Padangų Pripūtimo su Slėgio Daviklis 220PSI Padangų Pripūtimo Manometras Oro Kompresorius, Priedai

Padangų Pripūtimo su Slėgio Daviklis 220PSI Padangų Pripūtimo Manometras Oro Kompresorius, Priedai

Nauja prekė

€6.07

€9.79

-37%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Produkto Aprašymas: *1.Manometras yra tvirtai pastatyta su patvarus plieno ir žalvario korpusas.Sustiprinta 21 cm, guma, žarna-tai lankstumo ir nėra oro nutekėjimo.Ryšys yra apsuptas guminį dangtelį, saugantį nuo lašai.Tai bus puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško ką nors patikimas ir ilgalaikis. *2.Su dideliu 3 colių rinkimo, padangų slėgio daviklis gali padaryti tikslius rodmenis iki 220PSI su tikslumas ±1,6 proc. 2 matavimo vienetai yra prieinami: PSI, Baras. *3.Jūs galite naudoti ją patikrinti padangų slėgį, bet taip pat ir išpūsti ar deflate padangos.Paprastai prisijungti prie jūsų, oro kompresorius, oro infliacija.Suderinama su 1/4" NPT oro kompresoriai produkcija.Įmontuota oro bleeder valve sumažinti slėgį per pripūstos padangos. *4.Automatinė vėžės atlieka patikimai ir tiksliai metų, be baterijos.Jūs tiesiog prijunkite ir gauti, skaitymas, per kelias sekundes.Ergonomiškai suprojektuota rankena ir sukelti jums patogi rankena ir lengvai kontroliuoti oro srautą į padangas. *5.Turintys optimalų oro slėgio jūsų padangos bus išlaikyti juos nuo sugadinimo ir padidinti degalų vartojimo efektyvumą.Mūsų padangų pripūtimo manometras gali leisti jums greitai ir tiksliai koreguoti tikrai trumpą laiką sklandžiau, patogiau vairuoti.Techniniai duomenys: Produkto Pavadinimas:Padangų Pripūtimo su Slėgio Daviklis Matavimo diapazonas: nuo 0 iki 220 VSI Tikslumas: ±2psi Matavimo vienetai: PSI, BARAS Jungtis: 1/4" NPT plieno greitai prisijungti montavimo pakuotę Įeina: 1 x Padangų pripūtimo su slėgio daviklis 1 x Sunkiųjų gumos žarna 1 x Greita jungtis jungtis 1 x Naudotojo instrukcija Pastaba: (1) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti, kad kai kurie nukrypimai tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti. (2) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Žymos: pressur indikatorius, kompresoriaus matuoklis, dewalt, oro kompresorius priedai, oro kompresorius priedų, oro kompresorius manometru, oro daviklis padangų, komercinių oro kompresorius, priedai, pistoletas padangų, manometras hidr., priedai oro kompresoriai, suspausto.

Charakteristikos

Matavimo Diapazonas Nuo 0 iki 220 VSI
Medžiaga Metalai+ABS
Modelio Numeris PADANGŲ SLĖGIO Indikatorius
Pavadinimas Slėgio Daviklis
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Padangų Pripūtimo su Slėgio Daviklis
Tikslumas ±2psi

Parašyti atsiliepimą

Padangų Pripūtimo su Slėgio Daviklis 220PSI Padangų Pripūtimo Manometras Oro Kompresorius, Priedai

Padangų Pripūtimo su Slėgio Daviklis 220PSI Padangų Pripūtimo Manometras Oro Kompresorius, Priedai

Produkto Aprašymas: *1.Manometras yra tvirtai pastatyta su patvarus plieno ir žalvario korpusas.Sustiprinta 21 cm, guma, žarna-tai lankstumo ir nėra oro nutekėjimo.Ryšys yra apsuptas guminį dangtelį, saugantį nuo lašai.Tai bus puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško ką nors patikimas ir ilgalaikis.

Panašūs produktai: