Belaidžiu "Wifi Smart LED Lemputė 15W Stebuklinga Lempa B22 E14 E27 Balso Kontrolės Lemputė Protingo Namo Apšvietimas "Google" Asistentas

Belaidžiu "Wifi Smart LED Lemputė 15W Stebuklinga Lempa B22 E14 E27 Balso Kontrolės Lemputė Protingo Namo Apšvietimas "Google" Asistentas

Nauja prekė

€6.54

€9.21

-28%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Savybės: Nuotolinio Valdymo Pultas

Net esate ne namuose, jūs galite kontroliuoti savo smart lemputė on/off", su savo mobilųjį telefoną App .Lengvai nustatytą grafiką jūsų smart lemputė.Taip pat galite pritaikyti savo namuose, šviesos sistemos, kaip nustatyti šviesos ateis temstant arba išjungti saulėtekio.

Alexa " ir "Google" pradinis Balso Kontrolė

Kontroliuoti savo smart lemputė per savo balso su "Google" padėjėjai ir IFTTT.Paramos Alexa " ir "Google" pradinis balsu, tiesiog suteikti balso komandą įjungti/išjungti arba dim/gyvinti savo šviesos, net įjunkite savo šviesos tikros spalvos, kaip jums reikia.

Didelio Ryškumo ir Energijos Taupymo

Lemputė turi aukštą ryškumą, kas atitinka 100W, aukščiausio ryškumo A60 WIFI lemputės iki šiol.Mūsų Smart lemputės naudojant LED, o ne kaitrines lemputes.Tai mažiau energijos, gamina mažiau šilumos, geros energijos taupymo.

Šviesos Srautą Galima Reguliuoti Šviesos Ryškumą

Šviesos ryškumas gali būti nustatomas procentais nuo 1% - 100% produkcijos, galite nustatyti daug skirtingų scenarijų, kaip Skaitymo Šviesa, Švelni Šviesa ir pan.

Platus Naudojimo

Su LED technologija, ši lemputė gali būti naudojama bet kurioje vietoje, jums reikia spalvinga šviesos, pvz., namų patalpų apšvietimas, viešbutis, konferencijų salė, muziejus, restoranai, baras, kavinė, atostogų apdaila, gimtadienis.

Specifikacija:

Tipas: "Smart LED Lemputės

Kiekis: 1 VNT

Medžiaga: PBT+KOMPIUTERIS+ aliuminio

Spalva: Raudona ir Juoda

Šviesos Spalva: Šiltai Balta/Balta

Forma:Pasaulyje Įėjimo įtampa: AC 100-245V Tipo Lemputė: LED

Galia: 15 w

Kaitinamąsias lygiavertis: 60 w

Spalvos Temperatūra: 2700 Kelvino

Dydis: 11.2*6.0*6.0 cm/4.4*2.4*2.4

Grynasis Svoris: 100.0 g/oz 3.53

Pakuotė :

1 * " Smart LED Lemputės

Žymos: wifi gu10 alexa, prožektoriai gu10 wifi alexa, e14 led reflektorius, lemputė e14 šaldytuvas, lemputė reflektorius, gu10 10w led wifi alexa, smart wifi gu10 alexa, gu10 led wifi alexa philips, r39, e14 r50.

Charakteristikos

Šviesos Srautas 2000 Liumenų & Aukščiau
Pagrindo Tipas Kita
Sertifikavimo ROHS
LED Lustas gamintojas Kita
Led Lemputės Tipas Bubble Ball Lemputė
Vidutinė trukmė (val.) Per 50000hrs
Įtampa AC 100-245V
Proga Gyvenamasis Kambarys
Formos Pasaulyje
Prekės Pavadinimas ABEDOE
Spalvos Temperatūra Gamta Baltieji(3500-5500K)
Galios Tolerancija Kita
LED Lustas Modelis SMD3528
Spindulio Kampas(°) 45°
Ilgis Other

Parašyti atsiliepimą

Belaidžiu

Belaidžiu "Wifi Smart LED Lemputė 15W Stebuklinga Lempa B22 E14 E27 Balso Kontrolės Lemputė Protingo Namo Apšvietimas "Google" Asistentas

Savybės: Nuotolinio Valdymo Pultas Net esate ne namuose, jūs galite kontroliuoti savo smart lemputė on/off , su savo mobilųjį telefoną App .Lengvai nustatytą grafiką jūsų smart lemputė.Taip pat galite pritaikyti savo namuose, šviesos sistemos, kaip nustatyti šviesos ateis temstant arba išjungti

Panašūs produktai: