1200W Mini Namų Sveikas Karšto Oro Aliejus-Nemokamai kukurūzų Maker Mašina Kukurūzų vienam Namų Virtuvė

1200W Mini Namų Sveikas Karšto Oro Aliejus-Nemokamai kukurūzų Maker Mašina Kukurūzų vienam Namų Virtuvė

Nauja prekė

€16.89

€19.20

-12%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

1200W Mini Namų Sveikas Karšto Oro Aliejus-Nemokamai kukurūzų Maker Mašina Kukurūzų vienam Namų Virtuvė

nstructions naudoti:1. Atidaryti skaidrus, į mašiną, į kukurūzų branduoliai. (Tai skonio kukurūzų mašina gali tik padaryti ne įdėti kitokių prieskonių, tad tiesiog įdėti mažas kukurūzų GERAI),2. Pakeisti skaidrų dangtelį ir uždarykite šaukštas rankena.3. Vieta-bako priekyje kukurūzų mašina kukurūzų eksportas įdiegti.4. apie 2 - 3 minutes, po kukurūzų pradėjo pučia nuo atidarymo.

5. Kai kukurūzai mašina kukurūzų įdėklas nr. sprogimo garso, turėtų nedelsdami išjunkite jungiklį.Nuimkite viršutinę kūno (karštų paviršių reikėtų vengti išvengtumėte nudegimų), su rankomis aplink apatinę kūno, likusius kukurūzus į baką.6. Pridėti visų rūšių prieskoniais (džemas, padažas, sviestas, pienas ir kt.) jūs galite valgyti,7. Jei ir toliau kukurūzų 2 kartus, po to-kas sprogo turi būti išdėstyti bent 10 minučių tarp gėlių.

Atsargumo priemonės:1. Prieš naudojant, perskaitykite instrukcijas atidžiai.2. kukurūzų mašina, atlikdami savo darbą, nespauskite vidaus paviršiaus temperatūra yra aukštesnė.3. Draudimas maitinimo laido kištuką arba kitos dalys, kukurūzų mašina panardintas į vandenį, kad išvengti dae į mašiną ir elektros šoką.4. nustatyta, kad naudojant kukurūzų mašina, maitinimo laidas yra daed, nebenaudokite

5. Naudokite tinkamą kukurūzų mašinos ir priedai, kad būtų išvengta dirbtinio veikimą ir sukelti gaisrą ar žalos.6. Naudoti kištukas turi būti ištrauktas iš lizdo prieš valydami ar nuo, iki atvėsti prieš įdėdami ar išimdami priedus.7. Perkelti ar rekonstruoti kukurūzų mašina, reikia ištraukti maitinimo laidą, ir kiti kukurūzų mašina atvėsti prieš juda, arba aptarnavimo.

8. Naudojant kukurūzų mašina, gali ne įpilkite vandens, aliejaus ir kitų priedų, kukurūzų, siekiant išvengti dae mašinos dalys.9. kukurūzų mašina darbe, jūs negalite pašalinti viršutinę kūno dalį, siekiant išvengti plaukioja kukurūzų ar karšto paviršiaus nudegimų.10. Išvengti metalo valymo šepetį kukurūzų mašina, kukurūzų mašina išvengti dae vidinio ir išorinio paviršiaus apsauginis sluoksnis.

11. Stiklo, metalo dirbiniai ir kiti daiktai bus ne būti perdirbti į linijinės kukurūzų mašina išvengti gaisro ar pavojų.

12. kukurūzų mašina neturėtų būti dedamas kartono, plastmasės, popieriaus ir t.t naudoti išvengti gaisro.

13. Kai baigsite, naudojant kukurūzų mašina turėtų jungiklį į"off" (išjungta" (OFF) padėtį.

14. Nenaudokite lauke kukurūzų mašina turėtų būti pateikiami sausoje aplinkoje.

15. Kukurūzų aparatas yra skirtas naudoti namuose.

16. Naudoti negali išeiti, draudžiama naudoti vaikų.

spalva:raudona

Kištuko Tipas:JAV Kištuko,ji taikoma, Kanada, Indija, Japonija, Meksika, Tailandas, jav, Filipinų ir kt.

Kištuko Tipas:EU Plug,ji taikoma Indonezija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir t.t.

Medžiaga:PP shell + aliuminio lydinio linijinės

dydis:27*12*11cm

Pakuotės Turinys:

1*, kukurūzų Mašina

1*Maitinimo Adapteris

1*Naudotojo vadovas

Pastabos:

Prašome perskaityti instrukciją prieš naudojant.Vaikai turi būti lydimi tėvų naudojantis įrenginiu.

Patarimai:

Po kukurūzų daroma, galite pridėti šiek tiek pienas, grietinėlė, šokoladas, cukrus, druska, kečupas arba bet koks kitas prieskonis jums patinka.Tada, galite paragauti daug įvairių skanus corns.Mėgaukitės savo "PASIDARYK pats" corns dabar.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Senamiescioarka.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Senamiescioarka.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Žymos: karšto oro pūsti formuotojas, pro pūsti formuotojas, cachepo, mašina karvelis, kukurūzų pop, pūsti formuotojas, didelis pop corn, maisto procesorius mašinos, mada vasarą moterys, savisto pūsti formuotojas.

Charakteristikos

Modelio Numeris mini pūsti mašina
Medžiaga PP shell + aliuminio lydinio linijinės
Dydis 27*12*11cm
Kilmės KN(Kilmės)
Įtampa (V) Kita
Galia (W) 1200W
Tipas karšto oro pūsti formuotojas
Funkcija Su Switch Valdymo
Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas FGHGF

Parašyti atsiliepimą

1200W Mini Namų Sveikas Karšto Oro Aliejus-Nemokamai kukurūzų Maker Mašina Kukurūzų vienam Namų Virtuvė

1200W Mini Namų Sveikas Karšto Oro Aliejus-Nemokamai kukurūzų Maker Mašina Kukurūzų vienam Namų Virtuvė

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis! 1200W Mini Namų Sveikas Karšto Oro Aliejus-Nemokamai kukurūzų Maker Mašina Kukurūzų vienam Namų Virtuvė nstructions naudoti:1. Atidaryti skaidrus, į mašiną, į kukurūzų branduoliai. (Tai skonio kukurūzų mašina

Panašūs produktai: