3 in 1 Piršto Neštuvų Atsparumo Juostose Rankos Raumuo Exerciser pirštui Stipriklis Stiprumo Treneris Dilbio Pratimų

3 in 1 Piršto Neštuvų Atsparumo Juostose Rankos Raumuo Exerciser pirštui Stipriklis Stiprumo Treneris Dilbio Pratimų

Nauja prekė

€3.21

€5.54

-42%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Rankenos stipriklis yra puikus gerinti jėgos ir galios.Galite ne tik ištempti raumenis, delnų ir riešų, bet taip pat stiprinti atskirų pirštų,bet taip pat stiprinti atskirų pirštų.

Piršto atsparumo juostose, taip pat gali pagerinti piršto koncentracija sportininkų (rock laipiojimo entuziastai,sporto,tenisas,beisbolas,boksas,tenisas,golfas ir fotografavimo) ir muzikantai (gitara žaidėjų,bass žaidėjai,pianistų ir smuikininkų).Rodomi rezultatai greitai, naudodami savo naują vertus naudotis įranga.

Mados dizaino,lengva naudotis,uždėkite nykštį į didelę skylę,kitos skyles po vieną.Lengva valyti,tiesiog nuplaukite su vandeniu ir muilu,atsparumas rudenį,nuolaidumas,lengvai ruožas.

Kompaktiškas ir efektyvus,padėti disbalansą sukelia perteklius stiprinti jūsų raumenis plėtra-įspūdingos.

Į exerciser yra mažas dydis ir modernus ieškote.Nešiojamas ir lengvas,lengvai telpa į jūsų sporto krepšyje arba ranka maišo,jūs galite gauti pakartojimų bet kur.

Kaip naudoti piršto treneris:

Slydimo kilpos ant pirštų galiukų centravimo ovalo įtraukos

Pradėti su ranka uždaryti kartu

Atidaryti savo rankas visą kelią.

Įspėjimas Patarimai:

Ruožas produktus aplink pirštais.Dabar mes turime pagerinti mūsų produktų - pridėti skyles ir bandyti išvengti problemų dėl kaulų lūžių.

Vadovaukitės instrukcijomis ir atlikti jį ne mažiau kaip 3 kartus,ir prisiminti,visada laikykite savo jėgas.ir kontroliuoti judėjimą.

Specifikacija:

Dydis: 7.7 x 4 x 1.3 cm / 3 colių x 1.57 colių x 0.51 colių

Spalva: Mėlyna

Kiekis: 3pcs

Medžiaga: Silikonas

Pakuotės Turinys:

3 * Pirštu neštuvų

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping

1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas.

2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl Senamiescioarka.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą Senamiescioarka.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.

Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

Žymos: naudotis įranga, ranka traukinys, rankena ranka, de rankenos, pratimas rankų, pratimai dilbio, muay thai vszap, rankinio treneris vyrai, Dilbio, kapšelį neštuvų.

Charakteristikos

Tipas Aukštos Elastinga Įspūdingos Kamuolys
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

3 in 1 Piršto Neštuvų Atsparumo Juostose Rankos Raumuo Exerciser pirštui Stipriklis Stiprumo Treneris Dilbio Pratimų

3 in 1 Piršto Neštuvų Atsparumo Juostose Rankos Raumuo Exerciser pirštui Stipriklis Stiprumo Treneris Dilbio Pratimų

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px;

Panašūs produktai: