMONTUOTI: Tinka hidrauliniai cilindrai dauguma ūkio ir statybos įrangą; siūlo pritaikyti tinkami liaukos riešutai, nuo 2 cm iki 6 cm skersmens; Grįžtamasis, kad tilptų 1/4 colio ir 5/16 colio skersmens angelių, (Panašus į BIRŽOS 1266) 2. AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS: Pagaminta

Panašūs produktai: