CNBTR Plieno Rankinė Nokautas Dalis Nokautas Hole Punch Mirti Pelėsių, 20mm Skersmuo

CNBTR Plieno Rankinė Nokautas Dalis Nokautas Hole Punch Mirti Pelėsių, 20mm Skersmuo

Nauja prekė

€3.66

Apie prekę

Funkcijos: 1.Kiekvienas produktas turi unikalią Gamybos Dalies Numeris etiketė ant vidinės pakuotės įrodo, kad jis buvo kvalifikuotas,kuris apima Numeris,Modelis, Numeris ir tikrinimo data informacija; 2.Jei turite klausimų apie prekę,nurodykite Gamybos Dalies Numeris patikrinti,jūsų pelnas bus garantuotas. 3.Šis produktas yra saugus rankinis hidraulinis įrankis, kuris gali atidaryti skyles metalo plokštės mažesnis nei 4mm. 4.Jo veikimas yra paprastas, taupantis, greitai ir tvarkymo paviršius yra lygus ir švarus, ir tai ne tik svetainės ar vietą. 5.Hidraulinės skylę atidarytuvas yra lengvas ir patogus nešiotis, ir gali būti naudojamos metalurgijos, naftos, elektros prietaisų, laivų, mašinų ir kitų pramonės šakų.žingsnis: 1. Prieš gręžiant skylę, pirmą gręžimo 11.5 mm vadovas skylę su suktuvu. 2. Užsukite stūmoklio kotui į varžto skylę stūmoklis, cilindras, ir tada įdėkite įdėklą į stūmoklio kotui ir tada į mirti.Išplėsti stūmoklio kotui į instrukciją skylę ruošinio, ir galiausiai įsukami į punch taip, kad peilis krašto punch ir tvarkymo paviršiaus yra sandariai sujungti. 3. Uždaryti naftos grįžti vožtuvas laikrodžio rodyklės kryptimi, tada kelis kartus paspauskite sudeginimo rankena, kad stūmoklinio siurblio darbą, tepalo slėgis pakyla, ir pelėsių gabalai skylių ruošinys, kol sumažinti eina.Po pjovimo per, sustabdyti paspaudus jėga dirbti iš karto. 4. Atsukite alyvos grąžinimo vožtuvo prieš laikrodžio rodyklę, išimkite visus tepalo slėgio.Po minėtų 4 žingsniai, skylė-atidarymo veiklos procedūra yra baigta.Techniniai duomenys: Medžiaga:40 chromo plieno Spalva: Juoda Prekės pavadinimas: CNBTR Galima Traukti Lazdele: mažas pull rod Mirti skirtumas: apie 0,6-0,7 mm ir (netinka geležies plokštelės su skyle storis mažesnis nei 1 mm) Dydis: Mirti dia :20 x 18mm/0,79 x 0.71 coliai Bazė :32 x 24 x 11mm/1.26 x 0.94 x 0.43 colių(OD x H x ID) Svoris:129 g pakuotę įeina: 1 Set Hidrauliniai Nokautas Punch Mirti

Žymos: nokautas, belaidžiu nokautas įrankis, knurl įrankis, pelėsių tabletes, paspauskite, punch ir nokautas, paukščių punch, 20mm punch, mygtuką punch, a 1708, nokautas punch rinkinys.

Charakteristikos

Tipas Kita
Naudojimas Komercinės Gamyba
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas CNBTR
Medžiaga Ketaus

Parašyti atsiliepimą

CNBTR Plieno Rankinė Nokautas Dalis Nokautas Hole Punch Mirti Pelėsių, 20mm Skersmuo

CNBTR Plieno Rankinė Nokautas Dalis Nokautas Hole Punch Mirti Pelėsių, 20mm Skersmuo

Funkcijos: 1.Kiekvienas produktas turi unikalią Gamybos Dalies Numeris etiketė ant vidinės pakuotės įrodo, kad jis buvo kvalifikuotas,kuris apima Numeris,Modelis, Numeris ir tikrinimo data informacija; 2.Jei turite klausimų apie prekę,nurodykite Gamybos Dalies Numeris patikrinti,jūsų pelnas bus garantuotas.

Panašūs produktai: