Super 4K 8MP H. 265 POE NVR Rinkinys, CCTV Apsaugos Sistema, Lauko HD IP vaizdo Kamera P2P 8ch Filmuoti Priežiūros Rinkinys

Super 4K 8MP H. 265 POE NVR Rinkinys, CCTV Apsaugos Sistema, Lauko HD IP vaizdo Kamera P2P 8ch Filmuoti Priežiūros Rinkinys

Nauja prekė

€143.49

€260.89

-44%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

1. Mūsų NVR Ir Kameros Visos Yra tikros H. 265 4K 8MP, Kitų prekinių Ženklų Tik 4MP ar 5MP.Naktinis apsaugos kameros naudoja 4K vaizdo jutiklį, kuris užtikrina išskirtinai detalias 4K Ultra HD " raiškos vaizdo įrašų.4K raiškos siūlo keturis kartus rezoliucija 1080p su maždaug 4000 horizontalių pikselių, užtikrina maksimalią detalumo ir aiškumo-galima. 2. Visi vaizdo kamera, infraraudonųjų spindulių lempos, naudoti Taivano importuojami dagčiai,geriau Naktinio Matymo, 3.HDR pagerina vaizdo aiškumą didelio kontrasto apšvietimo, atskleisti detales labai šviesus ir tamsus nuotraukos srityse. 4.H.265 suspaudžia video failo dydis be jokių pastebimas skirtumas kokybės, kuri bus jums sutaupyti daug vietos standžiajame diske 5.aliuminio eksterjero bus pratęsti gyvenimo ciklą, todėl galite pasikliauti metų uninterupted paslaugos. 6.Instaliacija yra labai paprasta, plug and play,IP kameros reikia tik vieno Cat5e ethernet kabeliu prijungti jį prie suderinamo NVR, video, maitinimo ir stabili tinklo ryšį. 7:Regioninio JudesioZonos:Naudojant NVR, jūs galite užprogramuoti konkretaus judesio zonos taip, kad jie būtų pritaikyti padidėjęs jautrumas (suma, judesio, reikia užsiregistruoti, kad judėjimas) ir ribinės (kaip daug judesio, reikia prieš kurdami motion "varžybos"). 8.P2P Nuotolinės Prieigos/Multi-User : P2P technologija leidžia jums turėti galimybę peržiūrėti gyventi padėtį, jūsų namuose, kur esate , tik su P2P sąskaitos programėlę, per savo Išmanųjį telefoną ar tabletę. 9.Paramos Pažangus Judesio Aptikimas,El. Pašto Įspėjimus .

Mokesčių Ir Muito

Pirkėjai yra atsakinga už Muitų ir (arba) Mokesčiai, Jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis po apmokėjimo.

Pagrindinės Savybės:

Neapima Kabelis:

Aukštos Kokybės dėžė Vario core Kabelis POE Sistema

Neįtikėtinas 8MP 4K Super HD IP vaizdo Kamera

Su aukštos rezoliucijos dėl 8megapixels (3840 x 2160), tai 8MP HD IP stebėjimo kamera gali fiksuoti vaizdo įrašus 3840p HD kokybės.Tai yra didelė pažanga, lyginant su 720p HD arba 1080p Full HD.jūs niekada praleidote vieną detalę savo artimuosius.kuri leidžia matyti visų objektų labai aiškiai.

Išplėstinė H. 265 Vaizdo Suspaudimas

H. 265 , Aišku, HD raiška pasiūlyti jums geriausios kokybės nuotrauką, mažiau šiek tiek normos.Išsaugoti daugiau vietos,galima sumažinti 40%-50% failo dydis,išsaugoti savo HDD vietos ir sumažinti pirkimo kainą.

120Feet Aukštos Kokybės Naktinio Matymo Smart Infraraudonųjų spindulių Cut Filtras (IKPA)

Kamera turi labai gera vaizdo kokybė naktį.Su Taivanas, importo 36pcs Epistar 12Mil LED šviesos ir infraraudonųjų spindulių radiacija 24 valandų budrumo, vaizdo kamera naktinio matymo diapazonas yra iki 120 pėdų tamsoje, geros garantijos, į užkertant kelią grėsmę saugumui.Infraraudonųjų spindulių Cut Filter, siekiant užtikrinti aukščiausios kokybės nuotraukas - dieną ir naktį.Per dieną, infraraudonųjų spindulių cut filtras lašai priešais objektyvą blokuoti infraraudonųjų spindulių šviesos patekimo.Tai užtikrina, kad jie neturi įtakos, spalvas, filmuotą medžiagą.Kai apšvietimo lygis tampa per žemas, tai filtras yra automatiškai atjungiamas leisti infraraudonųjų spindulių šviesos į objektyvą, fotoaparatas.Tai yra, kai pilną spalvotą vaizdą atsigręžia į nespalvoto vaizdo juoda ir balta.

Sustiprinto Saugumo Stebėsenos su HDR

Jūsų saugumo kameros naudoja HDR (High Dynamic Range) technologija, kuri dirba tam, kad užtikrintų jums užfiksuoti svarbiausi detalės, nepriklausomai nuo apšvietimo sąlygų.Dinaminis diapazonas yra apskaičiuojama kaip skirtumas tarp ryškiausių taško ir tamsiausią tašką vaizdo.HDR technologija naudoja šį skirtumą automatiškai reguliuoti paveikslėlio ryškumą, todėl optimizuojamas, labai išsamius saugumo vaizdo.

3DNR aiškesnės į Mažo apšvietimo sąlygomis

Jūsų fotoaparatas naudoja DNR (Skaitmeninis Triukšmo Mažinimo) technologija filtruoti triukšmo iš mažo šviesos parametrus, taip pat bet kokio triukšmo, kurį sukelia motion.By panaikinti graininess, jūsų fotoaparatas suteikia švaresnis, tikslesnis vaizdas geriau aiškumą, ryškumą ir geresnis judesio aptikimas, pagerinti savo HD patirtis, net tamsoje!Ne tik DNR sumažinti triukšmą, tačiau ji sumažina vaizdo failo dydį, taip pat, kad suteiktų jums daugiau disko vietos sandėliuojant.

IP67 atsparus Vandeniui All-weather Saugumo Kameros

Fotoaparato korpusas pagamintas iš aukštos kokybės Metalo , tai gali apsaugoti fotoaparatą nuo Smurtinių sunaikinimo ir lietaus ourdoors.Tai užtikrina saugaus lauko įrenginių.Pasiutęs vėjas, per smarkių liūčių, ir įsiutę pūgų nebetinka tai patikima saugumo kameros.Taigi eiti į priekį ir vieta, tai apsaugos kamera, kai jums reikia jos labiausiai.Jos sunkiųjų metalo korpusas yra gerai pasirengęs atlaikyti tiek elementai ir vandalizmo.

Lengva naudotis per free Mobile Device APP & PC Programinė įranga

Žymos: kamera secur, dahua nvr, ds fotoaparatas, kamera surveil, 2 vaizdo kameros apsaugos sistemos komplektas, poe injector, anran fotoaparatas, ios stebėjimo kamerą, nvr, drone profesional.

Charakteristikos

Kietasis Diskas (HDD) 1*SATA Uosto (parama 4TB)
Jutiklis CMOS
Kulka Specialios Funkcijos Atsparus vandeniui
Dome Specialios Funkcijos Vandal-proof
Stilius 7 Stebėjimo Sistema
Megapikselių 8MP 4k
Sertifikavimo CE
P2P Nuotolinio Peržiūra Parama Android " ir " iPhone(iOS)
stiliaus 15 ip kamerų sistema
stiliaus 11 poe nvr sistema
Kabelio Ilgis NĖRA
signalizacijos sistema Judesio Aptikimo + Įspėjimą El. Paštu
stilius 12 nvr sistema
Tipas IP Kameros
stiliaus 13 Vaizdo Stebėjimo Sistemos
Rezoliucija 800MP
stiliaus 16 4k stebėjimo sistema.
Stilius 2 Bullet Fotoaparatas
stiliaus 14 Vaizdo Stebėjimo
Vaizdo Įvestis 8 Kanalų
Prekės Pavadinimas ASECAM
stilius 10 VAIZDO stebėjimo kamerų Sistema
Kilmės KN(Kilmės)
Darbo temperatur -45°C ~ 50°C
Stilius Dome Kameros
stiliaus 9 saugumo sistema
Stilius 5 Stebėjimo Kamerų Sistema
vandeniui atsparus fotoaparatas IP67 Lauko atsparus vandeniui
Žiūrėjimo Kampas 130°
Stilius 8 Saugumo Kamerų Sistema
Stilius 6 Stebėjimo kameros
Modelio Numeris Stebėjimo kameros
Stiliaus 4 POE NVR Rinkinys
TV Sistemos PAL
Stilius 3 vaizdo stebėjimo sistema
VNT Kameros 8Pcs
spalva Balta

Parašyti atsiliepimą

Super 4K 8MP H. 265 POE NVR Rinkinys, CCTV Apsaugos Sistema, Lauko HD IP vaizdo Kamera P2P 8ch Filmuoti Priežiūros Rinkinys

Super 4K 8MP H. 265 POE NVR Rinkinys, CCTV Apsaugos Sistema, Lauko HD IP vaizdo Kamera P2P 8ch Filmuoti Priežiūros Rinkinys

1. Mūsų NVR Ir Kameros Visos Yra tikros H. 265 4K 8MP, Kitų prekinių Ženklų Tik 4MP ar 5MP.Naktinis apsaugos kameros naudoja 4K vaizdo jutiklį, kuris užtikrina išskirtinai detalias 4K Ultra HD raiškos vaizdo įrašų.4K raiškos siūlo keturis kartus rezoliucija 1080p su maždaug 4000 horizontalių

Panašūs produktai: