Taktinės pirštinės, turizmo brandcamp G1

Taktinės pirštinės, turizmo brandcamp G1

Nauja prekė

€38.66

Apie prekę

Modelis: G1 Pakuotės Turinys: Karabinai M. O. L. L. E

Taktinis kamufliažas pirštinės brandcamp G1 su papildomu išorės ir vidaus atsparus smūgiams apsaugos, specialiųjų kvėpuojantis audinys, Multicam spalvų, atsparus trinčiai, reguliuojamas rankogalių ir atlikti skylę.

Specifikacijos G1:

Svoris - 115g

Dydžiai: M/L

Medžiagos:

-Mikropluošto su tarpikliu, pagaminti iš SBR Gumos, storis 3mm

PVC silikono

- Velcro "Velcro"

Spalvos: Multicam

G1 komplektą sudaro:

Pirštinės Brandcamp G1

Karabinai MOLLE

Taktinės pirštinės yra skirtos:

Taktinės pirštinės Brandcamp G 1, svarbi ne tik karinės įrangos kareivius, bet taip pat medžiotojams, žvejams, alpinistai, gerbėjai taktiniai žaidimai dažasvydis ar airsoft, taip pat vairuotojai off-road automobilių, sniego ir ATV.Pirštinės veiksmingai apsaugoti rankas nuo įbrėžimų, sukrėtimų, šukių, nuo slydimo, pateikti tankus ir patogi rankena arba šiltas rankas, esant žemai тепмпературах.

Kas naudoja:

Specialiosios tarnybos, gelbėjimo, vairuotojai, savininkai, Visureigiams, sniegaeigiai ir kiti statybos įranga, taip pat visi gerbėjai, aktyvių ir ekstremalių lauko veikla: medžioklė; žvejyba; turizmas; stovyklavimas; bushcraft/bushcraft; išgyvenimo gamtoje/išlikimui; off-road jojimo 4x4

* MOLLE -santrumpa Modulinė Lengvas krovinį gabenančiam įranga, Kuri yra pažodžiui išvertus iš anglų kalbos, kaip Modulinė Lengvas (lengvas) iškrovimo įranga.

Žymos: kinų sodas lempos, krūmapjovė stihl, vejos ornamentu, sodo pelėsių, jardin, gaidys sodas, paukštis, povas, lizdas sūpynės, daugiafunkcis kastuvas, patalpų augalų lentynos.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas brandcamp

Parašyti atsiliepimą

Taktinės pirštinės, turizmo brandcamp G1

Taktinės pirštinės, turizmo brandcamp G1

Modelis: G1 Pakuotės Turinys: Karabinai M. O. L. L. E Taktinis kamufliažas pirštinės brandcamp G1 su papildomu išorės ir vidaus atsparus smūgiams apsaugos, specialiųjų kvėpuojantis audinys, Multicam spalvų, atsparus trinčiai, reguliuojamas rankogalių ir atlikti skylę. Specifikacijos

Panašūs produktai: