Metalinis laikiklis, Odinis vertus Poilsio Nagų Dailės Priemonė vertus, Pagalvėlės, Manikiūro Salonas Skalbti Pagalvės Sponge Pagalvę Turėtojas Rankos Mažos Pagalvės

Metalinis laikiklis, Odinis vertus Poilsio Nagų Dailės Priemonė vertus, Pagalvėlės, Manikiūro Salonas Skalbti Pagalvės Sponge Pagalvę Turėtojas Rankos Mažos Pagalvės

Nauja prekė

€5.76

€8.22

-29%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Pirkėjas Skaitymas :

1. Pristatymas trunka apie 30-60 darbo dienų.Prašome išsaugoti savo kantrybę. 2. Jei jūs vis dar gauti savo užsakymą po 50 dienų,prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dienos jums.Nereikia atidaryti ginčo per 60 dienų, jei jūs vis dar negavo šio sklypo po 60 dienų, Prašome mums pranešti.Pastaba : jei jūs atlikote mokėjimą, tai reiškia, kad jūs sutinkate su šio susitarimo.

Pristatymas:

1)1-3 Dienas lemti laiko reikės po to, kai mes patvirtino, gauti savo atlygį. 2)Prašome pateikti teisingą adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas. 3)DHL, TNT, "Fedex", UPS, Oro Krovinių, Registruotu laišku, palaiko visus, jei norite naudoti bet kurį iš jų, prašome susisiekti su mumis prieš jums padaryti sumokėti, nes ten gamins kiti mokesčiai.Paprastai tai trunka 20-50 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express".

Mokėjimo būdas:

1. Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo sąskaitos,Kreditinės kortelės,Western Union". 2. Vartotojo pareigas, vietos mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į daiktų kainą, arba, laivybos mokestis.Tai pirkėjo atsakomybė, bet mes stengiamės bendradarbiauti su jumis, siekiant ją išspręsti sklandžiai, ir pasiūlyti, bet nemokamai dokumentai, jei yra bet kokia kaina, jis bus būti pirkėjo atsakomybė.

Grįžti:

Tik brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis.Netinkamos kokybės produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo tos dienos galite pateikti užsakymą.Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

Atsiliepimai:

1)Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbus mums, prašome užtrukti keletą sekundžių suteikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū jums labai !! 2)Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums. 3) Prašome susisiekti su mumis prieš suteikia neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums laimingų prekybos nuotaika čia.Ačiū!

Susisiekite Su Mumis:

1)Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus! 2)Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.bet prašome leisti nedelsiant atsakyti už ne darbo diena.Ačiū, kad lankotės, sėkmės tiek mums.

Vežimas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote orderafter 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

Grįžti & Grąžinti

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Senamiescioarka.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Garantija

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS SU

GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Senamiescioarka.lt!

Atsiliepimai

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: terariumai, modelis manikiūro ranka, pagalvėlė nagų, vyrai nagų ranka, nagų porankiu, suaugusiųjų pagalvė, 90x50 pelės mygtukai, pagalvėlė nagų, rankinio poilsio, fiesta porankis.

Charakteristikos

Medžiaga Oda + nerūdijantis plienas + formos kempinė
Neto Svoris 362g
Dydis 29.5cm*16.7cm*9.8cm*12.7cm
Bendras svoris 462g
Savybės Vandeniui ir purvui atspari, lengva valyti, paprastas ir stilingas
spalva rose/smėlio
Modelio Numeris HD-1
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Metalinis laikiklis, Odinis vertus Poilsio Nagų Dailės Priemonė vertus, Pagalvėlės, Manikiūro Salonas Skalbti Pagalvės Sponge Pagalvę Turėtojas Rankos Mažos Pagalvės

Metalinis laikiklis, Odinis vertus Poilsio Nagų Dailės Priemonė vertus, Pagalvėlės, Manikiūro Salonas Skalbti Pagalvės Sponge Pagalvę Turėtojas Rankos Mažos Pagalvės

Pirkėjas Skaitymas : 1. Pristatymas trunka apie 30-60 darbo dienų.Prašome išsaugoti savo kantrybę. 2. Jei jūs vis dar gauti savo užsakymą po 50 dienų,prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dienos jums.Nereikia atidaryti ginčo per 60 dienų, jei jūs vis dar negavo šio sklypo

Panašūs produktai: