Miego Ausinės Belaidžio "Bluetooth" Stereo Ausinės Ausinės Veikia Miego Laisvų Rankų Įranga Sporto Miega Muzikos Lankelis Mados

Miego Ausinės Belaidžio "Bluetooth" Stereo Ausinės Ausinės Veikia Miego Laisvų Rankų Įranga Sporto Miega Muzikos Lankelis Mados

Nauja prekė

€3.21

€6.40

-49%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Savybės:

1. V4.0+EDR Bluetooth versija: Balso pokalbių bendravimas be atstumas V4.0+EDR Bluetooth versijai gali mėgautis nuotaikos, be jokių kliūčių 10 metrų diapazone, taigi atstumas nebėra problema.

2. Sporto ekrano užsklandą ir miego ausines: Sporto ekrano užsklandą galite klausytis muzikos be dėvėti papildomų ausines, kai dirbate, joga, žaisti žaidimus, treniruotės ir t.t.Integruotas garsiakalbis ir Mikrofonas neleis jums praleisti, bet skambučių, ir megztinės medžiagos apsaugo jus nuo to, gali būti sutrikdyta jūsų netvarka plaukų ir prakaito, taip pat yra labai patogus miegui.

3. Aukštos raiškos (HI garso kokybė: Mėgautis muzika HI-level tarpo išvengti neįprastą triukšmą ir kairiojo ir dešiniojo kanalo string reiškinys, todėl, kad garso kokybė yra išsamesnė ir konkuruoja, todėl mums HF-aukšto lygio-ištikimybės garso kokybę.

4. Ilgas laukimo laikas, mėgautis klausytis "Bluetooth".Baterija dizainas yra 30% didesnis, nei tradicinių "Bluetooth" energijos taupymas dizainas ir sistemos optimizavimo, suteikia ilgesnį baterijos tarnavimo laikas daugiau nei 21 val.

Aprašymas:

Ten yra nedidelė anga, šalia kiekvieno iš dviejų garsiakalbių ir "bluetooth" modulį, ji yra lengva pašalinti iš garsiakalbiai ir "bluetooth" modulį ir nuplaukite jį kitą kartą naudoja.

Techniniai duomenys:

Spalva: Z3 tamsiai pilka

Medžiaga: megztos medžiagos

Gaminio dydis: 19.5*7,5 cm

"Bluetooth" versija: V4.0+EDR Bluetooth versijai

Pakuotė:

1 * Belaidės Ausinės Lankelis

1 * Instrukcija

1 * USB įkrovimo kabelis

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

62730 žiūrėti

62709 Juvelyriniai dirbiniai

Žymos: priedų nuotakos plaukų, ekrano užsklandą muzika, boho plaukų, "bluetooth" auksas, 1more stilingas, letena plaukų, edal lankelis miego ausines, animacinių filmų stebuklingas biedronka, juoda plunksna lankelis, klausos garsiakalbis miego.

Charakteristikos

Metalų Tipas NĖRA
Lytis Unisex
Bauda ar Mados Mados
Tipas Kaspinai
Prekės Pavadinimas GENBOLI
Elemento Tipas Hairwear
Medžiaga Juostelės
Formos\modelis GEOMETRINIO
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Klasikinis
Modelio Numeris WL457903

Parašyti atsiliepimą

Miego Ausinės Belaidžio

Miego Ausinės Belaidžio "Bluetooth" Stereo Ausinės Ausinės Veikia Miego Laisvų Rankų Įranga Sporto Miega Muzikos Lankelis Mados

Savybės: 1. V4.0+EDR Bluetooth versija: Balso pokalbių bendravimas be atstumas V4.0+EDR Bluetooth versijai gali mėgautis nuotaikos, be jokių kliūčių 10 metrų diapazone, taigi atstumas nebėra problema. 2. Sporto ekrano užsklandą ir miego ausines: Sporto ekrano užsklandą galite klausytis

Panašūs produktai: