Post & Pre Variklio HEPA Filtrai Pakeisti Dyson V7 V8 Belaidžiai Dulkių Siurbliai

Post & Pre Variklio HEPA Filtrai Pakeisti Dyson V7 V8 Belaidžiai Dulkių Siurbliai

Nauja prekė

€16.99

€26.96

-36%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Post & Pre Variklio HEPA Filtrai Pakeisti Dyson V7 V8 Belaidžiai Dulkių Siurbliai PUIKIAI TINKA - jie yra suprojektuoti, kad tilptų Dyson V7 Gyvūnų, V7 HEPA, V8 Absoliutus Spragas.Į HPEA post filtras yra prieinamas tik Dyson V7 ir V8 spragas.Netinka V6 spragas.

PALYGINKITE DALIS - Pre-Filtras 965661-01 ir Po Filtro 967478-01. Šį rinkinį darbą kaip labai, kaip tie, kurie ir puikiai tinka jūsų spragas.

VERTINGĄ PAKETĄ Sudaro 4 Pakuotės HEPA Post - Filtrai ir 4 Paketą iš Anksto Filtrai.Pagaminti iš didelio stiprio ir aplinkai nekenksmingų medžiagų, siekiant užtikrinti optimalų našumą ir sveiką gyvenimo būdą.

LABAI EFEKTYVUS FILTRAVIMO TECHNOLOGIJA -premium-pre-filtrai ir HEPA post-filtrai su didelio efektyvumo blokuoti smulkių dalelių, plūduriuojančių dulkių ir labiausiai alergenai, dulkės, erkės, žiedadulkės ir kt.Siekiant užtikrinti jūsų dulkių veikia tinkamai ir optimaliai, Rekomenduojama pakeisti filtrą kartą per 2-3 mėnesius, ar priklauso nuo naudojimo.

Palyginti Dalį # Pre-Filtras 965661-01 ir Po Filtro 967478-01

Suderinama su šiomis Dyson Modeliai: V7 Gyvūnų HEPA dulkių, V7 Gyvūnų (Geležies), V8 Absoliutus (Geležies), V8 Absoliutus (Geltona), V8 Gyvūnų dulkių, V8 Gyvūnų Išskirtinis dulkių, V8 Absoliutus Išskirtinis dulkių, V8 Anglies Pluošto dulkių

Spalva:Juoda + balta

Medžiaga:ABS

Pakuotės Turinys:

4*Pre-Filtrai

4*HEPA Po Filtras

1* teptukas

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Tai ne Dyson produkto.Tai pakeičia filtrą produkto.

Į HPEA post filtras yra prieinamas tik Dyson V7 ir V8 spragas.Netinka V6 spragas.

Prašome patvirtinkite, priedai modelį ir dydį, prieš perkant!

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: dyson v6, e20, atsarginės dalys xiaomi mi robotas dulkių, dyson filtras, dyson, hepa roborock, dyson v7, dyson v10, dalys xiaomi roborock s50, dyson v11.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Post & Pre Variklio HEPA Filtrai Pakeisti Dyson V7 V8 Belaidžiai Dulkių Siurbliai

Post & Pre Variklio HEPA Filtrai Pakeisti Dyson V7 V8 Belaidžiai Dulkių Siurbliai

Post & Pre Variklio HEPA Filtrai Pakeisti Dyson V7 V8 Belaidžiai Dulkių Siurbliai PUIKIAI TINKA - jie yra suprojektuoti, kad tilptų Dyson V7 Gyvūnų, V7 HEPA, V8 Absoliutus Spragas.Į HPEA post filtras yra prieinamas tik Dyson V7 ir V8 spragas.Netinka V6 spragas. PALYGINKITE DALIS - Pre-Filtras 965661-01

Panašūs produktai: