10Inch Šviesos Žiedas su Stovu - Rovtop LED Fotoaparato Selfie Šviesos Žiedas "iPhone" Trikojis ir Telefono Turėtojas Vaizdo Fotografija

10Inch Šviesos Žiedas su Stovu - Rovtop LED Fotoaparato Selfie Šviesos Žiedas "iPhone" Trikojis ir Telefono Turėtojas Vaizdo Fotografija

Nauja prekė

€20.61

€41.21

-49%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Produkto Aprašymas:

*1. Žiedas Šviesiai funkcijos 3 spalvų apšvietimo režimai: Šilta Geltona, šaltai Balta, Šiltai Balta.Kiekvienas režimas turi 10 ryškumo lygius rinktis, 30 variantus iš viso, kuri padeda jums, kai jums reikia papildomos šviesos pašalinti šešėlių makiažas, fotografuoti ir selifes, todėl vaizdo įrašai, tiesioginės transliacijos, ir dar daugiau!

*2.Premija Maitinimo Adapteris: yra USB sąsaja, žiedo šviesa veikia su beveik visų įrenginių su USB jungtimi, pavyzdžiui, nešiojamas kompiuteris, centrinis bankas, kompiuteris, USB adapteris.Prašome atkreipti dėmesį, kad žiedo šviesos daryti, nėra akumuliatoriaus viduje, ir jūs negalite naudoti be kištuko.

*3. Išplėsti nuo 13,8" į 39.4", ir trikojo kojos atsiskleisti iki 30" platus, stabilaus trikojo galima pritaikyti prie bet kokio aukščio, per kiek reikia, pakankamai trumpas, kad stovėti ant stalo, pakankamai aukštas, kad tilptų jūsų ūgis.

*4. Kamuolį galva remia horizontalus 360°pasukimo ir vertikalaus 180° kampu pakreipti, taip, kad jums gali reguliuoti fotografavimo kampų, be jokių apribojimų.Taip, tai labai lengvai užfiksuoti puikiai nuotraukas/vaizdo įrašus.

*5. Jis ateina su "Bluetooth" nuotoliniu būdu, todėl jums net nereikia liesti savo mobiliųjų telefonų pradėti vaizdo ar selfie.O ne pateikti mobilusis telefonas, ne žiedas, mūsų žiedas šviesos yra pakankamai didelis, kad jūs galite įdėti jūsų mobilusis telefonas, žiedas, kad dauguma šio apskritimo šviesos.

Techniniai duomenys:

Led Šviesos Karoliukai: 120PCS

Maitinimas: USB Sąsaja

Žiedas Lempos Matmenys: 10 outches,8.07 cm

Reguliuojamas Ryškumas: 10 lygius kiekvienam režimas

Trys Apšvietimo Režimai: Šilta geltona, Cool White, Warm white

Spalvos Temperatūra: 3000K-6000K

Trikojis Stovas: reguliuojamas nuo 13" iki 40"

Telefono Turėtojas: Lengva nustatyti

Paketas Apima:

1 x 40" Trikojis Stovas

1 x 10" Šviesos Žiedas

1 x mobilusis Telefonas Turėtojas

1 x Trikojo Galva Kamuolys

1 x Bluetooth Nuotolinio Užrakto

1 x Mobiliojo Telefono Laikiklis, Krepšys

Pastaba:

(1) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

(2) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Žymos: TRAVOR, pekino universitete, rovtop smart žiūrėti, automobilių iphone trikojo, objektyvo selfie šviesos žiedas, lempos žiedas, žarnokai, selphy šviesos žiedas, telefono laikiklis magnetas twist, telefono trikojo.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris DJ190526*5

Parašyti atsiliepimą

10Inch Šviesos Žiedas su Stovu - Rovtop LED Fotoaparato Selfie Šviesos Žiedas

10Inch Šviesos Žiedas su Stovu - Rovtop LED Fotoaparato Selfie Šviesos Žiedas "iPhone" Trikojis ir Telefono Turėtojas Vaizdo Fotografija

Produkto Aprašymas: *1. Žiedas Šviesiai funkcijos 3 spalvų apšvietimo režimai: Šilta Geltona, šaltai Balta, Šiltai Balta.Kiekvienas režimas turi 10 ryškumo lygius rinktis, 30 variantus iš viso, kuri padeda jums, kai jums reikia papildomos šviesos pašalinti šešėlių makiažas, fotografuoti

Panašūs produktai: