Naujas Mados Choker Pareiškimą Pintas Akrilo Zawalcowany Karoliai

Naujas Mados Choker Pareiškimą Pintas Akrilo Zawalcowany Karoliai

Nauja prekė

€5.45

Apie prekę

svoris:97g

ilgis:47cm+7.5 cm

u užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus su 5 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra responsoble visų klientų pareigas pirkėjo šalis.Jei jūsų užsakymas yra daugiau nei 20SD,mes išsiųsti jūsų prodcuts per DHL, ar AVS.

Dydis Tinka Issures: dydžiai yra pagrįsti konkrečiais matavimus išsamias specifikacijas.Prašome patikrinti, specifikaciją, prieš užsakant.Paprastai 0.5 colių matavimo įvairių neleidžiama.Jei radote dydis netelpa į jus, Prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.

Spalvų Neatitikimas: Skirtumai spalva gal ir sukelia kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos refection į monitorių, apšvietimas, fonas, tačiau, jei manote, kad gaunate klaidingą spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinimo ar refound yra įmanoma, ačiū.

Pašarų Atgal: Jūsų visiškai satisfation ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamus komentarus, kad mes padarysime viską, kad padaryti tai už jus.

Gamyklos tiesioginės prekybos, geriausia kaina, geriausia kokybė!

Žymos: žaislas kelio, necklac moterims, pareiškimas necklac, necklac, kamuolys sidabrinė, neckless moterims, apykaklę nuimti, grandinės moteris, stambusis pearl, choker necklac.

Charakteristikos

Stilius Madinga
Funkcija Mados
Proga Vestuvės
Medžiaga Crystal
Grandinės Tipas Pūsti Grandinės
Lytis MOTERIS
Suderinamumas grožis
Formos\modelis AUGALŲ
Modelio Numeris 423
Prekės Pavadinimas kawela
Metalų Tipas cinko Lydinys
Karoliai Tipas Galia Karoliai
Pakabukas Dydis 2
Bauda ar Mados Mados
Elemento Tipas Karoliai

Parašyti atsiliepimą

Naujas Mados Choker Pareiškimą Pintas Akrilo Zawalcowany Karoliai

Naujas Mados Choker Pareiškimą Pintas Akrilo Zawalcowany Karoliai

svoris:97g ilgis:47cm+7.5 cm u užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus su 5 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra responsoble visų klientų pareigas pirkėjo

Panašūs produktai: