Nešiojamų Dezinfekavimo Generatorius Namų Elektros Gaunamas Hipochlorito Rūgšties Vandens Maker

Nešiojamų Dezinfekavimo Generatorius Namų Elektros Gaunamas Hipochlorito Rūgšties Vandens Maker

Nauja prekė

€3.47

€4.18

-16%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

100% brand new ir aukštos kokybės

OOTDTY

Savybės:

DARBO PRINCIPAS: Tai, dezinfekcijos vandens generatorius naudoja elektros energiją konvertuoti bakstelėkite vandens ir keli šaukštai druska, į ekologiškos multi-purpose cleaner, dezodoryzujący, dezinfekavimo & sanitizer".Natrio chlorido elektrolizės gamina chloro ir natrio elementai, natrio elementai reaguoja su vandeniu, gamina vandenilį ir natrio hidroksido ir chloro ir natrio hidroksido gaminti natrio chloridas ir natrio hipochloritas.

KELIS KONCENTRACIJOS: plovimo priemonės gamintojas gali gaminti daug skirtingų koncentracijų vandens dezinfekavimo: maža koncentracija, vidutinė koncentracija ir aukštos koncentracijos.Skirtingų koncentracijų vandens dezinfekavimo yra skirtingi, kai naudojamos ir švarus įvairių objektų pagrįstai koncentracijos.

LENGVA NAUDOTI: dezinfekcijos generatorius yra labai paprasta naudoti ir nereikalauja daug sudėtingų veiksmų.Jums tik reikia parengti vandentiekio vandens ir nedidelį kiekį druskos, pridėti druskos į vandenį, ir įdėti, dezinfekcijos generatorius į vandenį ir maitinimą.Kurti skirtingų koncentracijų vandens dezinfekavimo, tik skirtingos sumos, druskos ir įvairių power-laiko reikia.

PLAČIAI NAUDOJIMAS: Šis nešiojamas ploviklio maker gali plačiai dezinfekuoti visus gyvenimo aspektus, savos paprasta, be jokių priedų saugumo sterilizacija vandens galima sutikti kasdien paklausos vaisių, žaislai, gyvūnai, oras, drabužiai,baldai ir kt.

Netoksiškas,NEKENKSMINGAS: "netoksiškas", " nekenksmingas ir cheminių likučių-natrio hipochloritas, generatorius gali būti padaryta namo tik su įprastos druskos ir vandens iš čiaupo, ir ji gali saugiai dezinfekuoti visus gyvenimo aspektus,gali suteikti jums saugiausias būdas dezinfekuoti.

Dezinfekavimo Vandens Generatorius, Matavimo Šaukštu ir Instrukcija, tik, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.

Techniniai duomenys:

Vardinė Įtampa: 5V

Nominali Srovė: 1A

Talpa: 500ml

Pareigos: Generuoti natrio hipochloritas

Konfigūracija: druska + 500ml vandens

Medžiaga: Plastikas

Dydis: app.4.5x2cm/1.77x0.79in

Ilgis: app.100cm/39.37 į

Neprivalomas Spalva: Žalia, Rožinė, Violetinė

Kiekis: 1 Komplektas

Pastaba:

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl differece tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Pakuotės Turinys:

1 x Dezinfekavimo Vandens Generatorius

1 x Matavimo Šaukštelis

1 x naudojimo Instrukcija

Žymos: dezinfekuoti vandens, Xiaomi, padidinti žingsnis iki aukštos įtampos generatoriaus galia modulis, gaunamas hipochlorito mašina, generatorius hipochloritas, cheminis oksalo rūgštis, ms nefivaldži, Generatorius 230v, gaunamas hipochlorito rūgšties vandens maker, gaunamas hipochlorito rūgšties generatorius mašina.

Charakteristikos

Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas kemei
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamų Dezinfekavimo Generatorius Namų Elektros Gaunamas Hipochlorito Rūgšties Vandens Maker

Nešiojamų Dezinfekavimo Generatorius Namų Elektros Gaunamas Hipochlorito Rūgšties Vandens Maker

100% brand new ir aukštos kokybės OOTDTY Savybės: DARBO PRINCIPAS: Tai, dezinfekcijos vandens generatorius naudoja elektros energiją konvertuoti bakstelėkite vandens ir keli šaukštai druska, į ekologiškos multi-purpose cleaner, dezodoryzujący, dezinfekavimo & sanitizer .Natrio

Panašūs produktai: