ZOSI 1080P HD Wireless CCTV Wifi IP Apsaugos Kameros IR Naktinio Matymo Priežiūros Namuose Nustatymo su Audio Baby Monitor P2P

ZOSI 1080P HD Wireless CCTV Wifi IP Apsaugos Kameros IR Naktinio Matymo Priežiūros Namuose Nustatymo su Audio Baby Monitor P2P

Nauja prekė

€22.38

€38.59

-42%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Stabili, WiFi Ryšys

Jokių sudėtingų laidų ir stabili "WiFi" ryšys yra visada garantuotas,nekilnojamojo plug and play " sistema leidžia jums nustatyti per kelias minutes.

Kelis Saugojimo Funkcijos

①This fotoaparatas ateina su 1 mėnesio AWS cloud 72 valandas saugojimo registravimas (nemokamai) atveju fotoaparatas yra sugadintas. ②Built SD kortelės lizdas, palaiko iki 128G "MicroSD" Kortelę, kad būtų išvengta tinklo gedimų.(Ne SD kortelės komplekte). ③Save vaizdo įrašus į savo sumanaus telefono.

Nuotolinė Prieiga per YCC365 Plus APP

Prieigos gyvenimo stream per iOS/Android mobile App "YCC365 Plius" arba http žiniatinklio naršyklių ant PC, bet kuriuo metu.Prašome pažymėti:fotoaparatas veikia tik su 2.4 GHz wifi ,nepalaiko 5 ghz!

360°Horizontaliai Vaizdas

Sukurta Pan/Tilt " Wi-Fi kamera su panoraminiu apžvalgos kampu, 355°Horizontalus & 90°Vertikalaus Pasukimo Diapazonas padėti sukurti visą 360°aprėptis.

Judesio Aptikimo Įspėjimai

Bet movemonet patenka į fotoaparato akis bus aptikta ir registruojami.Ir momentinės tiesioginio pranešimai bus siunčiami į jūsų mobiliuosius įrenginius tuo pat metu.

Puikus Naktinis Matymas

Ip kameros įrengtos, su 3,6 mm objektyvas ir 6pcs Infraraudonųjų SPINDULIŲ led,naktinio matymo gali iki 49ft.Jungikliai tarp dienos ir nakties režimai automatiškai.

Dvipusis Garso,Klausyti, Kalbėti ir Pamatyti, aukštos kokybės

Galingas garsiakalbis (Įspėjimas įsibrovėlių likti nuošalyje)ir protingas, mikrofonas su triukšmo slopinimas ir aido slopinimas siūlo jums aišku, dvipusis talkexperience.

Kelių Įrengimas Metodai

Advanced Motion Tracking & Realaus laiko Įspėjimai

Aptikusi judesį, tai IPcamera bus automatiškai užfiksuoti ir sekti judėjimą, o siunčiate pranešimus, jūsų telefone realiu laiku.Su šiuo išmanųjį fotoaparatą,galite siųsti komandas į jūsų augintinis, arba atremti nepageidaujamų svečių, kai ji aptinka judesius.

Paketų Sąrašas

Žymos: vizija nakties kameros, dahua nvr, valdymo infraraudonųjų spindulių, video baby monitor podofo, ptz, kūdikio stebėjimo monitoriai, ip kamera, wi fi lauko baterija, atnaujinti " windows 10 namų, ip kameros, dahua poe.

Charakteristikos

Judesio Aptikimas Įspėjimo stumti,pranešimas išsiųstas į jūsų išmanųjį telefoną
Prekės Pavadinimas ZOSI
įrašų saugojimas Paramos Micro SD kortelė(max 256G)
vaizdo Jutiklis 1/2.7" Progressive Scan CMOS
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų "Android"
Žiūrėjimo Kampas 90°
Rezoliucija 1920(H)x1080(V)
IR Atstumas(m) 10M(Dėl įvairių aplinkos)
Stilius Dome Kameros
ptz Horizontaliai
Matmenys (L x W x D)(mm) L103*W110*H112mm
Technologijos Centrinis
Sienos Laikiklis Pusės
Įrašymo režimas Judesio Aptikimo Įrašymo,24 valandas Įrašymas,Įrašymo Vietos
spalva Balta
Modelio Numeris ZND520W2
Palaikomos Operacinės Sistemos "windows xp"
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Energijos Sąnaudos(W) 6W
Maitinimo Šaltinis Normalus
Tipas IP Kameros
Jutiklis CMOS
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 264
Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)
TF Kortelė NĖRA
Įrengimas Lubų
Megapikselių 2MP
Saugojimas 128G
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0LUX
Maitinimo Šaltinis(V) DC5V2A
Ryšiai IP/Tinklo Belaidžio

Parašyti atsiliepimą

ZOSI 1080P HD Wireless CCTV Wifi IP Apsaugos Kameros IR Naktinio Matymo Priežiūros Namuose Nustatymo su Audio Baby Monitor P2P

ZOSI 1080P HD Wireless CCTV Wifi IP Apsaugos Kameros IR Naktinio Matymo Priežiūros Namuose Nustatymo su Audio Baby Monitor P2P

Stabili, WiFi Ryšys Jokių sudėtingų laidų ir stabili WiFi ryšys yra visada garantuotas,nekilnojamojo plug and play sistema leidžia jums nustatyti per kelias minutes. Kelis Saugojimo Funkcijos ①This fotoaparatas ateina su 1 mėnesio AWS cloud 72 valandas saugojimo registravimas

Panašūs produktai: