Brūkšnys Cam Naujas Dual Lens Car DVR Kamera Full HD 1296P 4" IPS Naktinio Matymo Vaizdo įrašymo Stovėjimo Stebėti ADAS Saugus Priminimas

Brūkšnys Cam Naujas Dual Lens Car DVR Kamera Full HD 1296P 4" IPS Naktinio Matymo Vaizdo įrašymo Stovėjimo Stebėti ADAS Saugus Priminimas

Nauja prekė

€50.49

€63.12

-20%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Pagrindinės Funkcijos: 3-colių Ekranas Ekranas :

Ji taip pat suteikia tiesioginę vaizdo įrašo peržiūra.Įrodyti savo nekaltumo, ir per kelias sekundes, o likusias ant kelių.

Paramos ADAS/LDWS pareigos:

Kai prietaisas fiksuoja transporto priemonės priekyje uždaryti, tai bus signalas, kad priminti vairuotojų atkreipti dėmesį į kelio sąlygas, arba neįprastos transporto priemonės.

Įrašyti HD 1296P Video:

Įrašyti HD Vaizdo įrašus 1296P režimu. 25mm Plataus Kampo priekinės kameros objektyvas, užfiksuoti visas veiksmas švarus HD vaizdo įrašus.Vaizdo ir garso įrašai automatiškai įrašomi į begalinį ciklą ir įrašomas į atminties kortelę.Registruoti eismo įvykių, gražių kelionių, netikėtų akimirkų, ar socialinės žiniasklaidos vertas vaizdo.

Dual vaizdo Įrašymo Vienu metu ir Galinio vaizdo kamera paramą:

Šis Automobilis DVR yra dvi kameros, kurios leidžia vienu metu filmuoti vaizdo įrašai iš dviejų skirtingų kampų.Picture in Picture ekranas leis jums aiškiai matyti iš priekio ir nugaros-iki kameros .Kai automobilį Atbuline Pavara, šio automobilio dvr automatiškai perjungti atgal-iki kamera vaizdą su automobilių stovėjimo aikštelė linijos.

Pastatytas G-Shock Jutiklis:

Jei transporto priemonės susidūrimo įvyksta, build-in G-Shock jutiklis automatiškai užrakina vaizdo teikti tikslius duomenis apie įvykius.

Funkcija

170 laipsnių plataus kampo objektyvas.naudojant 170 laipsnių platus kampas infraraudonųjų spindulių filtras stiklo importas 6 stiklinis lęšis.aukštos temperatūros, nekeičia spalvos.išplėstinė deformacijos korekcijos technologija.labai mažinti, lenkimo nuotrauką.taip, kad kokybė yra tobulas.

Platus Dinaminis Diapazonas (WDR): vietinio poveikio kontrolės rėmas (pašalina blizgesį ir tamsos)

WDR High Dynamic gydymas: arba didelis šviesos arba tamsoje šviesa.gali efektyviai susintetinti aukštos kokybės vaizdus.tikroviška spalvų atkūrimą.

3DnR Apdorojimas: Protingas tvarkymo.automatinis filtravimas sutampa informaciją.taip, kad ekranas poveikis yra labiau subtilus ir aiškiai.

1080P HD naktinio matymo.naktį ryškumas padidėjo 60%.

Automobilių stovėjimo aikštelė priežiūra: sustabdyti įrašymą, kai prieš kamerą, nejudančio objekto.kai objektas yra perkelti automatiškai, atidarykite vaizdo.

G-sensorius: Užtikrinti tam tikrus failus užrakinti, kai reikia.vengti būti užregistruota per

Linijos Įrašymas: Diktofonas automatiškai loop įrašymo.

Naktinis Matymas:Užpildyti šviesa leidžia aiškiai matyti, įrašai gana tamsioje aplinkoje)

Paramos peržiūra: Jūs galite žiūrėti vaizdo, įrašyto DVR.

Kas yra dėžėje:

· 1 x Automobilinis DVR

· 1 x prekinis, galinis Stiklo Kalno · 1 x Galinio vaizdo Kamera

· 1 x Automobilinis Įkroviklis

· 1 x User Manual

Dvigubo Objektyvo Kamera

Full HD 1296P 170 laipsnių priekiniai ir oro sąlygoms VGA 120 laipsnių galinis, super plataus kampo brūkšnys fotoaparatas gali gauti visišką savo juostą.Jūs galite lengvai persijungti tarp priekinio ir užpakalinio lęšio ekranas.Kai paramą savo automobilį,galinio vaizdo kamera, automatiškai atidaryti apverstas vaizdas.

Aukštis Rezoliucija

Full-HD Vaizdo 1920*1080 30 fps, ir 4.0" LCD Ekraną, kuris gali fiksuoja licencijos plokštės automobilius, kelio ženklus ir kitų dalykų naktinio matymo aišku, kaip įmanoma.

Naktinis Matymas

WDR

Norėdami išspręsti ilgalaikes stiprus šviesos šaltinis kontrastas, kontrastas pagal prastos kokybės problema, veikiami apšvitos itin didelio šviesos šaltinio aplinka gali shoothigh-kokybės aukštos raiškos poveikis

170 Laipsnių Plataus Kampo

ASDS Kelio Išvykimo Įspėjimas

Ciklo įrašymas

Brūkšnys cameera, turi būti naudojami su TF kortelė,tai parama ciklo įrašymas.kai jūsų TF Kortelė yra pilna video, tai perrašys senas video (netaikoma užfiksuota vaizdo) išsaugoti spce ir kaina

Žymos: cam brūkšnys, DVR, automobilinis usb lizdas, vaizdo kamera hd mini, cigarett lizdas, automobilių lizdas, manekeno saugumo, auto lizdas, Novatek, kamera saugus.

Charakteristikos

Max Išorinė Atmintis 32G
Kadrų Per Sekundę 30
GPS logger NĖRA
OSD Kalba Rusija
Specialios Funkcijos anti rūkas
Elemento Tipas Automobilių DVR
Vaizdo įrašo kokybė 1296p full hd car dvr kamera
Ekrano Dydis 4 Cm
Jutiklinis Ekranas No
Vaizdo Formatas MOV
Originalioje Pakuotėje Taip
Kameros Rezoliucija 1920X1080
Baterija NĖRA
G-Sensorius Vidinis 3-Ašių G-Sensorius
Vaizdo Jutiklis Sony IMX323
Peržiūrėti Kampas 170°
Video Kodas H. 264
Naktinis Matymas Parama
Atminties Kortelė Reikia Reding Greitis 10 klasė
Prekės Pavadinimas YANTU
Objektyvo Diafragma F2.0 diafragmos, Naktinio matymo, aiškus vaizdas naktį
ADAS LDWS; FCWS
Chipset Gamintojas AIT8328P
Surinkimo Režimas Nešiojamų Diktofonas
Pikselių 1200Mega
Sąsaja USB2.0
Baterijos Veikimo Trukmė Susisiekti Su Krovikliu Darbo
Ekrano santykis 16
Maitinimo Šaltinis USB automobilinis įkroviklis
Skaičius Objektyvai 2

Parašyti atsiliepimą

Brūkšnys Cam Naujas Dual Lens Car DVR Kamera Full HD 1296P 4

Brūkšnys Cam Naujas Dual Lens Car DVR Kamera Full HD 1296P 4" IPS Naktinio Matymo Vaizdo įrašymo Stovėjimo Stebėti ADAS Saugus Priminimas

Pagrindinės Funkcijos: 3-colių Ekranas Ekranas : Ji taip pat suteikia tiesioginę vaizdo įrašo peržiūra.Įrodyti savo nekaltumo, ir per kelias sekundes, o likusias ant kelių. Paramos ADAS/LDWS pareigos: Kai prietaisas fiksuoja transporto priemonės priekyje uždaryti, tai bus signalas,

Panašūs produktai: