Sraigtasparnis, Nuotolinio Valdymo Radijo Bangomis Auto-Fllow Veido Fecognition Kamera Quadcopter

Sraigtasparnis, Nuotolinio Valdymo Radijo Bangomis Auto-Fllow Veido Fecognition Kamera Quadcopter

Nauja prekė

€12.86

€17.87

-28%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Sraigtasparnis, Nuotolinio Valdymo Radijo Bangomis Auto-Fllow Veido Fecognition Kamera Quadcopter

Ypatybė: 1.Aukštyn ir žemyn, į kairę ir į dešinę sukti, Pirmyn, atgal, kairėn skristi, teisę skristi, užveskite, Aukščio Laikyti, 360 laipsnių roll, greičio kontrolės, begalvis režimą, mygtuką return. 2.4 GHz siųstuvas galia užtikrina stipriu anti-trukdymo pajėgumų. 360 laipsnių perkėlimo funkcija leidžia jūsų lėktuvas sukasi aplink ir aplink mėgsta džiaugiamės, paukščių, tegul naudojasi daugiau įdomus riedėjimo.HD vaizdo kamera: 720 P HD kamera, kameros / vaizdo efektas, geriau 360 laipsnių panoramines sklandė, fotografavimo platesniu kampu, atviresnė regėjimo lauke.WiFi APP valdymas: skrydžio fotografavimo režimą ekrane, realaus laiko perdavimo per telefoną, leidžiant žaidėjų patirtis įdomus realaus laiko skrydžio valdymo APP ateina su grožio funkciją.Pneumatiniai užveskite: oro slėgis užveskite stabilumą.Su patrauklia begalvis režimas, visiškai išspręsti pilotas \prarandama orientacija\ problemų.Su viena pagrindinių automatine grįžimo funkcija, jūs galite paskambinti savo quadcopter greitai ir saugos. 6 ašių giroskopas:Stiprus stabilumo, stipresnis vėjo pasipriešinimo, lengviau kontroliuoti.Lankstymo įstaiga, mažo dydžio, lengva nešiotis. 2.Spalvinga apšvietimo lempos galingumo naktinio matymo technologija buvo pritaikytas, kad šis kanalų RC sraigtasparnis galima skraidyti naktį. 3.Kietas metalo stendas bei aukštos elastinga empennage, kad šis RC sraigtasparnis daugiau patvarus ilgai laiko žaisti 4.Tai neįtikėtinai kūrybingi elektros RC sraigtasparnis aparatas pagamintas iš lengvų ir itin kieta medžiaga 5.Viskas ko jums reikia yra baterijos jį paleisti ir tada hunt iš have fun su šį kūrybos RC sraigtasparnis 6.Ryškus projektavimas suteikia jums jausmą kontroliuoti, ar vairavimo nekilnojamojo sraigtasparnis su šiuo ELP koaksialiniai sraigtasparnio 7.Jums nereikia nerimauti dėl karščiausios nieko, kai iškrovimo šis RC sraigtasparnis, nes savo " kieta medžiaga ir Sudužti Atsparūs. 8.Šis RC sraigtasparnis yra labai rekomenduojama, kad žmonės amžiaus 8 ir daugiau 9.Tai yra taip pat gera dovana savo vaikams ir draugams.Techniniai duomenys: 1.Spalva: Juoda 2.Medžiaga: Metalas + ABS Plastiko 3.Gaminio Dydis: 7.8 x 7 x 2.8 cm (L x W x H) 4.Skraidymo Laikas: 7 Minutės 5.Nuotolinio Valdymo Atstumas: 0-80m 6.Baterijos Įkrovimo Laikas: 30 7.Plaukioja Aukštis: 20m 8.Sraigtasparnis Maitinimo Šaltinis: 3.7 V 300mAh Ličio Baterija 9.Nuotolinis Valdymas Maitinimo Šaltinis: 4 x AA Baterijos(neįtraukta) Pakuotės Turinys: 1Pc Mini Rc Sraigtasparnio 1Pc Naudotojo vadovas 1Pc Nuotolinio valdymo 1Pc Įkrovimo Kabelis Pastaba: 1.Prašome leisti 0.1-0.3 cm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū. 2.Prašome suprasti, nes šviesos spinduliavimo arba kompiuterio ekrane skirtumas, todėl negaliu garantuoti, nuotraukos ir reali spalva yra 100% tas pats.

Žymos: finelot multijoy, alain delon, juokinga magija, Exceent siya, orlaivių nuotolinio valdymo radijo bangomis, baterija uodų, cree q5, gpgb baterija, helicopt, triukui išnykti.

Charakteristikos

Tipas SRAIGTASPARNIS
Brūkšninis kodas No
Modelio Numeris YG-ŽAISLAS-002
Savybės Nuotolinio Valdymo Pultas
Sertifikavimo CE
Įkrovimo Laikas 30
Nuotolinio Valdymo Atstumas 80m
Amžius > 14 metų
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Valdymo Kanalai 4 Kanalai
Medžiaga Plastikiniai
Valdiklis Baterijos 4 x AA baterijos(neįtraukta)
Aerofotografija No
Skrydžio Laikas 7 minutes.
Maitinimo Šaltinis elektrinis
Paketas Apima USB laidas
Variklis Teptuku Variklis
Garantija 2 Metai
Matmenys 7,8 x 7 x 2.8 cm
Valdytojas Režimas MODE2
Žvakės Tipas USB
Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
Įspėjimas dont arti ugnies

Parašyti atsiliepimą

Sraigtasparnis, Nuotolinio Valdymo Radijo Bangomis Auto-Fllow Veido Fecognition Kamera Quadcopter

Sraigtasparnis, Nuotolinio Valdymo Radijo Bangomis Auto-Fllow Veido Fecognition Kamera Quadcopter

Sraigtasparnis, Nuotolinio Valdymo Radijo Bangomis Auto-Fllow Veido Fecognition Kamera Quadcopter Ypatybė: 1.Aukštyn ir žemyn, į kairę ir į dešinę sukti, Pirmyn, atgal, kairėn skristi, teisę skristi, užveskite, Aukščio Laikyti, 360 laipsnių roll, greičio kontrolės, begalvis režimą, mygtuką

Panašūs produktai: