Depeche Mode / Pažeidėjų (LP)

Depeche Mode / Pažeidėjų (LP)

Nauja prekė

€21.60

Apie prekę

Pažeidėjas yra septintasis studijinis albumas, kurį kultas Britų grupės.Jis buvo įrašytas į keletą studios nuo Gegužės iki gruodžio 1989 m. ir pirmą kartą buvo išleistas jungtinėje KARALYSTĖJE dėl Nutildyti etiketės įrašus Kovo 19 d., 1990 m. Gamintojas Ade, garso inžinierius Francois kevorkyan ir Anton korbein suvaidino svarbų vaidmenį kuriant ir skatinimo plokštelės, kuris suprojektuotas dangtis, paėmė reklamos nuotraukos ir paėmė vaizdo paramą dainas iš albumo ir koncertų pasirodymai.Pažeidėjas tapo pačia garsiausia ir komerciškai sėkmingo komandos ir gavo tris kartus platininis diskas pažymos, 1996 m. iš Amerikos įrašų kompanija Asociacija.2003 m. Rolling Stone magazine pateikti "Pažeidėjas" dėl 342nd vieta sąraše "500 Didžiausių Albumų Visiems, nes".Į Depeche Mode " grupė susikūrė 1980 m. jungtinėje KARALYSTĖJE ir tapo įkūrėjas savo muzikos žanro (mišinys roko ir elektroninės muzikos). 115 milijonų kopijų, iš jų albumai buvo parduodami.Žurnalas Q įtraukti grupės sąraše "50 grupių, kurios pakeitė pasaulį" ir 2001 m., kanalo " VH1 apibrėžta Depeche Mode bent 98 pozicijas sąraše "100 didžiausių visų laikų menininkai ir gyventojai."

Žymos: funko pop yoda taurė, marmer airpod atveju, vaikai minnie striukė, funko pasirodo ypatingas, meilė washi derliaus, vaikai mobiliojo barška, vaikai mma tracksuit, jammer 100 900 mhz, dovanų dėžutė 20x20x7cm.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas "Sony Music

Parašyti atsiliepimą

Depeche Mode / Pažeidėjų (LP)

Depeche Mode / Pažeidėjų (LP)

Pažeidėjas yra septintasis studijinis albumas, kurį kultas Britų grupės.Jis buvo įrašytas į keletą studios nuo Gegužės iki gruodžio 1989 m. ir pirmą kartą buvo išleistas jungtinėje KARALYSTĖJE dėl Nutildyti etiketės įrašus Kovo 19 d., 1990 m. Gamintojas Ade, garso inžinierius Francois kevorkyan

Panašūs produktai: