Gamyklos pardavimo 10-11mm gėlo vandens Persikų išdrožti taičio perlai perlas laisvas

Gamyklos pardavimo 10-11mm gėlo vandens Persikų išdrožti taičio perlai perlas laisvas

Nauja prekė

€12.34

Apie prekę

Produkto Pavadinimas Gamyklos pardavimo 10-11mm gėlo vandens Persikų išdrožti taičio perlai perlas laisvas

Formos

Round

Prekės Nr.

LP-201007

Pearl Kategorija

Gėlavandenių Perlų

Tipas

Iškirpti Pearl

Perlų dydis

10-11mm

Perlo Spalva

Persikų

Perlo spalva

Persikų

Svoris

Apie 1,4 g

Reitingas

AAA

ODM & OEM

Sveiki!

Daking Jewelry Co.Ltd.Zhangjiagang City, Jiangsu Province, įsikūręs žinomas uostamiesčio Zhangjiagang, netoli Šanchajaus.Yra surinkimo perlų gamybos, perdirbimo ir pardavimo į vieną iš specializuota juvelyrinių dirbinių įmonėse.Nuo pat įkūrimo 1992 m., įsipareigojusi veisimo ir perdirbimo gėlavandenių perlų, o dizainas ir eksporto mados perlų papuošalai, aukso ir sidabro papuošalai, pusbrangių akmenų papuošalai ir mados aksesuarų, produktai yra eksportuojami visame pasaulyje.

Bendrovė specializuojasi perlų ūkių, kurių bendra vandens plotas, 1000 ha, ir specializuojasi gaminti papuošalai gamykloje.Po 20 metų plėtros, bendrovė pristatė pažangiosios " pearl poliravimo, gręžimo, dažymo apdorojimo technologija, sudarė griežtų normų, kokybės valdymo ir kontrolės sistemos, taip pat gamybos, tiekimo, prekybos integracija į modernaus verslo struktūra.Produktai, turintys daug struktūra, rūšių įvairovė, gamybos karoliai, apyrankės, apyrankės, apyrankės, pakabučiai, auskarai, žiedai, anklets, kostiumai devynias pagrindines kategorijas, iš viso daugiau nei 8000 modeliai produktų.

Jei jus domina bet kurios produkto, prašome susisiekti su mumis.Tuo pačiu metu, mes nuoširdžiai kviečiame jus kurti

1. Gal galite pateikti pavyzdį?

taip.Prašome patvirtinkite su mūsų klientų aptarnavimo.Jei yra sandėlyje, mes siūlome mūsų klientams ir paprašykite pavyzdžių kokybės patikros.Imties mokestis yra pagal padengia pirkėjas.Po patvirtino užsakymą, mes grąžinti dalį arba visą mėginio mokestis, priklausomai nuo konkrečios būklės.

2. Jūs galite gamyba per užsakovo brėžinius ar dizaino?

Taip.Mes gamykla daugiau kaip 20 metų; OEM yra prieinamas jav.

Kaip ilgai, kaip jūs pasakykite mums savo konkrečios paklausos, mes bus padaryti, techninis vertinimas, ir atsakyti jums išsamiai.

3: ar jums gamyklos ar prekybos kompanija?

Mes ne tik gamykloje, bet ir integruotos įmonės.Mes paleisti gamyklos, dizaino studija, didmeninės prekybos centro, ir užsienio prekyba.Mes teikiame aukštos kokybės produktus ir puikus eksporto paslaugos jums.

4: Koks OEM politika?

Prašome susisiekti su mūsų prekybininkų informacijos.

5: ar galėčiau gauti mėginius prieš užsakymą?

Taip.Mes galime pasiūlyti pavyzdžius dauguma dizaino internete, kreipkitės į mūsų prekybininkų mėginio mokesčiai ir krovinių.

6: Ar jums dalyvauti Juvelyrikos Paroda?Kada ir Kur?

Taip.Mes turime kabinos Honkonge Juvelyrikos Parodoje Kovo, birželio, rugsėjo ir kiekvienais metais, kreipkitės į mūsų prekybininkų už stendo numeris arba kvietimo.

Žymos: vyrai gėlavandenių perlų, žalias perlas, netaisyklingos formos perlas, spalvos gėlavandenių perlų, trumpas gėlavandenių perlų, baroqu pearl, taičio, black pearl taičio, gėlavandenių perlų krepšys, 3mm " pearl karoliai.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Pagrindinis Akmuo Pearl

Parašyti atsiliepimą

Gamyklos pardavimo 10-11mm gėlo vandens Persikų išdrožti taičio perlai perlas laisvas

Gamyklos pardavimo 10-11mm gėlo vandens Persikų išdrožti taičio perlai perlas laisvas

Produkto Pavadinimas Gamyklos pardavimo 10-11mm gėlo vandens Persikų išdrožti taičio perlai perlas laisvas Formos Round Prekės Nr. LP-201007 Pearl Kategorija Gėlavandenių Perlų Tipas Iškirpti Pearl Perlų dydis 10-11mm Perlo

Panašūs produktai: